bende bloke oldum bugun oglen saaterlınde bı kendını bılmez konu acıyor aradan 1 gun gecmeden bloke oluyorum sacmalıga bak bırde gıtdık DVD aldık plus yukledık deymezmıs....
En son xFEROox tarafından 21 Haz 2010 17:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Sen nerden biliyorsun o 200 300 m bilerek kaldırdığını ? Ya 200 300 m nu başka bir chara aktardı adam ve aktardığı chardada kopyalandı ?
Bayram bırak bu ayakları Eski oyuncuların hepsinin senin ne oldugunu biliyor Skullkinq Bobharleyfaruk sen falan hepsi bazı işlere kalkıştınız ve 3 senelik ban altınız Adalet işde budur diyer oyunculara zarar gelmedi..
Ama bu hatata neden zarar geliyor ?? onu açıkla haklısın dicem
İlk önce hitap şekline dikkat et sen beni tanımıyorsun ben de seni.Senin eski oyuncu olarak tabir ettiğin kişileride az çok tahmin edebiliyorum ve o kişilerinde umrumda olmadığını belirtiyim sanada.Şu an ki hata ile benim durumum farklı olmasa emin ol konudan uzak olurdum fakat benim durumumda aynı.Fakat benim banımın açılmasına ztn az bir süre kaldı.Ama ben onca ay cezamı çekiyorsam herkes çekecek.Bizimle birlikte hiçbir suçu olmadan giden kişilerde vardı ve genede onlarda haklı ve hiç bir yönetici sizi ayırt edicez demedi.Anlıyacağın kurunun yanında yaşta gitti.Şu an içinde öyle olmasını temenni ediyorum .He herkese af verilicekse ozaman buda bize haksızlık olur.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!