Şerruh Vs Chembers

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şerruh Vs Chembers

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

Ben üstüme alınıyorum cevap veriyorum seni tanımam ama gördüğüm şu ki sen sana soylenen hiçbirşeyi üzerine alınmıyorsun.Bu mudur yapılması gereken :) Vs nizi izlemedim sonucunuzu bilmem konusu geçen hiçkimseyi tanımam. Sadece senin yenilgilerine karşılık sunduğun basit bir mazerete cevap verdim. Doğrusu budur da demiyorum ama bizim gibi düşünen ve yorum yapan bikaç kişiye yarım akıllı diyen şahıs bize doğrusunu göstersin diyorum.Gösteremez çünkü bunun için yazılı bir kural yoktur. Vs iki kişi ile bağımsız hiçbirşeyin etkisi olmadan yapılan içinde taktik ve strateji barındıran 2 kişilik savaştır.Aksini söyleyendir asıl yarım akıllı olan.
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Kholpaxreck yazdı:Ben üstüme alınıyorum cevap veriyorum seni tanımam ama gördüğüm şu ki sen sana soylenen hiçbirşeyi üzerine alınmıyorsun.Bu mudur yapılması gereken :) Vs nizi izlemedim sonucunuzu bilmem konusu geçen hiçkimseyi tanımam. Sadece senin yenilgilerine karşılık sunduğun basit bir mazerete cevap verdim. Doğrusu budur da demiyorum ama bizim gibi düşünen ve yorum yapan bikaç kişiye yarım akıllı diyen şahıs bize doğrusunu göstersin diyorum.Gösteremez çünkü bunun için yazılı bir kural yoktur. Vs iki kişi ile bağımsız hiçbirşeyin etkisi olmadan yapılan içinde taktik ve strateji barındıran 2 kişilik savaştır.Aksini söyleyendir asıl yarım akıllı olan.
Vs 5'de bitiyordu sen hala yenilmişsin diyorsun Madem yarım akıllı tabirini kabul etmiyorsun neden Vs'de haksızlıga ugradıgımı anlamıyorsun da rencide edici sözler kullanıyorsun ?
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Resim

Chembers'in Vs nin 5de bitecegini kabul ettigi bir foto...

Resim

Deathxyolkesen'in Parayı verme nedeni Face imiş bi insan nasıl bu kadar pişkin olabilir ?
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Benim sana karşı olumlu veya olumsuz yorumum söz konusu değil.Haksızlık yapmaktan korkarım,yapmamda.Yenilginden kastım 3-0 lık bir durumun söz konusu olması ile birlikte en baştan konuşmadığınız kuralların vs'nin ortasında farklılık yaratılmaya çalışılması olayıdır..Dediğim gibi vs nasıl sonuçlandı kim yendi kim parayı aldı ona bişey diyemeyeceğim.
KHoLPaSHaLıxReck

Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Kholpaxreck yazdı:Benim sana karşı olumlu veya olumsuz yorumum söz konusu değil.Haksızlık yapmaktan korkarım,yapmamda.Yenilginden kastım 3-0 lık bir durumun söz konusu olması ile birlikte en baştan konuşmadığınız kuralların vs'nin ortasında farklılık yaratılmaya çalışılması olayıdır..Dediğim gibi vs nasıl sonuçlandı kim yendi kim parayı aldı ona bişey diyemeyeceğim.
Yorumu yapmandaki amac nedir o zaman ? Sadece post kasmak mı ?
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen volkan »

Herkes konuyu serruhun soledıklerıne dayandırarak yorumlar yapmıs.FaKAT kımse cıkıp bu adamın soledıklerı acaba dogrumudur dememıs dogrularıda ben solım barı vs nın basından sonun akadar orda olan bırı olarak...

Serruh vs ye hatalar zıncırıyle basladı...
Hata 1:Vs nın atılacagı gun oyunda ınanılmaz derecede lag vardı bunun bılıncınde olan serruh kendısını yenecegıne okadar ınandırmıskı bolgeden ve klandan ne kadar oyuncu varsa savas meydanına topladı.Vs atılırkende sadece yarım saat onları uzaklastırmaya calıstık ...
Hata 2:Deathxyolkesenı ıkınız ortak karar olarak belırledınız.Yanı o dakıkadan sonra senın hakemle ılgılı konusma hakkın olamaz bıle hakem parayı calsa gıtse sen sesını cıkartamassın.Senın kullanmıs oldugun tercıh yolkesndı ve bunun dısında hıcbır ıtırazda bulunmadın hakem konusunda.Ve de okadar ılerıye gıttın kı Chember' la Yolkesnı akraba olarak gosterdın herkese...
Hata 3:Hıcbır vs yoktur kı 3*0 dan sonra car degısıklıgıne gıtsın.Sen sacmalamaya dewam ederek 3*0 dan sonra vsyı facenın atacagını ılan etın.Yenılgıdenmıdır bılemem ama bunu sankı olagan bır seymsı gıbı benımsedın ve 37 dakka boyunca bunu soyleyıp durdun bıkmadan usanmadan...

