Hayır Bir yalnışlık yoq Bela Yönetimde ArtıqRuby yazdı:listenin düzeltilmesini rica ediyorum...Ruby yazdı:lonca başkanlarında bir yanlışlık var galiba mert kardeşim? düzeltebilirmiyiz?Yakamozxbep yazdı:Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxbela
Yakamozxpaix
Yakamozxinziva
Lonca Üyeleri
Yakamozxcloe
Yakamozxbep
Yakamozxşanışer
Yakamozxokculu
Yakamozxsonador
Yakamozxromantix
Yakamozxsinga
Yakamozxemrehan
Yakamozxyaren
Yakamozxvareradem
Yakamozxgoat
Yakamozxmoon
Yakamozxtayga
Yakamozxdej
Yakamozxruby
Yakamozxşara
Yakamozxleo
Yakamozxbambirik
Yakamozxkanunu
Yakamozxgregory
Yakamozxpoyraz
Yakamozxbatuzer
Yakamozxtaft
Yakamozxkapan
Yakamozxfrance
Weyron
Violencexfox
Lonca kurallarımızda köklü bir değişim olmuştur , fakat alımlarımız halen davet üzerinedir. Önümüzdeki günlerde yeni lonca kurallarımız yayında olacaktır.
Loncamızla ilişiği kesilenler
Yakamozxefsane
Yakamozxlena
Yakamozxefemeih
Yakamozxdarkmaqe
Yakamozxhipo
Yakamozxfero
Yakamozxağrılı
Yakamozxseenpaul
Yakamozxgece
Yakamozxcanavar
Yakamozxromantic
Yakamozxraphael
Yakamozxsuskun
Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
hayır mert ve emrehanında olması gerekli en kısa zamanda bilgilendirme istiorum oyundan özel mesajlaBaTuZeR yazdı:Hayır Bir yalnışlık yoq Bela Yönetimde ArtıqRuby yazdı:listenin düzeltilmesini rica ediyorum...Ruby yazdı:lonca başkanlarında bir yanlışlık var galiba mert kardeşim? düzeltebilirmiyiz?Yakamozxbep yazdı:Güncel listemiz
Lonca Başkanı
Yakamozxbela
Yakamozxpaix
Yakamozxinziva
Lonca Üyeleri
Yakamozxcloe
Yakamozxbep
Yakamozxşanışer
Yakamozxokculu
Yakamozxsonador
Yakamozxromantix
Yakamozxsinga
Yakamozxemrehan
Yakamozxyaren
Yakamozxvareradem
Yakamozxgoat
Yakamozxmoon
Yakamozxtayga
Yakamozxdej
Yakamozxruby
Yakamozxşara
Yakamozxleo
Yakamozxbambirik
Yakamozxkanunu
Yakamozxgregory
Yakamozxpoyraz
Yakamozxbatuzer
Yakamozxtaft
Yakamozxkapan
Yakamozxfrance
Weyron
Violencexfox
Lonca kurallarımızda köklü bir değişim olmuştur , fakat alımlarımız halen davet üzerinedir. Önümüzdeki günlerde yeni lonca kurallarımız yayında olacaktır.
Loncamızla ilişiği kesilenler
Yakamozxefsane
Yakamozxlena
Yakamozxefemeih
Yakamozxdarkmaqe
Yakamozxhipo
Yakamozxfero
Yakamozxağrılı
Yakamozxseenpaul
Yakamozxgece
Yakamozxcanavar
Yakamozxromantic
Yakamozxraphael
Yakamozxsuskun
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- forum96
- Şarapçı'nın Sırdaşı
arkadaşlar tüm yorumları okudum ki arkamdan vurulmuş hissine kapıldım loncada garip bi nasıl denir saflık var sabri abi başımzda olmasa kimse grup kuramıcak gibi bi düşünce oluşmuş bazı arkadaşlarda cıkmaları onlar için iyi oldu zaten onların hangi loncaya gireceklerini biliyorum yazıklar olsun diyorum sadece ne bilim bi görev için böyle yapılmaması gerekti sadece yeni bölge grup yok diye vadeesi dolmuş hissetmiş cok saçmalık insanalr ne zaman kötü bişi yapsalar vicdanlarını susturacak sebebler bulurlarmış inanmazdım artık inanıyorum gercekten cok büyük saçmalalık bende bırakayım o zaman lonca ile ismeti kesmeye motorini kesmeye gidemedim diye ama BÜYÜK derecede yardım yaptım ayıp ettiniz bunu unutmayın
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
KONUYU SİLEBİLİR VEYA KİLİTLEYEBİLİRMİSİNİZ Yeni konudan devam edeceğiz ilginize teşekkürler
- SeiGNeuR
- Sahaf Yardımcısı
SAbri Basinizda var yada yok bu sorun degil Fakat 5 Kisiyi yan yana getiremeyip siginaklara giremiyorsak eger bu bi sorundur buyuk bir sorun VE ben eger bir sey yapmissam sebepleri vardir ve acikladimforum96 yazdı:arkadaşlar tüm yorumları okudum ki arkamdan vurulmuş hissine kapıldım loncada garip bi nasıl denir saflık var sabri abi başımzda olmasa kimse grup kuramıcak gibi bi düşünce oluşmuş bazı arkadaşlarda cıkmaları onlar için iyi oldu zaten onların hangi loncaya gireceklerini biliyorum yazıklar olsun diyorum sadece ne bilim bi görev için böyle yapılmaması gerekti sadece yeni bölge grup yok diye vadeesi dolmuş hissetmiş cok saçmalık insanalr ne zaman kötü bişi yapsalar vicdanlarını susturacak sebebler bulurlarmış inanmazdım artık inanıyorum gercekten cok büyük saçmalalık bende bırakayım o zaman lonca ile ismeti kesmeye motorini kesmeye gidemedim diye ama BÜYÜK derecede yardım yaptım ayıp ettiniz bunu unutmayın
Insanlarin dusuncelerine saygi duyman dilegiyle ...
Saygilar
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR 04
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR 04
Bu konuların daha fazla irdelenmemesini rica ediyorum herkesten. Herkes kişisel kararlarında özgür iradesine tabidir.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Mert iş yürümiyicek en kısa zamanda toplantı yapmamız lazım yeni yönetim yeni yönetim ve daha yeni şeyler düşünmeliyiz kopuklukları engellemenin zamanı geldi ( v nin yanındaki harfim yazmıyor ismini yazamıyom paix ) loncayı toparlamamız lazım en eskilerden olarak yolumuz açalım diyorum..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
sabri iş nedeniyle oyuna giremiyecek bi müddet kendisinin söylediği bu ama toplantı gerçekten gerekli ki en kısa zamanda yapılacaktır allahın izniyle.CARIZMA yazdı:Mert iş yürümiyicek en kısa zamanda toplantı yapmamız lazım yeni yönetim yeni yönetim ve daha yeni şeyler düşünmeliyiz kopuklukları engellemenin zamanı geldi ( v nin yanındaki harfim yazmıyor ismini yazamıyom paix ) loncayı toparlamamız lazım en eskilerden olarak yolumuz açalım diyorum..