istersen söyleyebilirsin olmadı öm den söyle. akıl yaşta değil baştadır türü sözleri işitmeyeli baya oluyor.turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:konuyu kirletmek mi? lütfen haddinizi biliniz.ben ağzımı bile açmadım konuyu kirletmekten bahsediyorsunuz.küfür eden de yine sizsiniz.ben taktik açıklamaktan pek hazzetmem oyunun hırsızı da boldur benim tekniğime konan çok olur.yaptığınızın taktik olmadığı dps olarak savaşçı kullanmanızdan belli.dps tank ve şifa kullanmışsınız bu zaten olması gereken şeydir.ikvnin bunu uygulayamaması;turkoxHAMSTER yazdı:Böyle büyük bir başarıyı hor görmek afedersiniz kıskanmaktan başka bişey değildir.Dile kolay şeylerden bahsediyoruz.Şu şöyle olsa yapardım yok grubum olsa yaparım gibi laflardan çok icraat görmek bizi daha mutlu eder.Ankadaki abilerim bu konuyu neden açtıkları çok belli.2 grup gibi az sayıda olursanız nasıl keseceğinizi göstermek.Bu taktik değil eğer olması gereken şey ise herkes yapsaydı.Bu konudan ders alıp geceleri oyun sakinken grubunuzu toplayıp bu görevi yapabilin kendinizi az kişi ile kanıtlayın.Diyorum ya boş mesajlar atacağınıza toplanın yapın taktikse taktik bulun yapın bence konuyu kirletmenin amacı yok.
1- oyunu oynayan kesimin oldukça düşük bir seviyeden olması.
2- yaşlarının az olması.
3- çok egoist olmaları.
sebeplerinden kaynaklanır.benim bunu uygulayamam da bu sebeplere binaen bir grup sahibi olmamamdandır.topu topu 3-4 kişiyiz.benim bir strateji koyabilmem için en az 6 kişi olmam gerekir.neyse laf anlatmak kabahat bir gün ikvde bir beklentim kalmaz, ozaman size bildiğim tüm teknikleri belge halinde yayınlarım.
bu konuyu burada kapatalım.forum kirliğiği küfürlü mesaj değildir boş mesajdır.Umarım taktiklerini uygulayabilirsin.Söyleyeceğim şeyler var fakat şuan konu devam etmesin diye söylemiyorum.
İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İki Grup Kadim Hidra Kesimi ve Ayrıntıları[ANKA]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Senin sulanmış beyninle hiç bir şey yapamazsın anca böyle laf salatası yaparsın aciz egoist birisin sadece çamur atar yapılan emeği kirletmeye çalışısın birde insanlara artislik çekerrsin çıok düzgün biriymiş gibi senin beynin dümdüz kendini düzgün göstermeye çalışıyorsunya tek düzgün noktan beynin
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
Biz buraya bu konuyu bir şeyleri paylaşalım diye açtık pop star olmak için değil senin gibi cahil cüheyla kişilik bozukluğu olan şahıslar yüzünden konu amacınin dışına çıktıANKAxWitHoutLoVe yazdı:Senin sulanmış beyninle hiç bir şey yapamazsın anca böyle laf salatası yaparsın aciz egoist birisin sadece çamur atar yapılan emeği kirletmeye çalışısın birde insanlara artislik çekerrsin çıok düzgün biriymiş gibi senin beynin dümdüz kendini düzgün göstermeye çalışıyorsunya tek düzgün noktan beynin![]()
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Tebrik ederim..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
Ben tekrar söylüyorum.
Konu gayet güzel ve tartışmadan uzakk durulması lazım.
Eleştri tabiki olucak , ama böyle bir konuda , olumsuz eleştri ne alaka.
Adamın amacı tartışma çıkartmaksa ,
Abi sende buna destek veriyorsun.Yapma...
Konu gayet güzel ve tartışmadan uzakk durulması lazım.
Eleştri tabiki olucak , ama böyle bir konuda , olumsuz eleştri ne alaka.
Adamın amacı tartışma çıkartmaksa ,
Abi sende buna destek veriyorsun.Yapma...
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
benim cahilliğimi neye göre ölçtüğünüzü merak ediyorum?ANKAxWitHoutLoVe yazdı:Biz buraya bu konuyu bir şeyleri paylaşalım diye açtık pop star olmak için değil senin gibi cahil cüheyla kişilik bozukluğu olan şahıslar yüzünden konu amacınin dışına çıktıANKAxWitHoutLoVe yazdı:Senin sulanmış beyninle hiç bir şey yapamazsın anca böyle laf salatası yaparsın aciz egoist birisin sadece çamur atar yapılan emeği kirletmeye çalışısın birde insanlara artislik çekerrsin çıok düzgün biriymiş gibi senin beynin dümdüz kendini düzgün göstermeye çalışıyorsunya tek düzgün noktan beynin![]()
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Mahmut cevap verme lütfen ... Konuyu amaç dışına çıkartıyorlar sadecePetcarar yazdı:benim cahilliğimi neye göre ölçtüğünüzü merak ediyorum?ANKAxWitHoutLoVe yazdı:Biz buraya bu konuyu bir şeyleri paylaşalım diye açtık pop star olmak için değil senin gibi cahil cüheyla kişilik bozukluğu olan şahıslar yüzünden konu amacınin dışına çıktıANKAxWitHoutLoVe yazdı:Senin sulanmış beyninle hiç bir şey yapamazsın anca böyle laf salatası yaparsın aciz egoist birisin sadece çamur atar yapılan emeği kirletmeye çalışısın birde insanlara artislik çekerrsin çıok düzgün biriymiş gibi senin beynin dümdüz kendini düzgün göstermeye çalışıyorsunya tek düzgün noktan beynin![]()
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
Selam
Şu konu bile tartışma konsu oldu ya pes diyorum artık.
Ne gerek var tartışmaya allahınızı seversiniz.
Konuyu amaç dışına çıkartan kim , onu da bilelim de !!!
Şu konu bile tartışma konsu oldu ya pes diyorum artık.
Ne gerek var tartışmaya allahınızı seversiniz.
Konuyu amaç dışına çıkartan kim , onu da bilelim de !!!
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Fantomx - Hunxfantom
Fantomx - Hunxfantom
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Helal olsun . Başarılarınızın devamını dilerim 
SağolasınORHANBEY yazdı:Helal olsun . Başarılarınızın devamını dilerim
N’oublie pas d'ou tu viens..