Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Yeni açılmış forum hesaplarından hile haberleri hk.

Mesaj gönderen Esadullah »

DermanTurk yazdı: 16 Ağu 2024 13:59 dün topkapıdan geçerken birisi alışveriş açtı meran verdi bende aldım ne bileyim hayrat yapıyor sandım 1 dk sonra oyundan düştüm hesabınız bloklandı dedi benim suçum ne şimdi kopyacı dagıtmasa kendisine tılsım bassa 2*3 ay sonra satsa blok mu olacak hayır e.ö de de 1 lvl carlra kadar ban yenildi suçsuz yere sonuç halen milyonlarca kopya maden geziyor ortalıkta haksız yere banlanmak nedir yahu bir açıklamada yok konuşanı sustur blokla geç mantıgına devam mı yoksa..Size tavsiyem yatırım yapmayın bu oyuna sonuçta yazık paranıza akçeyle iksir alıp bölgeye giriyoz adam kopya ile binlerce iksir kopyalıyor kulanıyor. belkide binlerce xenotim kopyalandı 2*3 ay sonra tılsım basıp ortalıkta gezecekler... Yazık valla hani karaköy sunucusu yeni bir sayfaydı temiz adil oyundu e.ö sunucusundan farkı ne kaldı şimdi birkaç arkdaşa şahit oldum dün geceki olaydan sonra iksirleri ve madeni çoğalmış blok yemeden oyunda şu an ve oynuyor.günah keçisi benim gibi 20*30 arkadaş gel gelelim yüzlerce kopyacı şu an kıs kıs gülüyor madenim iksirim bonom çoğaldı diye. Bir açıklamada yok garip..
delil?(!)
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Row

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Ciddi anlamda polyanacılık oynuyorsun abicim. Dün Kirwee nin youtube yayını da izlersen kopya oldugunu kanıtlı görürsün.
mikrocip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mikrocip »

Esadullah yazdı: 16 Ağu 2024 14:28
DermanTurk yazdı: 16 Ağu 2024 13:59 dün topkapıdan geçerken birisi alışveriş açtı meran verdi bende aldım ne bileyim hayrat yapıyor sandım 1 dk sonra oyundan düştüm hesabınız bloklandı dedi benim suçum ne şimdi kopyacı dagıtmasa kendisine tılsım bassa 2*3 ay sonra satsa blok mu olacak hayır e.ö de de 1 lvl carlra kadar ban yenildi suçsuz yere sonuç halen milyonlarca kopya maden geziyor ortalıkta haksız yere banlanmak nedir yahu bir açıklamada yok konuşanı sustur blokla geç mantıgına devam mı yoksa..Size tavsiyem yatırım yapmayın bu oyuna sonuçta yazık paranıza akçeyle iksir alıp bölgeye giriyoz adam kopya ile binlerce iksir kopyalıyor kulanıyor. belkide binlerce xenotim kopyalandı 2*3 ay sonra tılsım basıp ortalıkta gezecekler... Yazık valla hani karaköy sunucusu yeni bir sayfaydı temiz adil oyundu e.ö sunucusundan farkı ne kaldı şimdi birkaç arkdaşa şahit oldum dün geceki olaydan sonra iksirleri ve madeni çoğalmış blok yemeden oyunda şu an ve oynuyor.günah keçisi benim gibi 20*30 arkadaş gel gelelim yüzlerce kopyacı şu an kıs kıs gülüyor madenim iksirim bonom çoğaldı diye. Bir açıklamada yok garip..
delil?(!)
DJNSSISKSOZSLSJSLSNSIZ
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Dakika 1.44.40 - Açıklama bekliyoruz ORTİ ?

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Beyler LOL PUBG gibi basit oyunlarda hile olur. İkv gibi milyar dolarlık oyunda hile kopya olmaz olamaz. Adam 999999 tane çar kasıp iflis kesmiş meran dağıtmış niye kopya diye yorum yapıyorsunuz varsa kanıtınız getirin.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
DermanTurk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DermanTurk »

Delil mi neye delil adamlar yüzlerce maden bono kopyalamışlar kıs kıs gülüyorlar bazısı da hayrat niyetine dağıtıyor ben ne bileyim kopya maden olduğunu topkapıdan geçerken alışveriş açtı onayladı 1 dk sonra hesabınız bloklandı yazdı. Biz saatlerce 1 parça item düşürüp hasarımız artsın diye uğraşırken adam binlerce xeno bono kopyaladı ortalık sakinleşince yavaş yavaş tuksımını itemini dizecek bizde saatlerce maden çekmekle uğraşırken
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hayvan Severler

Mesaj gönderen NISAO »

BLITZKRIEG yazdı: 07 Ağu 2024 19:55 Arkadaşlar selam,

Henüz birkaç mesajı olan forum hesapları oyuna hile girdiği haberlerini spamlıyor. Oyuna girme imkanım an itibariyle bulunmuyor. Bu konunun gerçekliğini merak eden yüzlerce oyuncu olduğu gerçeğini de hesaba katarak, kanıtlarınızı bu başlık altında toplamanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.
Sanırım en çok moraran sen olmuşsundur.
Resim
Hercules27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen Hercules27 »

Merhaba bugün yaşadığım durumu paylaşayım. Biriyle menekşe elmas satmak için konuştum ve adam baya pazarlık yaptı sonrasında teklifi kabul edip buluştuk. Ardından ticareti başlattım 4 menekşe elmas koydum ve 18m koymasını bekledim. 18m olduktan sonra benim onaylamamı bekledi. Sonrasında 5 ila 10 saniye arasında otomatik onaylandı ve aynı anda adam oyundan düştü. Ardından elmaslar gitmiş para gelmemişti. Olay anına ait maalesef görüntüm yok sonrasında çektiklerim var sadece . Ayrıca benden 1 saat sonra aynı şahıs bir başkasına da bu yöntemi yaptı. Maalesef alışverişin başarıyla gerçekleştiği yazısını ve sonrasında çantamı çektiğim fotoğrafı paylaşamıyorum. Siteye yükleyemedim.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

NISAO yazdı: 17 Ağu 2024 10:42

Henüz birkaç mesajı olan forum hesapları oyuna hile girdiği haberlerini spamlıyor. Oyuna girme imkanım an itibariyle bulunmuyor. Bu konunun gerçekliğini merak eden yüzlerce oyuncu olduğu gerçeğini de hesaba katarak, kanıtlarınızı bu başlık altında toplamanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.
Bu neyin art niyeti diye merak ediyorum. Niye böyle saçma salak bir mesaj yazdığını da anlamadım. Bir hile varsa kanıtlayın önümüze bakalım diyorum, okuduğunu dahi anlamaktan aciz bir oluşumsun. böyle devam et bence.
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

BLITZKRIEG yazdı: 19 Ağu 2024 09:32
NISAO yazdı: 17 Ağu 2024 10:42

İyi forumlar.
Bu neyin art niyeti diye merak ediyorum. Niye böyle saçma salak bir mesaj yazdığını da anlamadım. Bir hile varsa kanıtlayın önümüze bakalım diyorum, okuduğunu dahi anlamaktan aciz bir oluşumsun. böyle devam et bence.
Olm orti kendi bilgilendirme yaptıysa kopya oldu diye 😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön