bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Re: bükülmeyen bilek büküldü Rosafin ws de pert

Mesaj gönderen dreamtr »

2.kez oldu ozur..
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bladem063 »

Kralbenim yazdı:Bladem saçmalıyosun ben seni hiç bi zamn lider olarak görmedim ben sadece nikim geregi o zamnlarda lodosların kralı kralbenim diye yazdım lütfen kendine pay çıkarma bırakda millet övsün seni kardeşim ws olayına gelince ws attık 3-2 yenildim bi şeymi dedim kaç sene önceki olayı nasıl unutmadın nası zihniyet bu baldem seni kınıyorum burda
yukarıya cocuk yazmısım iyi oku su söyle 1.
eger formda varsa yani eski forumda bunun aksini kanıtlaya bilirim su şöyle 2.
ben liderim diye burda bu konuda hava atmadım atmam da niyemi lider olmak umrumda degil kendi loncamda bile liderlik için seçimi talep ettim beni seçtiler şu söyle 3.
kendimi övmekse ben burda kendimide övmedim yorumlarımı okursun anlarsın
ben o olayı bu olaya benzedigi için yazdım buraya duruya bunun senesi yılı asırı milenyumu yoktur kardeşim unutmamışım hafızam bazı konularda cok kuvvetlidir..

ahanda buldum üstten 3. yorum o zmanlar cok tartıstıgın kişi vardı

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... .1530.html

gir bak hatta diger sayfadada amartis yani umut sana hırsız demiş onu neden dedigini hatırlamıyorum neyse bu konu beni ilgilendirmez.. =)

ayrıca benim yazdıgım yorumda verdigim msj ayrıydı anlayanlar da yorumuma katılmış zaten :D 8-)
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
RoTa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RoTa »

Konu Gereksizdi. Zaten MiLLet Tartışma Çıkartmak İçin Yer Arıyor. Bu TartışmaLarı ÖnLemenin En KoLay YoLu BöyLe Konuları Foruma Taşımamaktır. Forum KirLiLiğine YoL Açıyor. Ayrıca Tartışma Çıkaracak Yorumlara Cevap Vermesseniz TartışmaLar Kısa SüreLi oLur.
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

RoTa yazdı:Konu Gereksizdi. Zaten MiLLet Tartışma Çıkartmak İçin Yer Arıyor. Bu TartışmaLarı ÖnLemenin En KoLay YoLu BöyLe Konuları Foruma Taşımamaktır. Forum KirLiLiğine YoL Açıyor. Ayrıca Tartışma Çıkaracak Yorumlara Cevap Vermesseniz TartışmaLar Kısa SüreLi oLur.
Yanı En Basıtı Oyunda bıLındık KısıLerLe ws atıp Kazanıncada Foruma Tasınması Gereken Bı Mevzu DeyıL Yeneene TebrıkLer Kaybedene Bırdahakıne . Herkes Butur Konu Acmaya KaLkksaaa Ohoooo Vay HaLımıze Nese Iyı ForumLar .
Resim
Kullanıcı avatarı
Kralbenim
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kralbenim »

Adam beni bu sunuda yencek büyü yok derse bu kadar kendinden eminse açarım arkadaş sizimi gerdi Sonxebedi de en büyük büyülerden birisi onuda yendim gurur duyuyorum kendimden varmı ötesi sizin için bi anlam ifade etmeyebilir ama ben için anlamı var .
2. şu bladem ile ilgili amartis benden özür diledi ben ne hırsızlık yapmışım bu oyunda sölesene adamında asabına bozma çamur at izi kalsın bana bu sunu güvenen parmakal gösterecek degil 100 lerce adam var biz kimsenin alın terine el uzatmayız uzatmadımda kendine çeki düzen ver biraz
Resim
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rosafin »

Kralbenim yazdı:Adam beni bu sunuda yencek büyü yok derse bu kadar kendinden eminse açarım arkadaş sizimi gerdi Sonxebedi de en büyük büyülerden birisi onuda yendim gurur duyuyorum kendimden varmı ötesi sizin için bi anlam ifade etmeyebilir ama ben için anlamı var .
2. şu bladem ile ilgili amartis benden özür diledi ben ne hırsızlık yapmışım bu oyunda sölesene adamında asabına bozma çamur at izi kalsın bana bu sunu güvenen parmakal gösterecek degil 100 lerce adam var biz kimsenin alın terine el uzatmayız uzatmadımda kendine çeki düzen ver biraz
Beni yenicek büyücü yok dediğimi kanıtlıyacaksın eğer kanıtın yoksa özür dileyeceksin !
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rosafin »

Merhaba ;
Tırsbenden ile attığımız ilk ws de onun kazanmaması ahmaklık olurdu netice de kazandı ve sözümü tutup 3 senelık Arz charımı Lodos yaptım buraya kadar herşey güzel.Konunun foruma taşınması liberal düşünceler içersin de beni küçük düşürmek idi lakin canımı oldukça sıkmakta böyle basit konular foruma taşınmamalı diye düşünüyorum herneyse olan oldu konu açıldı herkes yorumunu yaptı.Şahsımdan tek bir kelime yazılmadı.
Cvp olarak şu fotoları koymam yeterli olacaktır umarım konu daha fazla uzamaz.
07/06/2010 Rosafin ws Tırsbenden
Rosafin 3 Tırsbenden 0

Resim
Resim
Resim

İyi Forumlar. ...
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Etme kulum bulursun kızmanın anlamı yok :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Realxhuman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Realxhuman »

Rosafin yazdı:Merhaba ;
Tırsbenden ile attığımız ilk ws de onun kazanmaması ahmaklık olurdu netice de kazandı ve sözümü tutup 3 senelık Arz charımı Lodos yaptım buraya kadar herşey güzel.Konunun foruma taşınması liberal düşünceler içersin de beni küçük düşürmek idi lakin canımı oldukça sıkmakta böyle basit konular foruma taşınmamalı diye düşünüyorum herneyse olan oldu konu açıldı herkes yorumunu yaptı.Şahsımdan tek bir kelime yazılmadı.
Cvp olarak şu fotoları koymam yeterli olacaktır umarım konu daha fazla uzamaz.
07/06/2010 Rosafin ws Tırsbenden
Rosafin 3 Tırsbenden 0

Resim
Resim
Resim

İyi Forumlar. ...
Realxtiesto
Realxhuman
Humann
Kullanıcı avatarı
Xxberkanxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Xxberkanxx »

Kralbenim yazdı:Adam beni bu sunuda yencek büyü yok derse bu kadar kendinden eminse açarım arkadaş sizimi gerdi Sonxebedi de en büyük büyülerden birisi onuda yendim gurur duyuyorum kendimden varmı ötesi sizin için bi anlam ifade etmeyebilir ama ben için anlamı var .

bu yorumunu şimdi gordum sen mi beni yenmişin son elde aynı anda ölduk sen ben yendim dedin o yenmekse tmm yendin

Bu arada Rosafin tebrikler
KARAKTERLER
Savascı:Berkanbjk(49)
Büyücü:Sonxebedi(49)
Şifacı:Ladxhealing(49)

SUNUCU :TILSIM

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön