samedsedir06 yazdı:Evettt bundan sonra İnfaz loncasıı kapanmıstırr Herkez dostluk ıcınde ayrılmıstırrr. Başkan dostumsun herzamanda dost kalacagız pasam emegı gecen herkeze Minnetler duyarım. BUndan sonra herkez kendı yolunda ılerlıcez zaten ben alıskınım:D
!!!!!!!! 1 sayfadaha kapandıı bundan sonra herkez adına basarılar dılerım.. Lonca ayakta kalsın dıye bayaga ugrastım ama beceremedım herkez adına cok uzgunumm..
LOncadıkı arkadaslar ıcerısınde cok ıı ınsanlar var ama bazı problemler ıse fazla onlına olan yokk vee aralarında muhabbet olmuyorr .. cogunlukla baskan roney goruyorum oyunda baska kımseyı gormuyorumm Buu olayı suclamak ıcın yazmıyorum bi neden dıye yazıyorumm...
İNFAZ loncası kapanmıstır tum arkadaslara dıger hayatlarında başarılar dılerım..herseyy gonlunuzce olsun kalın saglıcakla....
Paşa En iyisi Böyle Olacak , Çünki daha Fazla Çabalamaya Kalksaydık Büyük Kırgınlık Ve Kavga Çıkabilirdi. En Hayırlısı Bu Oldu Tüm İnfaz Loncası'na Başarılar Dilerim. Paşa bi vs ATak ya
LA hala uslanmadınmı 3.1 kodum max ıtemlerle hala ws dıyosun:D az geliş oyle cık karsıma bebemmmm:D zuhahahaha
lonca kurmakta yürütmekte fedakarlık ister ama bizim sunucuda öyle degil canı sıkılan lonca acıyor gelecek vaad eden loncalardandınız ama sonu kotu olmus real ve oyunda basarılar dilerim.
lonca kurmakta yürütmekte fedakarlık ister ama bizim sunucuda öyle degil canı sıkılan lonca acıyor gelecek vaad eden loncalardandınız ama sonu kotu olmus real ve oyunda basarılar dilerim.
Hayatta Herşey İstediğimiz Gibi gitmiyor.
Oyun İçerisindede Belli Bir hedefimiz vardı.
Buna Tam ulaşmışken lonca içinde huzursuzluklar çıktı.
Birbirimizi Kırmadan ve İncitmeden Loncayı Kapattık.
Buna Loncadaki Herkez Üzüldü Ama En Hayırlısı Bu Oldu.
Ortaq(MyTüRK) , Seninle Hala ortaqlığımız Devam ediyor. Eminim Sadece İkimizde Yeteriz bee
Louster yazdı:Hayatta Herşey İstediğimiz Gibi gitmiyor.
Oyun İçerisindede Belli Bir hedefimiz vardı.
Buna Tam ulaşmışken lonca içinde huzursuzluklar çıktı.
Birbirimizi Kırmadan ve İncitmeden Loncayı Kapattık.
Buna Loncadaki Herkez Üzüldü Ama En Hayırlısı Bu Oldu.
Ortaq(MyTüRK) , Seninle Hala ortaqlığımız Devam ediyor. Eminim Sadece İkimizde Yeteriz bee
tamam ortaq 2 miz sadece yolumuza dewam ederiz sen ben yeteriz zaten