PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: PULUS PAKET SERVİSİ. Genel Soru ve Cevapları
kalmış... plusu aldm şmdi ne zmn kullanmaya başlayablrm????
Plus Hesap Servisi Alındıktan Hemen Sonra Aktif Olur Kullanmaya Başlaya Bilirsiniz.oozzaann07 yazdı:kalmış... plusu aldm şmdi ne zmn kullanmaya başlayablrm????
-
- Acemi Savaşçı
tahmini bi süre??? bide bna bi bilgi gelio mu plus kullanmaya başlayabilirsiniz gibi...MiRaLaY yazdı:Plus Hesap Servisi Alındıktan Hemen Sonra Aktif Olur Kullanmaya Başlaya Bilirsiniz.oozzaann07 yazdı:kalmış... plusu aldm şmdi ne zmn kullanmaya başlayablrm????
Paylaşım güzel..
Arkadaşım Kredi Kartı İle Alınan Plus Servisi, İşleminiz Onayladı Mesajından Hemen sonra Yani Anında Oyuna Girdiğiniz Zaman Direk Plus Paketiniz Aktif Olur. Eğer Oyunda İken Plus Hesap Servisi Aldıysanız Oyundan Çıkış İşlemi Yaparak Tekrar Girdiğinizde Plus Hesabınız Aktif Olacaktır.oozzaann07 yazdı:tahmini bi süre??? bide bna bi bilgi gelio mu plus kullanmaya başlayabilirsiniz gibi...MiRaLaY yazdı:Plus Hesap Servisi Alındıktan Hemen Sonra Aktif Olur Kullanmaya Başlaya Bilirsiniz.oozzaann07 yazdı:kalmış... plusu aldm şmdi ne zmn kullanmaya başlayablrm????
İyi Forumlar.
-
- Acemi Savaşçı
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
GünceL !
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
Çok açıklayıcı olmuş Eline saglık...
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- reform34
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar ben önceden havaleyle hsbc bankasından plus alıyodum ama şimdi yapı kredi bankası diyo yapı kredi bankasına gittim adam bilgim yok dedi ve yatıramadım ne yapmam lazım hsbc bankasınamı yatırmam gerek gene ???