Batunun kendi gibi veda konusu da makaraya bağladı Zaten veda filan etmeyecek :lol: Batu, hırsızların yüzünden oyun bırakacak kadar zayıf biri değil. Gün gelir keyfinden bırakmak isterse eyvallah ama böyle bir durum yüzünden bırakmasına başta ben müsaade etmiyorum.
İsterse çarın bir tanesini full dizerim direk batuya veririm.
Oyunda ve gerçekte kardeşimdir. Eee kardeşini hırsızların arasına bırakıp da gitmez zaten batu :mrgreen:
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
TAYFA yazdı:Batunun kendi gibi veda konusu da makaraya bağladı Zaten veda filan etmeyecek :lol: Batu, hırsızların yüzünden oyun bırakacak kadar zayıf biri değil. Gün gelir keyfinden bırakmak isterse eyvallah ama böyle bir durum yüzünden bırakmasına başta ben müsaade etmiyorum.
İsterse çarın bir tanesini full dizerim direk batuya veririm.
Oyunda ve gerçekte kardeşimdir. Eee kardeşini hırsızların arasına bırakıp da gitmez zaten batu :mrgreen:
Aynen katiliyorum pasam dediklerine gerekirse bende yrdim ederim Batu zaten bir yere gitmiyor gidemezde yoksa oklavayla döverim onu :mrgreen:
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
ben varken oyunu bırakamaz batum vallah evıne gelır zorla oyuna #@!? batu bılgın olsun yanı bızı yarı yolda bırakırsan hakkım varsa helal etmem bı dahada real hayatta olsun oyun da olsun slm verıp almam
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Hersey için canı gönülden tesekkürler bugun faks cektim mynete cvp beliyorum hatta bu konuda ayrdım edebilecek avrsa yazmasını rica ediyorum faks cektikten sonra yapmam gereken birsey avrmı acaba ? Nocomment te burada aslında buna en güzel cvp onun verecegini düsünüyorum bide konumu makara yapmayın leyn otobusbrayn dan kurtuldum derken optimusbrayn cıktı basıma:D
batuxxintikam yazdı:Hersey için canı gönülden tesekkürler bugun faks cektim mynete cvp beliyorum hatta bu konuda ayrdım edebilecek avrsa yazmasını rica ediyorum faks cektikten sonra yapmam gereken birsey avrmı acaba ? Nocomment te burada aslında buna en güzel cvp onun verecegini düsünüyorum bide konumu makara yapmayın leyn otobusbrayn dan kurtuldum derken optimusbrayn cıktı basıma:D
D:D:D:D:D:D:D:D
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.