Akçeye Yapılan Zam Hakkında...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Game Of Karaköy

Re: Akçeye Yapılan Zam Hakkında...

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

Ehehe dün geceki zamlarla beraber kapanmış efsane dönemdir. Karakterimde 40 adet parlayan silah var. Canım sıkıldıkça 5500 akçeyi 57 liraya alıp 2 adet silah parlatırdım. Şimdi 5500 akçe olmuş 300 lira :d 1 tane silah parlatmak neredeyse 125 liraya denk geliyor. Sırf güzel görünüyor diye 125 lira verilmez bir silah yükselticiye.

Oyunda bildiğim öyle çok zengin adam da yok. Artık keyfi silah yükseltme işi rafa kalktı , yeni karakter kasan adam da yok. Bundan sonra silah yükseltme ürünü kullanılmayacak büyük ihtimalle , ayda 1-2 satışı olur o kadar:d
Eminönü: onix - onixx - oonix
yuself77
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen yuself77 »

klanbasvurusu yazdı: 15 May 2023 22:41 Siyasete girmeden şöyle bir yorum yapayım.
5500 akçe 280 TL sanırım.
Buda 13.3$
3 aylık plus 250 TL sanırım.
Buda 12$ demek.
Aylık 4$
Senelerdir, asgari ücrete zam geliyor. Senelerdir enflasyon artıyor. Buna rağmen değişmeyen tek şey Akçelerin fiyatları idi.
Enflasyona hepsi yenik düştü. Ezildiler.
Asgari ücret arttıkça, enflasyon yükseldikçe alım gücü düşmesine rağmen akçedeki alım gücümüz devamlı arttı. Mantıksız idi.
Bu oyun sadece insanların eğlenmesi için yapılmış ve ayakta kalan bir oyun değil.
Bu oyun kazanç sağladığı ve emek verildiği sürece ayakta kalacak.
Kazanç sağladığı durum enflasyon bazında az kalmış ki bunu eşitlemeye getirmişler ve gündelik zamlara göre tam olağan rakamına gelmiş.
Aylık 4$ verip, gayet eğlenceli olarak oynayabileceğiniz klasik İstanbul Kıyamet Vakti.
Zam miktarı gayet yerinde.
Sadece oyunun gelişmesini diliyorum.

Açıklamalarını hayretle okudum... Bu ülkenin para birimi TL ve dolar olarak değerlendirmen çok fazla saçma olmuş. Ben dolarla maaş alan fazla insanda tanımıyorum. İkv nin hitap ettiği kesimde de dolarla maaş alan ellerine bak 10 parmak var sayısını geçmez belki de hiç yok. Oyuna güncelleme gelmiyor ve gelmeyecek. Kopyanın önüne geçilemiyor. Akçe fiyatlarından önce oyunda ki bugların fixlenmesi gerekirdi bence. Tırnak içinde söylüyorum. " Bence az bu insanlara müstahak. 5500 akçe 1000 TL olsun. Oyunu bu hale getirip birde akçe fiyatları zamlanınca aynı blok yedikleri gibi ağlanıyor herkes. " TT bu oyundan bir kazanç elde etmiyordur. Emin ol aylık 5 Türk Telekom abonesinin ödediği fatura bedeli daha fazladır oyunun kazancından. Bu yüzden oyun kazanç sağlayacak ve emek verilecek ki ayakta kalacak gibi cümleler gerçek dışıdır ve komik bir ütopyadır. Yöneticinin 2 dudağının arasında " Oyunu kapatın " cümlesi ve kimseye hesap dahi vermeden oyun kapanır.

Yani güzel kardeşim yazdıklarını sil git plusun bitene kadar oyununu oyna. Saçma sapan hesaplar yapmana gerek yok :D
klanbasvurusu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen klanbasvurusu »

yuself77 yazdı: 16 May 2023 02:50
klanbasvurusu yazdı: 15 May 2023 22:41 Siyasete girmeden şöyle bir yorum yapayım.
5500 akçe 280 TL sanırım.
Buda 13.3$
3 aylık plus 250 TL sanırım.
Buda 12$ demek.
Aylık 4$
Senelerdir, asgari ücrete zam geliyor. Senelerdir enflasyon artıyor. Buna rağmen değişmeyen tek şey Akçelerin fiyatları idi.
Enflasyona hepsi yenik düştü. Ezildiler.
Asgari ücret arttıkça, enflasyon yükseldikçe alım gücü düşmesine rağmen akçedeki alım gücümüz devamlı arttı. Mantıksız idi.
Bu oyun sadece insanların eğlenmesi için yapılmış ve ayakta kalan bir oyun değil.
Bu oyun kazanç sağladığı ve emek verildiği sürece ayakta kalacak.
Kazanç sağladığı durum enflasyon bazında az kalmış ki bunu eşitlemeye getirmişler ve gündelik zamlara göre tam olağan rakamına gelmiş.
Aylık 4$ verip, gayet eğlenceli olarak oynayabileceğiniz klasik İstanbul Kıyamet Vakti.
Zam miktarı gayet yerinde.
Sadece oyunun gelişmesini diliyorum.
Açıklamalarını hayretle okudum... Bu ülkenin para birimi TL ve dolar olarak değerlendirmen çok fazla saçma olmuş. Ben dolarla maaş alan fazla insanda tanımıyorum.
Çok haklısın hocam, iyi geceler
Cnforza
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Cnforza »

Olması gerekenden çok çok fazla bir zam olmuş , oyunda bir yenilik yokken durduk yere böyle büyük bir zam yapılması demek oyuncuların iyice oyundan soğuması anlamına geliyor . Daha minimal bir zam uygun olabilirdi. Düzeltmenizde fayda var bu durumu.
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

Oyunu bırakmak için güzel bir sebep oldu.
FERASET
zahH
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Kapansın hocam bu oyun insanların şu halde dahi eğlenebileceği az bi şey kalmıştı onunda hakkından geldiler
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
baron678baron8
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen baron678baron8 »

Fiyay yüksek bunu savunan aklını sorgulama li diyelim fiyay böyle oldu neye karşılık bu fiyat 3 ay bölgeden yazı yazman yada sadece e.o ye rahat girmek için mi eğer böyle bir fiyat istiyor san karşılığı olmalı ki fiyat konusunda haklı olasın oyunda gelişme Yok ilgi alaka yok ben 250 TL verecek sen o oyunda herşey olmali.
Kullanıcı avatarı
YedarS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YedarS »

Zam yapılması normal bu devirde zam yapılmayan tek bir ürün bile yok ancak tek sorun bu zammın oranı ve ürünün bu zammı hakedip etmedigidir şu durumda hem zam oranı cok fazla hemde ikv gibi bakımsız yeniliksiz bi oyuna yapılması zammı hak etmiyor ikv...

tabikide ilerleyen zamanlarda yenilik bakım vs gibi durumlar olursa bu paraları sonuna kadar hakediyor umarım sesimizi duyarsınız ve oyun ile ilgilenirsiniz. biz oyuncular her türlü destegi vermeye hazırız yeterki oyunla ilgilenin. umarız yazdıgımız şeyleri okuyorsunuzdur.
Kimliksiz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kimliksiz »

Mizah içerir
Elimde bayramdan kalma 10 5500 20 adet 2500 30 adette CT kutu var dolara yatirsam bu kadar kazanmam satılık amacı yok
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

akif99 yazdı: 15 May 2023 22:20 Hiçbir şey vaat etmeyen bir oyuna bu parayı vermem ben. İkv'nin acilen kapanması lazım resmen bir hakaret bu
+1
Göster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön