Mynet İKV Forum'a takıldığım dönemlerde forumikv ve ikvonline.net'te vardım. Yanılmıyorsam 2007 yılıydı.
En eski Forum üyesi yarışması
Re: En eski Forum üyesi yarışması
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ilk oynadığımda 11 yaşlarındaydım şimdi 30.
Saplantılı olduğum tek şey bu oyun olabilir. Uzun zamandır oynamasam bile siteye aklıma geldikçe bakıp gelişme var mı diye bakıyorum.
Saplantılı olduğum tek şey bu oyun olabilir. Uzun zamandır oynamasam bile siteye aklıma geldikçe bakıp gelişme var mı diye bakıyorum.
Yıl 2010 muydu 2011 miydi tam emin olmamakla birlikte, rehber takımına başvuru yapabilmek için ilk forum üyeliğimi açmıştım. Oyundaki ismimle aynı isimdeydi ama sonra hem e-posta değişince hem de şifreyi unutunca o üyelik forumun tozlu datalarında kaldı. Aradan birkaç ay geçtiğinde oyunu bırakmak durumunda kalmıştım.
Geri döndüğümde şu an mesaj atmış olduğum üyeliği açtığımı hatırlıyorum. Aradan geçen onca yıl, çocukluk ve gençlik...
Demem o ki, ne en eski üyeliğe ne de en yüksek mesaj sayısına sahibim ama herkes gibi çok anı biriktirdim. Buradan tüm büyüklerime ve arkadaşlarıma saygı ve selamlarımı iletiyorum.
Geri döndüğümde şu an mesaj atmış olduğum üyeliği açtığımı hatırlıyorum. Aradan geçen onca yıl, çocukluk ve gençlik...
Demem o ki, ne en eski üyeliğe ne de en yüksek mesaj sayısına sahibim ama herkes gibi çok anı biriktirdim. Buradan tüm büyüklerime ve arkadaşlarıma saygı ve selamlarımı iletiyorum.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Hatırlıyorum
Şu mesaj beni duygulandırdı /elsalla