Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.
Meran Sunucusunda Açık Sohbet: 49 Seviye Ne İstiyor? 📅 21.12.2025 Pazar 🕙 Saat: 22.00
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Meran Sunucusunda Açık Sohbet: 49 Seviye Ne İstiyor? 📅 21.12.2025 Pazar 🕙 Saat: 22.00
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Re: Meran Sunucusunda Açık Sohbet: 49 Seviye Ne İstiyor? 📅 21.12.2025 Pazar 🕙 Saat: 22.00
turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.![]()
Dilerim üstüne güzel adımlar atılır... Hala bir duyuru yok
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

Bence öğlen vakti duyuru gelir sunucu akşam 8'de açılır. Oyunla mesai dışında ilgilendiklerini düşünüyorum, böyle bir durum varsa olası bir arızada müdahale için akşam vaktinde açılış yapılır.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 00:48turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.![]()
Dilerim üstüne güzel adımlar atılır... Hala bir duyuru yok![]()
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Mantıklı, önceki ekip gibi oyuncuları bilgilendirmemr sebepleri nedir peki sizce? Ne düşünüyorsunuz bu husus hakkında? Kasıtlı şekilde insanları oyundan uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum ben.turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:55Bence öğlen vakti duyuru gelir sunucu akşam 8'de açılır. Oyunla mesai dışında ilgilendiklerini düşünüyorum, böyle bir durum varsa olası bir arızada müdahale için akşam vaktinde açılış yapılır.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 00:48turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.![]()
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
Belki yoğunluk istemiyorlar anlık çökme vs olmaması için yâda süpriz duyuru ile Karaköy e kademeli geçiş veya ileri tarihli açılış.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 08:35Mantıklı, önceki ekip gibi oyuncuları bilgilendirmemr sebepleri nedir peki sizce? Ne düşünüyorsunuz bu husus hakkında? Kasıtlı şekilde insanları oyundan uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum ben.turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:55Bence öğlen vakti duyuru gelir sunucu akşam 8'de açılır. Oyunla mesai dışında ilgilendiklerini düşünüyorum, böyle bir durum varsa olası bir arızada müdahale için akşam vaktinde açılış yapılır.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 00:48turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.![]()
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Hepimizin bir tahmini var, admin sen suskunluğunuzun iletişimdeki zaafınızın sebebini söyler misin?Sufizm yazdı: ↑22 Ara 2025 09:07Belki yoğunluk istemiyorlar anlık çökme vs olmaması için yâda süpriz duyuru ile Karaköy e kademeli geçiş veya ileri tarihli açılış.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 08:35Mantıklı, önceki ekip gibi oyuncuları bilgilendirmemr sebepleri nedir peki sizce? Ne düşünüyorsunuz bu husus hakkında? Kasıtlı şekilde insanları oyundan uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum ben.turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:55Bence öğlen vakti duyuru gelir sunucu akşam 8'de açılır. Oyunla mesai dışında ilgilendiklerini düşünüyorum, böyle bir durum varsa olası bir arızada müdahale için akşam vaktinde açılış yapılır.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 00:48turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14
Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.![]()
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

Hepimizin bir tahmini var, admin sen suskunluğunuzun iletişimdeki zaafınızın sebebini söyler misin?Sufizm yazdı: ↑22 Ara 2025 09:07Belki yoğunluk istemiyorlar anlık çökme vs olmaması için yâda süpriz duyuru ile Karaköy e kademeli geçiş veya ileri tarihli açılış.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 08:35Mantıklı, önceki ekip gibi oyuncuları bilgilendirmemr sebepleri nedir peki sizce? Ne düşünüyorsunuz bu husus hakkında? Kasıtlı şekilde insanları oyundan uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum ben.turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:55Bence öğlen vakti duyuru gelir sunucu akşam 8'de açılır. Oyunla mesai dışında ilgilendiklerini düşünüyorum, böyle bir durum varsa olası bir arızada müdahale için akşam vaktinde açılış yapılır.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 00:48turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14
Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.![]()
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

Yapılan işten kazanmamaları yada ana geçim kaynakları olmadığı bir nevi hobi / ek iş olmasından ve denetleyen bir patron figürünün olmaması. Eski ekipte dahil olmak üzere oyunun kitlesini biraz "hakir" gördüklerini düşünüyorum. Yapılan her şey lütufmuş gibi davranılıyor. Anılarını özleyen insanların anı biriktirdiği ortak nokta olmasından dolayı da oyunu ne öldürecek ne olduracak bir kitle var. Ne yapılırsa yapılsın kopamıyoruz. Toksik ilişki gibi biraz.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 08:35Mantıklı, önceki ekip gibi oyuncuları bilgilendirmemr sebepleri nedir peki sizce? Ne düşünüyorsunuz bu husus hakkında? Kasıtlı şekilde insanları oyundan uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum ben.turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:55Bence öğlen vakti duyuru gelir sunucu akşam 8'de açılır. Oyunla mesai dışında ilgilendiklerini düşünüyorum, böyle bir durum varsa olası bir arızada müdahale için akşam vaktinde açılış yapılır.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 00:48turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14Tablo belki de Kader Mühürleri döneminden kalma da olabilir. Çünkü bazı post-it lerde başlığa İKV yazılmasının bir sebebi olmalı. Ama böyle işin mutfağından içerikler tüketiciyi de heyecanlandırıyor. Sobee sızıntıları videolarında yaptıkları RolePlay boz ayı görüntüleri falan amatör ama eğlenceli içeriklerdi. Hepsi mazide kaldı. Şuanki ekip nostaljiyi yaşatmaya çalışıyor. Benim için asıl önemli olan oyunun hikayesinin nereye varacağıydı. Kürşat Bey ilerleyen yıllarda bir yerde paylaşır diye ümit ediyorum.![]()
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 11:19Yapılan işten kazanmamaları yada ana geçim kaynakları olmadığı bir nevi hobi / ek iş olmasından ve denetleyen bir patron figürünün olmaması. Eski ekipte dahil olmak üzere oyunun kitlesini biraz "hakir" gördüklerini düşünüyorum. Yapılan her şey lütufmuş gibi davranılıyor. Anılarını özleyen insanların anı biriktirdiği ortak nokta olmasından dolayı da oyunu ne öldürecek ne olduracak bir kitle var. Ne yapılırsa yapılsın kopamıyoruz. Toksik ilişki gibi biraz.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 08:35Mantıklı, önceki ekip gibi oyuncuları bilgilendirmemr sebepleri nedir peki sizce? Ne düşünüyorsunuz bu husus hakkında? Kasıtlı şekilde insanları oyundan uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum ben.turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:55Bence öğlen vakti duyuru gelir sunucu akşam 8'de açılır. Oyunla mesai dışında ilgilendiklerini düşünüyorum, böyle bir durum varsa olası bir arızada müdahale için akşam vaktinde açılış yapılır.Danisman yazdı: ↑22 Ara 2025 00:48turkneferi yazdı: ↑22 Ara 2025 00:14
Belki de haklısınız hocam..