Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.
Re: Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.
Tebrik ederim, ellerinize sağlık 
- BELİRSİZLİK
- RIPPER
- XVII
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bubyo yazdı: ↑01 Ağu 2024 11:48Adamlar böyle bir şeyin mümkün olamadığını söyledi, mümkün olup yapmadılarsa da oyun neyse kuralı neyse ona göre ya oynarsın ya oynamazsın. Adamlar senden benden daha fazla emek verip daha çok zaman harcamışlarsa evet abi toplayacaklar ne var ne yoksa oyunun kralı da onlar olacak piyasayı da onlar belirleyecek. Neden herkesin rahat rahat girmesini sağlamak yönetimin elinde olsun ya? kaç tane lonca var onlarca kişilik. Hepsi emek versin hepsi zaman harcasın hepsi oyun bilgisini konuştursun kessin Gaffar'ı girsin Karaköy'e. Bu arkadaşlar kesti diye her giren grubun keseceğini mi düşünüyorsunuz? Deneyip kesemeyen onlarca da grup var. Demek ki bu arkadaşların bi farkı var bi bilgisi var bir şeyi var ki kesebildiler, kesebildilerse de Karaköy'de oyunun kralı olmayı hakettiler. Hepiniz ağlıyordunuz burada 3-4 ay Gaffar kesilemez 1 yıl tılsım üretilemez diye. Ee ne oldu 1 hafta da tılsım da üretildi, Gaffar da kesildi. Demek ki emek verince olabiliyor. Helal olsun o 8-10 kişiye.adimihatirla yazdı: ↑01 Ağu 2024 10:58her yerde ağlıyorum çünkü her şey aşırı saçma şu yeni sunucuda.Bubyo yazdı: ↑01 Ağu 2024 03:54Ya sen niye her yerde ağlıyorsun ve ağladığın her şey saçma sapan şeyler yaadimihatirla yazdı: ↑01 Ağu 2024 02:44 tebrikler de abi şimdi siz biz gelene kadar karaköy'de çok avantajlı olacaksınız. pek haklı bir durum değil sanki. sırf fanatik kesip level atlasanız ve 1 2 gün gbz dönseniz zaten tüm sunucuya asa reç. zırh reç. satarsınız. iyi yolunuzu bulursunuz valla helal.
yanlış anlamayın sadece sizi eleştirmiyorum elbette büyük başarı ama cuma günü sabahtan girenlerin avantaj elde etmesi haksızlık bence. sabahtan girenler junona v.s geçtiğinde millet azul sırası flan kovalıyordu.
ve saçma olduğu sürece de eleştirmeye devam edicem. siz binlerce lira yatırdığınız oyunu eleştirmeyip eleştirilere de böyle tepki vermeye devam edin.
2 ay önce yeni sunucu 49 sınırı olarak açılsın veya kademeli şekilde açılsın dediğimde de beni linç etti senin gibi dangozlar.
şimdi 8-10 kişi biz normal insanlar bölgeye girene kadar, Karaköy bölgesinde takılıp ne var ne yok toplayacaklar, sırf GBZ kesseler zaten oyunu bitirirler düşen reçetelerle. Bu mu şimdi hak? En azından karaköy bölgesini 2-3 ay geciktirseler herkes rahat rahat Gaffar kesip aynı anda girsek çok daha mantıklı olmaz mı güzel kardeşim?
Kesen insanlarla ilgili bir problemim yok, oyunun hakkını vermiş büyük oyuncular hepsi helal olsun. Ama herkesten önce Karaköy'de fink atacak olmaları bana haksız geliyor kardeş.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bunu anlatmak istemiştim. Evet yalnız değilsin.AnTaReS yazdı: ↑01 Ağu 2024 15:04 Tebrik ederim güzel rush. Ama bir tık canım sıkılmadı değil, keşke Karaköy kapısı kapalı olsaydı. Oyunun bir an önce ulaşılmaya çalışılan içeriği Karaköy olmamalıydı diye düşünüyorum.
Keşke sandalı şöyle 4-5 ay sonra oyuna ekleselerdi de siz de keser kesmez 2 . Gaffarı deneseydiniz. Biz de yavas yavaş yetişseydik. 1 haftada müthiş nostalji yaşadım her kuruşuna değdi, ama şuan garip bir şekilde alt-f4 atıp oyunu tekrar unutmak istiyorum)
Bu işin kıskançlıkla alakası yok, emeğinize vaktinize sağlık. Ama eminim böyle hissederken yalnız da değilim![]()