Beyaz Köşk'ten Alper'i arıyorum!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Beyaz Köşk'ten Alper'i arıyorum!

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Rukio yazdı:Ya arda bırak aklı sıra bişiler yapıp kendini aklamaya çalışıyo yada akıl hastası naptığını kendide
bilmiyo
:D :lol: Hukuk Fakültesini mi bitirdin Kocakarı mektebini bilmem ama herkesin adına bir yorumun/ var maaşallah (!) Muhattabım değilsin ..
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rukio »

ee cevap verme o zaman muhattabın diilsem tabi senin gibi bir ruh hastasının muhattabı olmam
O ayrı :D
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Öncelikle merhaba arkadaşlar bence Symra yı yanlış anlıyorsunuz yakında kim olduğu açıklıcak saten ;)
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Valla ; eskiden husumetim olan bir kaç kişi ile taraf olmayayım diye eski kimliğimi açıklamadım , daha çok taraf çıktı valla Yaşarım :D

Önce Alper ' i kulağını çeke çeke getireceğim buraya , sizin pek samimiyetiniz yokmuş anladığım kadarıyla ama gelince siz eski Hashx leride tanıştıracağım söz. Çok seveceksiniz ; Arda pek beğenmiyormuş gerçi ama :lol: neyse artık sever sever...

Bu oyundaki dürüst, karakterli, olgun, vefalı, hoş muhabbetli ; benim için anılarımın prensi Zor bulunan adamlardan;

Teşekkür ederim :!:

Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Smyrnaonian yazdı:
Fianxaspendos yazdı:
Smyrnaonian yazdı:
Sen sorunu buradan dile getirdiysen ben de cevabımı buradan dile getiririm . Ben , "Halkla İlişkiler" sorumlusu ya da mağaza görevlisi yahutta kampanyacı değilim reklam yapayım.

He ayrıca da insanlara ne dediysen ; "Bu adam yalancı , bu adam düzenbaz" hepsini öğrendim.. Sen de şunu öğren ki; benim "öğrenmediğim" bir şey kalmaz ve arkadan konuşanları hiç haz etmem :!: :|
Ne diyosun sen ya !! bu lafları oyunda söyledin,sonra ağzını yokladım temiz çıktın dedin,buraya niye koyuyorsun peki bunları,bak benim kimseden korkum yok,bi sanal alemde kimse hiçbir şeyle korkutamaz beni.Git iftiralarını başkasına sakla,ben söyleyeceğimi kişinin yüzüne söylerim...tabii yüzü varsa !!!
Evet , öğrendiğim şeyler vardı ; Aspendos , ağzınıda yokladım ve inanmamam gerektiğine vardım . Oyunda konuştuğumzdan önce , zamanlamaya dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum.

Huylarını inkar etmiyorsun ama değiştirmek için bir çabada da bulunmuyorsun . Savaşta değiliz , sana tehtitler savuran birileri varmış gibi devamlı "Korkusuzum " diye naralar atmanın bence bir alemi yok :!:

Polemiğe de Lüzum YOK :|
Değiştirmek için çabada bulunmuyorum,çünkü ben böyleyim , anladın mı ??
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
ARMOR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ARMOR »

IxIRevolutionIxI yazdı:Konuyu açan Alper'e ithafen;
gel Hanso ile gel Ghost ile gel Kabus ile boşver sen Heyperbola, Armor v.b çarlarla açıp gezmeyi..

Sen, sen olduğun gibi güzelsin...

Sevgi ve saygılarımla Alper ;)

Engin.

Armor Alper abinin karakteri değil benim karakterim,ben Furkan.
ARMOR
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

"Fark etmez "İHTİMALLER [Alper e ithaf edilmiştir]

İstediklerine bir özel mesaj gönderdi .. , halleti adeta kimseye elveda demeden .
Böyle ayrılık olmaz , ne bir selam ne bir güzel dileklerle gidilmeden.
Hepimizin ayıbını aldın , benim de işim ulkeler dısında ancak bak bir yeniden ! :o
Sen oyundayken de hep Ne vakit bulsam uğramadım mı ;fark etmez İHTİMALLERDEN !

yine de cevap yolladıgın icin saol Alper cim . En azından bos arayıslara kapılmayacagız ..; demek sen benim sana verdigim deger kadar da deger vermiyormussun bana . Bunu butun samimietinle de anlattın zaten . Seni aramadılar Alper seni BEN aradım .. Yeni fırsatlarında sana yegane dilegim sonsuza dek mutlu olman , yegane ricamsa beni asla UNUTMAMAN

seni cok seven eski dostun Jabura ; SMYRNAONIAN . Seni cok seviyorum sevgili dostum.

Elveda , saağlıcakla kal :cry: :( :o

Integral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Integral »

IxIRevolutionIxI yazdı:Konuyu açan Alper'e ithafen;
gel Hanso ile gel Ghost ile gel Kabus ile boşver sen Heyperbola, Armor v.b çarlarla açıp gezmeyi..

Sen, sen olduğun gibi güzelsin...

Sevgi ve saygılarımla Alper ;)

Engin.
Enginim merhaba. Uzun süre oldu görüşmeyeli hatta 1-2 ay önce bir süre oyunda oynayabilme fırsatı oluşturdum. Ancak, ne yazık ki şu anda tekrardan oyunun bulunduğu sunucular bizim buradaki filtrelere takıldı ve oyun tekrar girilmez oldu. Mümkün olsa ne kadar girebilirdim bilemiyorum ama sen oyundaki en kadim dostlarımdan birisi idin. Gerçi hala da öylesin. Ancak ne yazıktır ki, ben inan bu aralar o kadar yoğunum ki eve bile bazı günler gece 12' de anca hatta bazen sabaha doğru gidebiliyorum. bazen 20 saatleri bulan mesai yapmak zorunda kalıyorum. mailimi özeline yolluyorum. Şimdilik kal sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Enginim merhaba. Uzun süre oldu görüşmeyeli hatta 1-2 ay önce bir süre oyunda oynayabilme fırsatı oluşturdum. Ancak, ne yazık ki şu anda tekrardan oyunun bulunduğu sunucular bizim buradaki filtrelere takıldı ve oyun tekrar girilmez oldu. Mümkün olsa ne kadar girebilirdim bilemiyorum ama sen oyundaki en kadim dostlarımdan birisi idin. Gerçi hala da öylesin. Ancak ne yazıktır ki, ben inan bu aralar o kadar yoğunum ki eve bile bazı günler gece 12' de anca hatta bazen sabaha doğru gidebiliyorum. bazen 20 saatleri bulan mesai yapmak zorunda kalıyorum. mailimi özeline yolluyorum. Şimdilik kal sağlıcakla

Allah yardımcın olsun alper abi , dilerim herkes iş hayatını senin gibi dolu dolu geçirir .
Dediğin gibi 2 ay önce oyuna girebiliyordun demek banada daha önce anlattığın gibi yine bu oyuna giremeyeceksin bu filtrelerden dolayı yasakladılar sanırım yine.Senin için hayırlısını olmasını dilerim ..Yine bekliyorum sizi.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Integral
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Integral »

Aliciğim merhaba.. Aynen dediğin gibi, yine sunuculara genel bir filtre uygulandı ve bütün oyunlara erişimler kapatıldı. Yardımların için tekrar teşekkürler... Kısmet olursa, tembellik etmezde eve internet alabilirsem, tekrar uğramak planlarım arasında.. Öte yandan hazırlandığım sınavda oldukça yoruyor ve vakit alıyor... kendine iyi bakman dileklerimle...

“Genel Sohbet” sayfasına dön