Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.
Re: Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.
55 seviye neden getirildi? kp naylon olmasın diye o kadar ısrarla 59 olunsun dendi. Şimdi onlarca gözlük var acilen el atılması lazım. Özellikle real ticareti çok dönüyor. Amac klan savaşıydı ama bu tür ticari faaliyet bir çok çar 55 yapıp hızlıca em kazanmak oyuncuların emeğine saygısızlıktır ikv admin. Yapan kişilerde acıkca belli. Hiç bir şekilde hile hurdaya girişilmemeli cezalar ağır olmalı.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
yeCs yazdı: ↑22 Oca 2026 08:37 Arkadaş ne ağlıyorsunuz ya? Kpem buna müsaade ediyorsa adamlar neden kullanmasın bunu? 6 arz 6 lodos kpem'e giriyor ve ardından 6 arz çıkıyor. Ee doğal olarak lodos tarafı kazanıyor ve ödül alıyor. Bunun neyinden dert yanıyorsunuz?
Siz de toplanın siz de girin. Her şeyi çocuk gibi şikayet etmeyi bırakın.
Oyun acigi ile yararlanmak ne zamandan beri masum oldu ? Oyun acigini kullanmak zaten ban sebebi kardesim .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- astalavista
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
yeCs yazdı: ↑22 Oca 2026 08:37 Arkadaş ne ağlıyorsunuz ya? Kpem buna müsaade ediyorsa adamlar neden kullanmasın bunu? 6 arz 6 lodos kpem'e giriyor ve ardından 6 arz çıkıyor. Ee doğal olarak lodos tarafı kazanıyor ve ödül alıyor. Bunun neyinden dert yanıyorsunuz?
Kardeşim kpemde normalde kaybeden tarafın kp si azalır, kazanan tarafın kp si artar. Sen bunu bir şekilde hile karıştırarak kaybeden tarafın kp kaybetmesine engel olursan bu düpedüz suçtur, tartışmaya bile kapalı. Zamanında insanlar karizması alınacak olan çara vurduktan sonra başka bir pc ile giriş yapıp düşürerek karizmasının gitmemesini sagliyordu. Bu şekilde hep 100 karizma ile kp veriyordu. Ve bu o zamanlar doğrudan 999 gün ban sebebi idi. Sonradan düzelttiler. Şimdi soruyorum şuan bunun bu olaydan ne farkı var? Oyun musade ediyor diye açıkları kullanmak mı gerekiyor?
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
-
gokhancz75
- Acemi Savaşçı

Lan müptezel kaybeden tarafın normalde kp kaybettiğini bilmiyormusun? Adamlar kp kaybetmeden açığı kullanarak rütbe katlamış onlarca gözlük çekmiş reel satmış ve bu suç değil ha! Suç siz de değil suç sizin gibilere birşey yapmayan yönetimde..yeCs yazdı: ↑22 Oca 2026 08:37 Arkadaş ne ağlıyorsunuz ya? Kpem buna müsaade ediyorsa adamlar neden kullanmasın bunu? 6 arz 6 lodos kpem'e giriyor ve ardından 6 arz çıkıyor. Ee doğal olarak lodos tarafı kazanıyor ve ödül alıyor. Bunun neyinden dert yanıyorsunuz?
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Utanmadan normal bir şeymiş gibi insanların aklıyla alay eden bu arkadaşları tıpkı manipülasyon yaptığını söylediğiniz kişilerle muhabbeti olanlar dahil banladığınız gibi banlamanızı ve def etmenizi istiyoruz. Aksiyon almakta geciktiğiniz her saat toparlaması güç bir hale geliyor. Piyasaya sürülen gözlükler bunu emeği ile kazandığı parayla satın alan kişilerin mağduriyeti kaçınılmaz hale geliyor.
Bu eleman Sandoxie nin de açık kalması gerektiğini savunuyordu. Hatta “Ben zaten sanal bilgisayarımı kurarım” tarzı cümleleri vardı.yeCs yazdı: ↑22 Oca 2026 08:37 Arkadaş ne ağlıyorsunuz ya? Kpem buna müsaade ediyorsa adamlar neden kullanmasın bunu? 6 arz 6 lodos kpem'e giriyor ve ardından 6 arz çıkıyor. Ee doğal olarak lodos tarafı kazanıyor ve ödül alıyor. Bunun neyinden dert yanıyorsunuz?
Arkadaşım sen bu forumu kullanma lütfen, hatta bu oyunu da oynama sen bu kafayla. Sadece oyuna zarar veriyorsun.
Bu tipler istiyor ki her türlü hile hurdayı yapalım ama bize birşey olmasın.
