sağolun yorumlar için güncel.
BETA Karakterimin Efsunları (BoDyGuArD)
- BoDyGuArD
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Re: BETA Karakterimin Efsunları (BoDyGuArD)
evet semender görevini yapmamıştım 
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
semender gorevınden yel degırmenı yuzuk ve 100 bın lıra verıyor hala da aynı devam etmekte yuzuk su andada oldugu gıbı 5 bın savunmalıydı dıye bılıyorum fakat aktar sevket verıyodu galıba yel degırmenı ayakkabıyı o ayakkabı o donemde 26 bın savunma efsunluydu sonradan degıstırdıler pıyasadakıler kaldı halada donmekte bende bı tane sakladım :lol:
ayrıca klaks modelı zırhlarında efsunları tam hatırlamıyorum o donemden kalma bır soylentıde kalmıs olabılır aklımda hatırladıgım kadarıyla ılk cıktıgında cok yuksektı hemen farkına varıp pıyasaya dagılmadan duzenledıler ve sımdıkı efsunu ekledıler dıye hatırlıyorum
kutuk yaran olayına gelınce meteor bolgesı acıldıgında oyuna eklendı ılk zamanlar kımse tarafından tutulmuyordu fakat krıtık vurusları kesfedılmeye basladıgında oyunun bır numaralı vaz gecılmez sılahı olmayı basarmıstı
yonetım tabı bunun farkına varıp gorevde verılen (60 thung gorevıydı sanırsam) kutuk yaranları pıyasadan cekmek ıcın demırcı dılek uzerınden takas yontemıyle yenı gorev actı
kutuk yaranlarının degerını bılenler eskı herman kutuklerını gorevle takas etmeyıp bu gorevı yapmadılar fakat farkına varmayanlar ıcın ıse buyuk bır hata oldu bu gorevı yapmak takas edılen sılah eskı herman baltalar kımse tarafından kullanılmadı o donemlerde
bu arada soyleyeyım full max efsunlarla 16 bın kusur hasar vuruyorduk kutuk yaranlarla adının hakkını verıyordu
bu ve bunlar gıbı bırcok olay var oyunda gerıde bıraktıgımız gunlerde
ayrıca klaks modelı zırhlarında efsunları tam hatırlamıyorum o donemden kalma bır soylentıde kalmıs olabılır aklımda hatırladıgım kadarıyla ılk cıktıgında cok yuksektı hemen farkına varıp pıyasaya dagılmadan duzenledıler ve sımdıkı efsunu ekledıler dıye hatırlıyorum
kutuk yaran olayına gelınce meteor bolgesı acıldıgında oyuna eklendı ılk zamanlar kımse tarafından tutulmuyordu fakat krıtık vurusları kesfedılmeye basladıgında oyunun bır numaralı vaz gecılmez sılahı olmayı basarmıstı
yonetım tabı bunun farkına varıp gorevde verılen (60 thung gorevıydı sanırsam) kutuk yaranları pıyasadan cekmek ıcın demırcı dılek uzerınden takas yontemıyle yenı gorev actı
kutuk yaranlarının degerını bılenler eskı herman kutuklerını gorevle takas etmeyıp bu gorevı yapmadılar fakat farkına varmayanlar ıcın ıse buyuk bır hata oldu bu gorevı yapmak takas edılen sılah eskı herman baltalar kımse tarafından kullanılmadı o donemlerde
bu arada soyleyeyım full max efsunlarla 16 bın kusur hasar vuruyorduk kutuk yaranlarla adının hakkını verıyordu
bu ve bunlar gıbı bırcok olay var oyunda gerıde bıraktıgımız gunlerde
achiwasha
BEn FiRaRi elimde güzel bi item var ama sunucuda yok
))şaka değil gerçek gm bile o itemin nasıl olduğunu çözemez ve açıklayamaz
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Firari13 yazdı:BEn FiRaRi elimde güzel bi item var ama sunucuda yok))şaka değil gerçek gm bile o itemin nasıl olduğunu çözemez ve açıklayamaz
bizim sunucuda da bi ara 30 lvl hasar efsunu ile 35 lvl saldırı efsunu yanyana gelmişti sanırsam karadul emsali dış şehir modeli
turkoxKANPARA yazdı:Firari13 yazdı:BEn FiRaRi elimde güzel bi item var ama sunucuda yok))şaka değil gerçek gm bile o itemin nasıl olduğunu çözemez ve açıklayamaz
bizim sunucuda da bi ara 30 lvl hasar efsunu ile 35 lvl saldırı efsunu yanyana gelmişti sanırsam karadul emsali dış şehir modeli
aynı kolye bende var
auril & DoubleLift
Mev Meteor Pala lar aha ah pala lar cok değerlıydı ozaman palayla ws atmak kadar zevki bi şey yoktu 
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
- BoDyGuArD
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Zouka
sağolun yorumlar için,o efsunu merak ettim :S
[Kuvay-i Milliye Modeli Meteor Tipi Kolye]Sunucuda birtek güsel itemler sizde mi sandınız?? ♥ ♥ ♥
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709