FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları
Re: FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları
fianxistihbarat ali abi yüzden başvuru yapmısdım zaten şimdiörendim askere gitmiş girmeme gerek de kalmadı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Başvurunuz yapılmış ... Kabul edilmemişsiniz ... kendinizce mantığa bürünmüşssünüz. Yolunuz açık olsun...coco yazdı:fianxistihbarat ali abi yüzden başvuru yapmısdım zaten şimdiörendim askere gitmiş girmeme gerek de kalmadı
Yönetici takliti konuşmalarınız var ... Destan bizans vs. Loncalar saymıssınız onlar yokken FiaNNa vardi. Referans olamaz bunlar.. Ayrıca her Lonca ' da bi karakteriniz var .. yolunuz açık olsun...gelbolu yazdı:Ad.Soyad: Ozan AKÇAY
Yaşadığı Yer:Çanakkale
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri: WaNTeD Carismatikwanted Carismatikdanger Örgülüxwanted Soyluxwanted Neşelixozan
Oyun Hakkında Tecrübesi:Beta zamanında bir ara oynadım. Ara verdim geri döndüm tekrar ara verdikten sonra arkadaşım ile Carismatik loncasını kurduk. (Fianxecel ile kurduk )
Referans: Fianxecel
Neden Fianna: Arkadaşım tavsiye etti ve git gide güçlenen bir lonca.
Yaşar bu oyuncu ile bi Oyun içinde görüş almadan.mehmetgeldi yazdı:Ad-soyad:Mehmet Çelik
Yaşadığı yer : Bayburt
Oyundakı karekterler:Xkosovalıx(49)Redwomen(49)
Oyun Hakkındaki Tecrübesi:Oyunu 3 yıldan berı oynuyom tecrübem yeteince var
Referans: Referans edecegım kımse yok çünkü ne zamandır oyuna giremiyorum artık girecegim..
Neden Fianna: Başta arz olması daha sonra cana yakın bulmam bu loncayı
Burası sadece üye alımları bölümü kişisel tartısmaya cevirmeyin... İlk sayfadaki maddeleri okuyup dikkatli döküman çıkarınız...
Kalın salıcakla.
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Arkadaşlar şu pazar ve pazartesi günleri oyuna girmeyebilirim salı günü girebilirim ancak pc kafayı yedi ona bir muayene yapmam gerek

- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Başvurularınızı yaparken dikkat etmeniz bir husus vardır ki ; o da Fianna tüzüğü...
Lütfen yeni başvuru yapacak arkadaşlar önce Lonca sayfamızda ki ilk 2 mesajı okusun,böylece başvurularınızın daha kaliteli bir hal alacağı kanaatindeyim.
Lütfen yeni başvuru yapacak arkadaşlar önce Lonca sayfamızda ki ilk 2 mesajı okusun,böylece başvurularınızın daha kaliteli bir hal alacağı kanaatindeyim.
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Umarım dürüst ve doğru arkadaşlarımızı alırsınız loncanız eskisi gibi efsane olur
İlk başlarda Hashxleri hatırlıyorumda tekrar o havayı yaşatmanız çok iyi olur 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Yetkilii Kişi Msn varsa Eklersen Sevinirim ... berkaykekec@hotmail.com
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Bunun nedeni nedir ? Lütfen paylaşcaklarınız buradan belirtiniz , başvuru , şikayet , istek vs. dilek yazılarınızı burdan paylaşınız ki topluca çözüm bulalım,he eğer diyeceğiniz şey özel ise,lütfen özel mesaj atın.fuhmuhhler yazdı:Yetkilii Kişi Msn varsa Eklersen Sevinirim ... berkaykekec@hotmail.com
Bence sizde bir an önce mesajınızı düzenleyip,e-posta adresinizi siliniz .
Saygılarımla...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Alımlar Devam Etmektedir .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht