Yaklaşık 3 yıldır Kuklacı'nın hemen hemen varoluşundan beri çarpışıyoruz seninle de diğer dostlarım gibi İstanbul sokaklarında... Ben senin şimdi ki yaptığını 5 6 ay önce yapmak istedim ama vazgeçemedim İstanbul sokaklarında çarpışmaktan..!
Sende birgün vazgeçemiyor gibi olursan hemen dön ki tekrar, bu sokaklarda bırakma bizi yalnız düşmanlara karşı...
Hayatında başarılar dilerim Erol, her şey dilediğince gönlüne göre olsun, tekrar İstanbul'da görüşünceye dek elveda...
yellowred
HÜZÜNLÜ BİR VEDA [Erolçigdem &Sinekvalesi ]
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: HÜZÜNLÜ BİR VEDA [Erolçigdem &Sinekvalesi ]
Hey gidi Huseyin heyMarshall yazdı:Metin beni pek sarmadı yahu, çok sıkıcı geliyor bana. Dönersen açalım seninle bir lonca, bak bu kez kararlıyım.
Hahaha !! ben oyunumu oynardim daha fazlasi benim işim değil'di.Malesef donmiyecem don diğenide silicem hayatimdan.Esat yazdı:Erol Bence Oyunu Bırakmaz 1 Ay Yada 1 Sene SOnra Gm Olarak Devam Edebilir ! Reelde Başarılar Erol !
Bir zaman'lar sizler beni birakip gittiniz be yellowum yeni yeni adamlarin içinde bende baya saçmaladiydim arkadaş.Rahat ol Yeloowredd sen herzaman varsin benim için.Istanbul sokaklari senin gibilerine Emanet ! ancak siz kurtarirsiniz.yellowred yazdı:Yaklaşık 3 yıldır Kuklacı'nın hemen hemen varoluşundan beri çarpışıyoruz seninle de diğer dostlarım gibi İstanbul sokaklarında... Ben senin şimdi ki yaptığını 5 6 ay önce yapmak istedim ama vazgeçemedim İstanbul sokaklarında çarpışmaktan..!
Sende birgün vazgeçemiyor gibi olursan hemen dön ki tekrar, bu sokaklarda bırakma bizi yalnız düşmanlara karşı...
Hayatında başarılar dilerim Erol, her şey dilediğince gönlüne göre olsun, tekrar İstanbul'da görüşünceye dek elveda...
Bir zaman'lar sizler beni birakip gittiniz be yellowum yeni yeni adamlarin içinde bende baya saçmaladiydim arkadaş.Rahat ol Yeloowredd sen herzaman varsin benim için.Istanbul sokaklari senin gibilerine Emanet ! ancak siz kurtarirsiniz.
yellowred
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
İkv de kurtuldum senden diodum geldin dier tarafta buldun beni len ne yapışkansın 
sene 2008
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
: http://www.youtube.com/watch?v=jAbygf-R8xs
: http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti-ikv-koturuya/460071
Selamlar,erol nasilsin umarim tanimişindir beni Yerliplakaxx (emre) oyunu birakman iyi olmamiş hem senin için hemde ikv'nin geleceği için belkide bu oyunu en iyi bilen en iyi taniyan sendin,hatirliyormusun Ben kuçuk lvlken banka onunde yalvarirken bir anda sen çiktin ortaya ve bu oyunu sen oğretin bana bir söz soylemiştin halen aklimda 'Bu oyunda acimiyacaksin acilir hale duşersin,kufur etmiceksin haksiz duruma duşersin' derdin.Ne gunler geçti be erolum,Hakkim sana helal olsun,kendine iyi bak allaha emanet ol.Yok olurda bir gun oyuna dnceksen Kuklaci'ya değil Tislim'a beklerim seni.
Erol dönmüyecenmi oyun la :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

Erol valla ne diyeceğimi bilmiyorum iyimi yaptın kötümü yaptın sen bilirsin ama bu kadar zamandır oynuyosun ayrılmak zor olur bence senin için dönersin tekrardan eminim...
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Merhaba Erolum ,
Öncelikle konu başlığını gördüğümde büyük bir şaşkınlık yaşadım.
Oyunu bırakmanın sebebini , karakterlerini silmenin nedenini sanırım biliyorum. Bu yaptığına çocukluk mu desem ?
Her kızan , darılan , üzülen karakterlerini silip oyunu bırakması büyük bir felakete neden olur.
Ama eğer diyorsan ki bu oyunu bir daha oynamam , bir daha geri dönmem ! Bize de YOLUN AÇIK olsun demekten başka bir
seçenek kalmaz.
Şimdi bırak küsmeyi , gücenmeyi biraz kafanı topla geri dön.
mckeremV
Oyunu bırakmanın sebebini , karakterlerini silmenin nedenini sanırım biliyorum. Bu yaptığına çocukluk mu desem ?
Her kızan , darılan , üzülen karakterlerini silip oyunu bırakması büyük bir felakete neden olur.
Ama eğer diyorsan ki bu oyunu bir daha oynamam , bir daha geri dönmem ! Bize de YOLUN AÇIK olsun demekten başka bir
seçenek kalmaz.
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Erol Abi Gitmene Üzüldüm Hayatında Başarılar Dilerim İnşallah Tekrar oyuna dönersin İstanbul Kapıları Sana HER ZAMAN açık
Erol Abi Gitmene Üzüldüm Hayatında Başarılar Dilerim İnşallah Tekrar oyuna dönersin İstanbul Kapıları Sana HER ZAMAN açık
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikle beni dusunup cevap yazdiğin için eyvallah.Ama oyun artik beni bunaltiyordu be abi... Bırakmak istedim,ve birkaç tanede olay yaşayınca tamamen tuz biber oldu...Biraktim. Haberlerin geldi evlenmissin evlilik nasıl gidiyor abim ? Neyse tekrar görüsmek üzere.Istanbula geleyim yanina uriyacam ona gorePashabjk yazdı:Erol valla ne diyeceğimi bilmiyorum iyimi yaptın kötümü yaptın sen bilirsin ama bu kadar zamandır oynuyosun ayrılmak zor olur bence senin için dönersin tekrardan eminim...
Merhaba keremimProfessionaL yazdı:Merhaba Erolum ,
seçenek kalmaz.
mckeremV
Bir anlik aldiğim bir karar değildi çok düsündüm kardesim,keremim. Geri dön demişsin ama benim için geri dönüş yoktur.Senle iyi vakit geçirdik.Güzel anılarımız oldu.Oyunda tanıdığım en babacan dostlarımdan biriydin. Ama sonunda aranızdan ayrilmiş bulunuyorum BİR DAHA DÖNMEMEK ÜZRE.Teklifin için saol.