Tüm illegal konularda yönetim sert bir tavır sergilemezse yine oyuna şans veren oyuncular bu oyunu bırakır. Siz de PvP ye dönen Eminönü’nde birbirinizi keser 10 izlenme alan atarlı giderli videoları youtube da paylaşırsınız.
- showmaster
- FareAdam Düşmanı

Valla dostum burda kalkıp hepimizin hakkını ararken böyle bişey yazman üzdü beni gerçekten. Millet tüm gün maden çekiyor ırklarda xenotim kasmaya çalışıyor akreplerden örümceklerden bişey düşüreyimde 4-5 m ye satayım vs diye uğraşıyoken bu arkadaşlar sadece eme gir çık yaparak kp kasıyolar. Normal kp kasımına herkes okey vurup f4 atıldığı senaryoya ama adamda karizma gitmiyor kp gitmiyor sadece lodos tarafı kp kazanıp duruyor. Ve limiti yok istediği kadar girebiliyor. Burası çok tehlikeli gün içerisinde sınır olmadan istediği kadar kpeme girebiliyor. Normal kp kasımında karizman gider en azından 2 saatte bir alırsın bir sınır var. Bunda sınırda yok karizma bekleme derdide yok. Ma gözlüğünü 120m ye satıyor. Tabi ki bu kadar oyun parası kimsede olmadığı için iş reel satışa dönüyor hızlıca ve arkadaş tüm sunucuyu gözlük sahibi yapıyor. 3-5 m nin bile değerli olduğu sunucuda adam gram efor sarfetmeden sadece 15 dk bekleyip emden kaçarak 1 hafta içerisinde 120m fiyat verdiği gözlükten yaklaşık 30 tane alacak kadar kp kasıyor. Buda yine onun verdiği fiyat üzerinden 3.6t oyun parası yapar. 1 aylık sunucuda bu nasıl bir iş ki millet 10m parayı dekleştiremeden böyle bir ciro yapılıyor. Bu oyunun ticaretini nasıl etkileyecek bundan bahsetmiyorum bile dostum. Bence sende ne ağlıyosunuz demek yerine onlardan biri değilsen bunu etraflı bi şekilde düşün öyle yorumunu yap.yeCs yazdı: ↑22 Oca 2026 08:37 Arkadaş ne ağlıyorsunuz ya? Kpem buna müsaade ediyorsa adamlar neden kullanmasın bunu? 6 arz 6 lodos kpem'e giriyor ve ardından 6 arz çıkıyor. Ee doğal olarak lodos tarafı kazanıyor ve ödül alıyor. Bunun neyinden dert yanıyorsunuz?
Son olarak şuan çoğu insanın bu durumdan şikayetçi olduğunu biliyorum yazılanlardan bana gelen mesajlardan vs. Öneri olarak söylüyorum yapılması gerek hızlıca ya kpemlerin kapatılması girişlerin yasaklanması ya da tıpkı normal er meydanı gibi 59-59 a çekilmesi tüm herşeyi düzeltecektir. Şuan kimse 54 leveli geçmiyor kismenin ben kp em atacağım diyeceğini sanmıyorum 55 olmadığı sürece kp gelmeyeceği için uğraşmayacaktır. Sırf bu adamlar için neden hala açık kalıyor onuda anlamış değilim. Kapatmak ne kadar zor olabilir ki ya da 59-59 a çekmek ne kadar zor olabilir?
Bu konuya artık bir açıklama yapılması gerekiyor bence. Yapılan etik ve yasal birşey ise bizde ekip olarak yapalım o zaman.. gozlükleri alan kişilerin m karşılığı almadığı reel ticaret yaptığı apaçık ortada. bakalım reel ticarete karşı tutumunuz nasıl olacak.. @İKVAdmin
-
tankut01
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Katılıyorum : oyundaki tüm büyücü ve savaşçıları banlamalılar. Çünkü neredeyse hepsi kutup açıp yürüyor . Sars açıp yürüyor .Gangbangg yazdı: ↑22 Oca 2026 09:32yeCs yazdı: ↑22 Oca 2026 08:37 Arkadaş ne ağlıyorsunuz ya? Kpem buna müsaade ediyorsa adamlar neden kullanmasın bunu? 6 arz 6 lodos kpem'e giriyor ve ardından 6 arz çıkıyor. Ee doğal olarak lodos tarafı kazanıyor ve ödül alıyor. Bunun neyinden dert yanıyorsunuz?
Oyun acigi ile yararlanmak ne zamandan beri masum oldu ? Oyun acigini kullanmak zaten ban sebebi kardesim .
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Salak salak yaptığını savunan tankut ve yecs gibi yardakçıları da uçurmak lazım oyundan ve forumdan yoksa bunlar daha çok gemi yürütür. Yönetiminde herşeyden haberi var ya hâla bir açıklama gelmemesi de ironik yani. Reel satıştan pay alıyorlardır belki.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \