Bilader Eğer oraya Bütün Karakterlerimi Yazsam büyük ihtimalle '' Karakter sayısı doldu '' uyarısını verir...
Oradaki karakterlerden yalnız 1 tanesi benim geri kalan 4 tanesi Bana Bağlı oyuncuları temsil ediyor Faal durumdaki ...
Amacım burada kaç karakterim olduğunu söylemek değil bir çok serverda karakterim var yüksek ya da düşük lwl lı çoğu da klanda
Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??
kasaphasan06 yazdı:Lodos olduğumuzu kim söyledi ?
Yazdıkların Tutmuyor Arkadas Bir daha incelermisin ?Rocnqpung yazdı:kasaphasan06 yazdı:Ah be Akıllım şimdi gerçekten güldürdün !
Sen sandın ki Sadece Lonca karakterim var...
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Tarihçeyi sen mi yazdınRocnqpung yazdı:Tılsım Tarihçesimi ? Tarihçesini Biz yazdık koçum biz dönüyoruz sen daha yeni geliyorsun !! Tılsımın Eskilerndenm Beni Bilen Biliyor ayrıca ? Sonradan Hoplama Bi arz Hem Lodos Klanına Yazıyorsun Hemde Yalan !! Doğru söylemiyorsun güzelim Yalan söylüyorsun istediğine sor..MykonS yazdı:Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış derler ya aynen öyle oldu ..Rocnqpung yazdı:Ya Allah Aşkına Bari yalan atarken yüzün kızarsın.. !!MykonS yazdı:Hiçbir zaman Lodoslar arzlardan fazla olmadı mı güldürme beni ..
Sana burada açıklama zorunluluğum yok sana ikv derside veremem sana tılsımın tarihçesinide anlatamam ..
Eskilere sor bakalım Lodoslar mı fazla arzlar mı
Bi git Allahını seversen ya senin yazacagın tek tarihçe
Pamuk prenses ve 7 cüceler adlı masalın tarihçesini yazarsın bana koçum koçum deyip durma kötü olur senin için
+
Ben miyim sonradan hoplama bu oyunun ilk 10 kişisi arasında yeralırım

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Anlayamadım neresnin tutmadığını ? İmzama yazıncamı kanıtlamış ya da Aktif olduğunu gösteriyor Karakterlerim ?

Biz Dedim Lodoslar Anlamında Ben Demedim Akılında Bir problemin varsa git doktora görün veletlerle uğraşıyorum işe bak...MykonS yazdı:Tarihçeyi sen mi yazdınRocnqpung yazdı:Tılsım Tarihçesimi ? Tarihçesini Biz yazdık koçum biz dönüyoruz sen daha yeni geliyorsun !! Tılsımın Eskilerndenm Beni Bilen Biliyor ayrıca ? Sonradan Hoplama Bi arz Hem Lodos Klanına Yazıyorsun Hemde Yalan !! Doğru söylemiyorsun güzelim Yalan söylüyorsun istediğine sor..MykonS yazdı:Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış derler ya aynen öyle oldu ..Rocnqpung yazdı:Ya Allah Aşkına Bari yalan atarken yüzün kızarsın.. !!MykonS yazdı:Hiçbir zaman Lodoslar arzlardan fazla olmadı mı güldürme beni ..
Sana burada açıklama zorunluluğum yok sana ikv derside veremem sana tılsımın tarihçesinide anlatamam ..
Pamuk prenses ve 7 cüceler adlı masalın tarihçesini yazarsın bana koçum koçum deyip durma kötü olur senin için
+
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Lodoslar ne tarihçesi yazmışlar ??Rocnqpung yazdı:Biz Dedim Lodoslar Anlamında Ben Demedim Akılında Bir problemin varsa git doktora görün veletlerle uğraşıyorum işe bak...MykonS yazdı:Tarihçeyi sen mi yazdınRocnqpung yazdı:Tılsım Tarihçesimi ? Tarihçesini Biz yazdık koçum biz dönüyoruz sen daha yeni geliyorsun !! Tılsımın Eskilerndenm Beni Bilen Biliyor ayrıca ? Sonradan Hoplama Bi arz Hem Lodos Klanına Yazıyorsun Hemde Yalan !! Doğru söylemiyorsun güzelim Yalan söylüyorsun istediğine sor..MykonS yazdı:Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış derler ya aynen öyle oldu ..Rocnqpung yazdı:
Ya Allah Aşkına Bari yalan atarken yüzün kızarsın.. !!
+

Hem lodos olduğumu Kim söyledi diyorsun Demekki lodos değil Arzsın Hemde Sadece Lonca Karakterim Var Sanıyorsun Diyorsun e demekki bi de lodos hesapların var anlamadım ben çift taraflı ajan mısın ?Rocnqpung yazdı:kasaphasan06 yazdı:Lodos olduğumuzu kim söyledi ?Rocnqpung yazdı:kasaphasan06 yazdı:Ah be Akıllım şimdi gerçekten güldürdün !
Sen sandın ki Sadece Lonca karakterim var...
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
MykonS yazdı:Lodos olan Karakter arz olamaz mı ?
Büyüten Siz Değil misiniz Lodos arz Kavgasını Buyrun Kavga Ediyoruz Çok Gereksiz lodos * arz kavgasını .. adı üstünde zıt klanlar mantığınızda bi sorun var galiba..
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Artık cocuk oldugunu anladım yorum yazmaktan vazgeçiyorum sırf bu konudan post kasıyorsun ..