Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Çaçabeyy ve Fatalcs nin hırsızlığı

Mesaj gönderen Timurlenk »

birde artist artist göz kırpmalar gönderiyosun soruların cevabını ver göz kırpma ikidebir kardeş haklıysan haklısın cevabını verinde ona göre konuşalım :D
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

valla bu konuyla ilgili çok çelişkiler var öyle gözüküyor ama dışardan kim bakarsa baksın eger fotolar oynama olsa bile çaça yapmış gibi görünüyor çarların görünmemesi bi çelişki bu iş bence Akxsavaşçıda bitiyor öyle bi çar var sunucuda 49 level çok gördüm o ismi ama şu anda kim ne derse desin Akxsavaşçı konuşmadan Çaçabey yapmış gibi duruyor çagatayda çok yemin ediyor ben yapmadım diye Akxsavaşçı konuşmadan bu iş çözülmez
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ysrough »

BLADEII
bana bak sana olayların nası geliştiğini hiç anlamadığın bi şekilde böylece bi tuzak kursalar sen ne durumda olurdun? edebinle konuşmasını bil ,seviyeni bil, arkadaşını savunacaksan bunu kınama yoluyla yap..çocukça hareketlerde bulunma..
FAEX
sen gözlük hırsızı, çaldığın yetmiyor su üstüne bu derece çıkabilmeni hayretler içinde izliyorum? insanda şeref haysiyet olmazmı? zamanında çağatay csrough u bana verdiğinde gözlüğü yoktu onun için çalınıp çalınmadığını bilmiyordum bi gün beni gördün ve bölgeden yazanlara tek tek faex çalmadı dedirtmeye çalışmadınmı plus ımın olmadığını görünce benim dilimden bi arkadaşına bölgeye'' csrough diyorki faex benim gözlüğümü çalmadı'' lafını yazdırtmadınmı? elini yüreğine koy adam olda şu 2 sözüme cevap yaz..

OLAY AYDINLIĞA KAVUŞMADAN SUÇ ATAN HERKEZ..

size söyleyecek lafım yok benim..

çağatay adam gibi adamdır sizlerin senelerce uğraşıp emeğinizle ortaya çıkardığınız iteminizi paranızı ASLA ÇALMAZ BEN HAYATIM ÜSTÜNE KEFİLİM...

esenlikle kalın..Csrough
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Forum Kuralları...............................

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.................................

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön