Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
Benim de asıl karakterlerim banlı acmazlarsa anladıkları dilden mesaj vercem dandik carlari açmışlar
Oyun tam olarak saat kaçta çöktü benim çarın oyunda olmama rağmen Ban yemiş ve hala açılmadı
Selam 12 Yildir İkv oyuncusuyum 10 yo lil İkv car bide ifam bulok Yedi neden Blok geldi aciklama yok me zaman bloklar acilir bilgi cerrimisjniz
-
- Salgın Koruyucusu
1 haftadır sebebsiz bloklu hesabım hesabım 2006 dan beri kullandıgım hesab bekledik sabırla ama cok uzun sürdü bence kullanıcı hesab yaşına göre bi öncelik tanımanız lazımdı bukadar yıldır bizimde bu oyuna katkımız küçümsenemiyecek kadar buyuk sayısız kişi başlattık bu oyuna rakamsız miiktarlar kazandırdık ve en önemlisi vakit.dolayısıyla suan bukadar sebebsiz bekletmeniz hoş olmuyor
Boşa blok atıldığını daha görmedim ben
Oyuna aylar sonra başladım 1 hafta olmuştu başlayalı hiç kimseyle alışveriş yapmadım karakterimi başka sunucuya aktardım sadece diğer karakterimden 3-5 parça İtem aktardım ayrılmayan eşyalar bunlar aktardığım gün oyun çökmüş ben oyunda değildim o sırada sabahında karaterimin başarılı bir şekilde aktarıldığına dahil mail geldi girmeye çalıştığı da hesabım bloklanmıştı 12 Mart'ta gerçekleşen bir olay bu hala açılmadı daha suçsuz olmak için oyuna hiç girmemiz lazım sanırsam ?
- IKVFATALITY
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Game Of Karaköy
8 gün oldu artık. Gerçekten bu süreç ne kadar daha uzayacak?
Eminönü: onix - onixx - oonix
-
- Salgın Koruyucusu
1 haftadır sebebsiz bloklu hesabım hesabım 2006 dan beri kullandıgım hesab bekledik sabırla ama cok uzun sürdü bence kullanıcı hesab yaşına göre bi öncelik tanımanız lazımdı bukadar yıldır bizimde bu oyuna katkımız küçümsenemiyecek kadar buyuk sayısız kişi başlattık bu oyuna rakamsız miiktarlar kazandırdık ve en önemlisi vakit.dolayısıyla suan bukadar sebebsiz bekletmeniz hoş olmuyor
Arkadaşlar, size kendi düşüncelerimi çok kısa bir şekilde aktaracağım. Neden banlandık, kopya yapmamıştık, kopya iksir vardı sadece vs. Gibi serzenişleri bir kenara bırakın. Oyun içerisinde 5500 akçe satılır yazdığınızda sustur, akabinde 1 hafta ban yiyorsunuz, Discord kanallarında boy boy karakter, tılsım, kopya maden, kopya iksir satışları gerçekleşiyor. Ben yıllar sonrasında oyuna dönmüşüm 3 ay içerisinde bütün kanalları sistemi piyasayı çözmüş keşfetmişim. AhiEvran yada diğer GameMaster veya Dev kadrosu bunları bilmiyor mu? Elbette ki biliyor. 12 MART günü sunucuya çok büyük bir saldırı oldu ve Sunucular çöktü, akabinde karakterlerimiz panelden SİLİNDİ. Saldıran kişiler tarafından oldu bu durum. İKV Yönetimi de bu kara lekeyi üstlenmemek için inceleme amacıyla banladık diyerek Harla yanan aleve 1 maşrapa su döktüler. Nereden bu çıkarımı yapıyorsun diye soran arkadaşları duyar gibiyim, ben de hemen hepiniz gibi ciddi miktarlar yatırarak Buluşma Epe Set, Büyücü, Şifacı, Savaşçı tılsımları ve milyonlarca iksir aldım. Hepsini reel param ile aldım ve kopya yapmayı bilmiyorum. Oyun içi ticaret ya iksirle, ya değerli iksirle ya da tılsım ile dönüyor. Bu mantık üzerinden iksir stokladım bir çok oyuncunun yaptığı gibi. Şimdi gelelim çıkarım konusuna. 12 MART da X SUNUCUSUNDA ban yiyen hesabımla A ve B sunucularına girdiğim zaman bahse konu sunucularda mevcut karakterim olmasa dahi giriş yapabiliyor, karakter oluşturma penceresine atıyordu oyun beni. 13. MART günü farklı bir hesapla X SUNUCUSUNDA yediğim banda ise A B C D E F olmak üzere hiç bir sunucuyla bağlantı kuramıyordum. BAHSE KONU SUNUCULARDA MEVCUT KARAKTERİM OLMAMASINA RAĞMEN. Buradan yaptığım çıkarım da şöyledir; 12 Mart Günü X sunucusunda yediğim ban aslında ban değil. Oyunumuza saldıran kişilerin hesaplarımızı yada karakterlerimizi silmesi durumu. Akabinde ikv yönetimi bu kara lekeyi anlına sürdürmek istemedi ve inceleme sebebiyle Banladık diyerek üstünü kapattı. Nitekim sonuç olarak 13.MART da X sunucusunda yediğim ban 15 Mart itibariyle açıldı. Bugün 22 Mart. Üstünden 10 gün geçmiş olmasına rağmen 12 Martta sözde incelme amacıyla banlanan karakterim hala açılmadı. Burada boşuna kendinizi yormayın. Yazdıklarımızın çoğunu okumuyorlar, okumayacaklar, cevap vermeyecekler, çözüm üretmeyecekler. İkv bitti, şuanda okey dönüyor, günü kurtarıyor. Ne yönetim, ne kadro, ne yenilik hiç bir şey gelmeyecek. Aksine var olan iyi kötü bi düzen vardı onu da mahvediyorlar. Yazıklar olsun diyebileceğim başka bir şey yok. 12 yıl sonrasında tekrar başladım bu oyuna ve 3 ay içerisinde 15.000 Tl den fazla para bağladım bu oyuna. Tılsımı iksiri madeni şusu busu. Asla ama asla değmezmiş.. neden mi hala burdayım? 3-5 tane güzel insan tanıdım, hoş sohbetlerim oldu. Onların hatrına hala buradayım. Yoksa sadece vakit ve nakit kaybı güncel ikv.. Başka söze gerek yok.. Kalın sağlıcakla.