Selam,Louster yazdı:Bundan Sonra Yazdığın Mesajlara Cevap vermiyorum. Yukarıdaki 5 Madde Senin sesini kesmene yardımcı olacaktır.
Öncelikle sen sözünün arkasında dur, daha sonra konuş!
Ayrıca i. dediklerin sizden daha üstün, loncanızdan ayrıldık ama hala .t gibi arkamızdan geliyorsunuz.Biz sizlere insanca söyledik.Louster yazdı:Tuhan şu İtlere Karşı Cevap yazma hepimizin 2 gündür morelini bozdular.
Amisosxxpitbul = Birader Sen olayı Anlamamışsın o yüzden Yorum yapmamanızı tavsiye ederim.
İnfaz Loncası şu Bozkurt adlı Şahısa Karşılık Cevap Yazmayınız..!
Loncanız iyi değil, beğenmedik.Loncada ne kural var nede oyuncuların oyuna giriyor.
# Tontani, 30 lvl oldum ve seni hala oyunda görmedim.
# Samedsedir, loncadanmışsın ama yan karakterdesin.
# Burcu abla hiç kusura bakmayın oda loncayı sevmiyor(lonca hk. bir soru sorduğumda boşver diyor!).
# Roney, Ondört yaşında bir çocuğun bana başkanlık taslamasına gelmem!
# Fatih hoca, sana saygım var bırak bu yerinde kalsın.
Kimseye düşmanlığımızın olmasını istemeyiz, herkes kendi yoluna.Siz lonca nedir bilmiyorsunuz! loncanızdan ayrıldık ve bu bizim kararımızdı.
Her loncadan ayrılana böyle düşmanlık taslarsanız, sizin lonca ayakta durmaz(zaten temeli yok).
Aşağıda gördüğünüz gibi daha önce bir kaç madde yazmıştım.
Sizden ricam, lütfen herkes yoluna gitsin.Kendi kendinizi rezil ediyorsunuz, çocuk haraketleri yapmayın.Esadullah yazdı:Daha öncede belirttiğim gibi;
# Loncanızda yardımlaşma ve destek yok.
# Küfür şikayetleri geliyor
# Lonca üyeleri oyuna girmiyor
# Lonca üyesi olanlar, yan karakterde bulunuyorlar
# Lonca içerisinde üyeler arasında faiiliyet yok!
Saygılarımla,
M.Ali