RakipleriMİ hep beklerim her zaan savaşcı ve şifacı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: RakipleriMİ hep beklerim her zaan savaşcı ve şifacı

Mesaj gönderen fenerli73 »

ßen senLe ws yapmak isTiyorum SeninLe ßi ara ws aTaLım
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
RqMqZqN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RqMqZqN »

/f Rammbo Pm At Her Türklü Ws Çığlak giysili YEtenklı yeteneksız Ful YüceLEn Halit'm Beklerım:)
/f Rammbo Veya Rqmqzqn

KArekterlerim

Kadimhidra 49 LvL Büyücü

Rammbo 49 LvL Savasçı

Rqmqzqn 45 LvL Şifacı (Hızla Kasıyorum)

Bidqin Ve Rqmqzqnxiki 1 LvL 2 Sde Büyücü Birisnden Birine Ejder Asa ÜReticem :)
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

beyler neleri tartışıyoruz ya ... adam demiş ws ye beklerim o zaman gidin ws nizi edin ; havalı oldugunu düşünen varsa gitsin kessin . ölüm oyununda Mckeremin dediği gibi bir olay olduysa ama hiç hoş değil ölüm oyununda herkez hakkıyla kazanmalıdır; Ben daha çok Yaşlıkurt ile ilgili konuşacağım.

Yaşlıkurt Sunucunun en sağlam şifacılarından birisidir benim gözümde en sağlamı kendisi ws de kazandıgı için haklı olarak foto almış videosuna koymuş. bende yaptım aynısını ne tesadüftür ki aynı kişiden bana da tepki geldi ilginçtir. o kadar foto koydum kimseden tepki gelmiyo ama o şahısdan tepki geliyo neden :D ws alıp foto koyması Yaşlıkurt un karaktersizliğini göstermez eğer öyleyse bende aynısını yaptım bana da karaktersiz demiş oluyorsun hoş değil. sonucta bu bir oyun alemidir ws dedigin şey birbirimizi kesmek için konulmuş anladıgım kadarıyla bu sahıs kendini yenilmez yada kimse kendisini kesemez sanıyo kesen çıkınca daa başlıyo konuşmaya hoş değil ....

İKV dediğiniz bir oyundur ; önemli olan kalp kırmamak dost edinmek. ben bu oyundan daha önce hiç tanımadıgım dostlar edindim böyle herkezin kalbi kırılırsa herkeze laf atılıp yok ona aynı gruba girmem yok ben sunla bunu yapmam yok bu karaktersiz ... böyle şeyler insanı yalnız bırakır...

Revengeofagee
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)

“Genel Sohbet” sayfasına dön