Vs atılırken bende ordaydım.Chember vs den kacma adına hıcbır gırısımde bulunmadı.Sadece teslanın mesafesınden uzaklastı.Senın actıgın konuda benden kacıyo ıfedesını kullanmıssın vede hakkıs yere propaganda yapmıssın.
Vs de kural yoktur dıye bırsey solenemez her vsnın bellı sartları olur vs den once bunlar atacak kısıler arasında belırlenır.Teslanın mesafesı dısına cıkmak kacma olarak dıle getırılmemelıdır.
Hakem konusuna gelıncede.Arkanda Face de dahıl olmak uzere 4 modlu buyucu vardı.Okadar dıl dokulmesıne rıcada bulunulmasına ragmen face moddan cıkmama konsuunda ısrarlarını surdurdu.Hakemde face nın moddan cıkmaması taktırde 10 dakka sonra Chembers'ı galıp sayacagını defalarca soledı.Sen ne kadar baslıyorum desende Face moddan cıkmadıgı ıcın vs baslamadı.Hatta sen banane faceden gırer gırmez gıbı hıtaplarda bulundun.Hakemde haklı oalrak 37 dakıkanın ardından Chembers'ı galıp saydı...

Bundan sonrakı vslerınde akıllı davranırsın umarım.Bu hataları tekrarlamazsın.Sen farklı bır skor beklıyodun ama umdugun olmadı.Bundan sonra karsında kım olursa olsun kucumsemessın umarım..

SaYGıLaRıMLa Choosensxwanted
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

volkan yazdı:Herkes konuyu serruhun soledıklerıne dayandırarak yorumlar yapmıs.FaKAT kımse cıkıp bu adamın soledıklerı acaba dogrumudur dememıs dogrularıda ben solım barı vs nın basından sonun akadar orda olan bırı olarak...

Serruh vs ye hatalar zıncırıyle basladı...
Hata 1:Vs nın atılacagı gun oyunda ınanılmaz derecede lag vardı bunun bılıncınde olan serruh kendısını yenecegıne okadar ınandırmıskı bolgeden ve klandan ne kadar oyuncu varsa savas meydanına topladı.Vs atılırkende sadece yarım saat onları uzaklastırmaya calıstık ...
Hata 2:Deathxyolkesenı ıkınız ortak karar olarak belırledınız.Yanı o dakıkadan sonra senın hakemle ılgılı konusma hakkın olamaz bıle hakem parayı calsa gıtse sen sesını cıkartamassın.Senın kullanmıs oldugun tercıh yolkesndı ve bunun dısında hıcbır ıtırazda bulunmadın hakem konusunda.Ve de okadar ılerıye gıttın kı Chember' la Yolkesnı akraba olarak gosterdın herkese...
Hata 3:Hıcbır vs yoktur kı 3*0 dan sonra car degısıklıgıne gıtsın.Sen sacmalamaya dewam ederek 3*0 dan sonra vsyı facenın atacagını ılan etın.Yenılgıdenmıdır bılemem ama bunu sankı olagan bır seymsı gıbı benımsedın ve 37 dakka boyunca bunu soyleyıp durdun bıkmadan usanmadan...

Vs atılırken bende ordaydım.Chember vs den kacma adına hıcbır gırısımde bulunmadı.Sadece teslanın mesafesınden uzaklastı.Senın actıgın konuda benden kacıyo ıfedesını kullanmıssın vede hakkıs yere propaganda yapmıssın.
Vs de kural yoktur dıye bırsey solenemez her vsnın bellı sartları olur vs den once bunlar atacak kısıler arasında belırlenır.Teslanın mesafesı dısına cıkmak kacma olarak dıle getırılmemelıdır.
Hakem konusuna gelıncede.Arkanda Face de dahıl olmak uzere 4 modlu buyucu vardı.Okadar dıl dokulmesıne rıcada bulunulmasına ragmen face moddan cıkmama konsuunda ısrarlarını surdurdu.Hakemde face nın moddan cıkmaması taktırde 10 dakka sonra Chembers'ı galıp sayacagını defalarca soledı.Sen ne kadar baslıyorum desende Face moddan cıkmadıgı ıcın vs baslamadı.Hatta sen banane faceden gırer gırmez gıbı hıtaplarda bulundun.Hakemde haklı oalrak 37 dakıkanın ardından Chembers'ı galıp saydı...

Bundan sonrakı vslerınde akıllı davranırsın umarım.Bu hataları tekrarlamazsın.Sen farklı bır skor beklıyodun ama umdugun olmadı.Bundan sonra karsında kım olursa olsun kucumsemessın umarım..

Ne saçmaladığının farkındamısın sen ? Kendi loncandan olan hatta lonca baskanına karsı bi düşünce zaten beklemiyorum senden fakat bu kadarda atılmaz be kardeşim,

Face moddan cıkmadıgı için Chembers'e verdi parayı diyorsun Banane kardeşim Banane ? Böyle sacma bi gerekce olabilir mi ? O zaman Face moddan cıkmadı diye neden bana verilmedi para ?
Deathxyolkesen Chembers'in akrabası dedigime dair bir foton varmı ? kimin ne dedigini bile bilmiyorsun sen nasıl bi gözlemleme şekli bu ? işine gelenleri görüp işine gelmeyenleri uydurmuşsun

Diyorsun ki Teslanın menzilinden cıkmak icin menzil yapmış o yüzden mi bi türlü buz atamadım ben ? 72 Enerji ile kesti kacarak babamda keser. Yakınımda olan hicbir büyücü 72 enerji ile kesemez beni akıla mantığa sıgıyor mu yaw Resmen adam kayırıyorsun ayıp ayıp.
Chembers 'e daha sonra kimse yokken devame delim Vs'e 3,0 dan dedim Adam ben aldım paramı diyor Vs bitmedigi halde bunu nasıl söyleyebilir ? Adam alışmış Çalmaya ...
Bana diyorsun ki herkesi çagırdın; Çagırırım tabi kimene ? Choosensxlerin Çagu ordaydı ben seni çagırmadıgım halde sende ordaymışsın...
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Herşeye bir cevabın var değil mi ? Benim post kasmaya reklama falan ihtiyacım yok.Hala anlayamadıysan söylemek istediğimi daha söylenecek hiçbirşey yok.
KHoLPaSHaLıxReck

Japonn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Japonn »

Selamlar
Herkes bu konuda vs ye göre degilde sevdigine ve sevmedigine göre yorum yazmış nedense olayı siz iyi anlamadınız heralde anlasınız serruhaa hak verırsınız büyü vs sinde kacılmaz hatta tesladan bile kacılmaz cünku tesla sana vurmıcaksa eger o yetenege neden puan verıyorkı adm o sana vurması için kurulmuş kaçmak yanlış ayrıca kholpashalixreck diyor ya vsde kacılmaz diye bir kural yazılmıs mı diyor ya o zaman bende kendisine sunu söylıcem savascı savascıya vsde bnm kudretim bittigi zaman geri gidip tekrar döneyım sana vurayım yahut geri gidip çifteyle sana vurayım buda yazılmamış iksirde içebilirım hiç bellı olmaz degilmı reckim yorumunu ve yorumlarınızı konuya göre adama göre yapmayın ayrıca yolkesen nın parayı vermesı bastan yanlış vs bitmediyse eger herkesın parasını kendinie iade etmesi lazım sırf serruhh sevmıyorsunuz diye o adama yaptıgınız yorumlar bazıları dısında cok haksız çünku siz konuyu okumamıssınız serruh yazısını görmenız yetmış size

Drea Japonn Gaddarbey
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Bir de duruma hakemin tarafından bakalım. Chooosensxwanted ın belirttiği önemli bir nokta var.
volkan yazdı:Hakem konusuna gelıncede.Arkanda Face de dahıl olmak uzere 4 modlu buyucu vardı.Okadar dıl dokulmesıne rıcada bulunulmasına ragmen face moddan cıkmama konsuunda ısrarlarını surdurdu.Hakemde face nın moddan cıkmaması taktırde 10 dakka sonra Chembers'ı galıp sayacagını defalarca soledı.Sen ne kadar baslıyorum desende Face moddan cıkmadıgı ıcın vs baslamadı.Hatta sen banane faceden gırer gırmez gıbı hıtaplarda bulundun.Hakemde haklı oalrak 37 dakıkanın ardından Chembers'ı galıp saydı...

İşte size önemli bir hata; sizce hakemin yapması gereken gerçekten de bu muydu. Yani diyorum ki Reck in kabadayı modunda kalmak istemesiyle Chembers ı galip ilan etmenin ne gibi bir alakası var. :lol: Gel de gülme. Böyle bir durumda (bukadar tartışma çıkmış, yaygara kopartılmış) ya karşılaşmanın ertelenmesi; veya da karşılaşmanın devamında ısrar edilmesi gerekirdi. Şerruh burda bu konuyu açmış çünkü hakemin Reck in kabadayı modundan çıkmaması gibi saçma bir sebepten ötürü 20 m luk ödülü Chembers a vermesine gücenmiş. Herneyse, vs nasıl atılmalıydı konusunda bir şey söylemiyorum. Bence asıl sorun, bunca tartışmanın sebebi hakemin kararıymış gibi.
EARTH

DisToRtioN
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön