Bunu betadan berı bılırım ws de agır sılah cunku 8 ll savascı ws 8 lvl savascı balyoz nadır ıska gecer hemde cok nadır.Hayvan keserken hafıf sılah onerım
evt benımde cantamın yarısı hep doludur
baş ağrısı akrep asa hint sopası senin tercihin hangisi??
- Buyukxuzlasma
- İri Fare Avcısı
Re: baş ağrısı akrep asa hint sopası senin tercihin hangisi??
Arkadaşım gel sen gürz le bende akrep asa ile ws atalım.43 lwl ken 49(savaşçı) kesmişligim var şimdi gelsin dahaa rahat kesim.
Şifaverennn
Şifaverennn
- Buyukxuzlasma
- İri Fare Avcısı
savascı ezo dur belkı
bende 34 buyucuyken 39 lvl her savascıyı yatırıyordum kanıtım yok ama yatırıyordum
bence hınt sopası denedım bas agrısına gore serı ve aynı vuruyor akrep asada seklı cok guzel gercekten

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
ben akrep asa yı tercıh ederim şifacının savaşçı gibi vurus yetenekleri yok bu nedenle ıska atmaması kendi yararına olur
o nedenle yücelen akrep asa 1. numara (kadim verio hem
)
urban gürzde 49 a kasarken iyidir kullandığım oluyo arada alıom arkadaşımın birinden 1-2 saatliğine
o nedenle yücelen akrep asa 1. numara (kadim verio hem
urban gürzde 49 a kasarken iyidir kullandığım oluyo arada alıom arkadaşımın birinden 1-2 saatliğine
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
saçmalama elemnt için dediin doğru ama maxta akrep çok geri kalıyor diğer 2 sindenRedsxLine yazdı:3 Silah da artık aynı element de giyersen aynı max hasar da giyersen aynı.Aralarında çok ufak bir kaç rakamsal değer var ama ortalaması aynı ve öenmli bir durum da değil. 3 de 1.5 saniye de hasar veriyo .
İnsanları yanıltmayın yok şu ıskalamıyo yok diğeri vurdumu oturtuyo filan diye abartmanın mantığı yok.
Yeni kişiler varsa konuyu takip eden insanları yanıltmanın esprisi yok.Eğer ki iddia ediyorsan rakam ver ki millet anlasın yoksa bir silaha sempati duyman onun daha iyi olduğu anlamına gelmez.
diğer 2 side aynı sayılır o yüzden hint zopası
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Sen şifadan anlamıyorsun galiba en son ne zaman şifa kullandın evladım dünyadaki gelişmeleri takip et.Macroban yazdı:saçmalama elemnt için dediin doğru ama maxta akrep çok geri kalıyor diğer 2 sindenRedsxLine yazdı:3 Silah da artık aynı element de giyersen aynı max hasar da giyersen aynı.Aralarında çok ufak bir kaç rakamsal değer var ama ortalaması aynı ve öenmli bir durum da değil. 3 de 1.5 saniye de hasar veriyo .
İnsanları yanıltmayın yok şu ıskalamıyo yok diğeri vurdumu oturtuyo filan diye abartmanın mantığı yok.
Yeni kişiler varsa konuyu takip eden insanları yanıltmanın esprisi yok.Eğer ki iddia ediyorsan rakam ver ki millet anlasın yoksa bir silaha sempati duyman onun daha iyi olduğu anlamına gelmez.
diğer 2 side aynı sayılır o yüzden hint zopası

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill