Tabii ki açıklaman bunu gayet güzel bir durum anlıyorum da sizleri. O zaman kuralı şöyle çevirelim. Düşen dahi olsa er meydanının son dakikasına kadara devam edilecek. Skor fark etmeksizin.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 23:05hocam farz edelim ki 15 sizsiniz 30 biziz ve bizden birisi düştü, o peri sizin kazanmanız saçma olmaz mı? gayet normal bir kural. bu kural herkes tarafından kabul edilen bir kural.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:01-1. Kuralı olsa da biz bunu hep saçma olarak kayda aldık. Bizden düşen olursa biz o peri kaybederiz. Sizden düşen olursa siz kaybedersiniz.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 22:58oyundan düşme olursa önde olan takım karar verir, bu iddialı er meydanlarının 1. kuralıdır dostum. 2-2-2'ye biz de uygunuz. tılsımlar arasında gönül ve çöp tılsımlar olmasın. usulen de olsa bir hakem olsun iki tarafın da kabul edebileceği. özgürlük için savaş uygun olur gibi . bir de 1 tılsım az olduğu için 2 er meydanı atmamız daha uygun olur, 2 per şeklinde kişi başı 1'er tılsım daha uygun olur gibi. loncam Winter Is Coming hocam, Winter Is Coming ile atacaksınız.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 22:45İçeride oyuncusu kritik hata, hata kodu 183 alan takım maalesef ki per olarak kaybetmiş sayılır. 2-2-2 şeklinde klasik er meydanı gibi olacaktır. Kişi başı 1er adet olarak toplamda 6 adet tılsım ödeme olarak alınacaktır. Her hangi bir hakeme ihtiyaç duymuyoruz. Trakya V Salvatore loncası olarak kayıp edersek ödemeyi yaparız. Kayıp ederseniz ödemeyi yaparsınız. Öncelikle rakibimiz tanıyalım biz kiminle atıyoruz bu Er Meydanını?
- Eğer ilk peri kaybedersek 2. ye girip girmemek bizim kararımız. Eğer ilk peri siz kaybederseniz 2. pere girip girmemek sizin kararınız her şey eşit şartlarda olacak. Skor avantajı, per sayısı vb. bunlar tamamen bireysel düşünceler.
EN İYİ ER MEYDANI BÜYÜCÜSÜ OYLAMA
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Re: EN İYİ ER MEYDANI BÜYÜCÜSÜ OYLAMA
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
Önde olan takım karar verir kuralı her takımın kendi lehine çevirebileceği sonuçlar içerir. Bunu göze almaya gerek yok. Maç 20 dakika 20 dakika sonunda ki sonuç kimin kazandığını ortaya çıkarır.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:13Tabii ki açıklaman bunu gayet güzel bir durum anlıyorum da sizleri. O zaman kuralı şöyle çevirelim. Düşen dahi olsa er meydanının son dakikasına kadara devam edilecek. Skor fark etmeksizin.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 23:05hocam farz edelim ki 15 sizsiniz 30 biziz ve bizden birisi düştü, o peri sizin kazanmanız saçma olmaz mı? gayet normal bir kural. bu kural herkes tarafından kabul edilen bir kural.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:01-1. Kuralı olsa da biz bunu hep saçma olarak kayda aldık. Bizden düşen olursa biz o peri kaybederiz. Sizden düşen olursa siz kaybedersiniz.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 22:58oyundan düşme olursa önde olan takım karar verir, bu iddialı er meydanlarının 1. kuralıdır dostum. 2-2-2'ye biz de uygunuz. tılsımlar arasında gönül ve çöp tılsımlar olmasın. usulen de olsa bir hakem olsun iki tarafın da kabul edebileceği. özgürlük için savaş uygun olur gibi . bir de 1 tılsım az olduğu için 2 er meydanı atmamız daha uygun olur, 2 per şeklinde kişi başı 1'er tılsım daha uygun olur gibi. loncam Winter Is Coming hocam, Winter Is Coming ile atacaksınız.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 22:45
İçeride oyuncusu kritik hata, hata kodu 183 alan takım maalesef ki per olarak kaybetmiş sayılır. 2-2-2 şeklinde klasik er meydanı gibi olacaktır. Kişi başı 1er adet olarak toplamda 6 adet tılsım ödeme olarak alınacaktır. Her hangi bir hakeme ihtiyaç duymuyoruz. Trakya V Salvatore loncası olarak kayıp edersek ödemeyi yaparız. Kayıp ederseniz ödemeyi yaparsınız. Öncelikle rakibimiz tanıyalım biz kiminle atıyoruz bu Er Meydanını?
- Eğer ilk peri kaybedersek 2. ye girip girmemek bizim kararımız. Eğer ilk peri siz kaybederseniz 2. pere girip girmemek sizin kararınız her şey eşit şartlarda olacak. Skor avantajı, per sayısı vb. bunlar tamamen bireysel düşünceler.
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
dostum dışardan şöyle bir yorum yapayım yıllardır er meydanının baş kuralıdır birilerinin kendi tarafına çekemeyeceği bir kural olduğu için değişmez kuraldır. siz önde olduğunuz er meydanı karşılaşmasında karşıdan biri düşerse siz mantıken devam edelim kararını verip devam ettirirsiniz fakat önde olduğunuz halde sizden biri düşerse emi tekrarlayacak olanda sizlersiniz bunu hiçbir takım hiçbir şekilde kendi lehine kullanamaz. em atmyacaksanız bunları bahane etmeyin benceEmoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:14Önde olan takım karar verir kuralı her takımın kendi lehine çevirebileceği sonuçlar içerir. Bunu göze almaya gerek yok. Maç 20 dakika 20 dakika sonunda ki sonuç kimin kazandığını ortaya çıkarır.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:13Tabii ki açıklaman bunu gayet güzel bir durum anlıyorum da sizleri. O zaman kuralı şöyle çevirelim. Düşen dahi olsa er meydanının son dakikasına kadara devam edilecek. Skor fark etmeksizin.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 23:05hocam farz edelim ki 15 sizsiniz 30 biziz ve bizden birisi düştü, o peri sizin kazanmanız saçma olmaz mı? gayet normal bir kural. bu kural herkes tarafından kabul edilen bir kural.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:01-1. Kuralı olsa da biz bunu hep saçma olarak kayda aldık. Bizden düşen olursa biz o peri kaybederiz. Sizden düşen olursa siz kaybedersiniz.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 22:58
oyundan düşme olursa önde olan takım karar verir, bu iddialı er meydanlarının 1. kuralıdır dostum. 2-2-2'ye biz de uygunuz. tılsımlar arasında gönül ve çöp tılsımlar olmasın. usulen de olsa bir hakem olsun iki tarafın da kabul edebileceği. özgürlük için savaş uygun olur gibi . bir de 1 tılsım az olduğu için 2 er meydanı atmamız daha uygun olur, 2 per şeklinde kişi başı 1'er tılsım daha uygun olur gibi. loncam Winter Is Coming hocam, Winter Is Coming ile atacaksınız.
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
Konuyu açan kişi olarak aşırı ofansif davrandığını düşünmeye başladım benshowmaster yazdı: ↑20 Oca 2022 23:20dostum dışardan şöyle bir yorum yapayım yıllardır er meydanının baş kuralıdır birilerinin kendi tarafına çekemeyeceği bir kural olduğu için değişmez kuraldır. siz önde olduğunuz er meydanı karşılaşmasında karşıdan biri düşerse siz mantıken devam edelim kararını verip devam ettirirsiniz fakat önde olduğunuz halde sizden biri düşerse emi tekrarlayacak olanda sizlersiniz bunu hiçbir takım hiçbir şekilde kendi lehine kullanamaz. em atmyacaksanız bunları bahane etmeyin benceEmoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:14Önde olan takım karar verir kuralı her takımın kendi lehine çevirebileceği sonuçlar içerir. Bunu göze almaya gerek yok. Maç 20 dakika 20 dakika sonunda ki sonuç kimin kazandığını ortaya çıkarır.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:13Tabii ki açıklaman bunu gayet güzel bir durum anlıyorum da sizleri. O zaman kuralı şöyle çevirelim. Düşen dahi olsa er meydanının son dakikasına kadara devam edilecek. Skor fark etmeksizin.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 23:05hocam farz edelim ki 15 sizsiniz 30 biziz ve bizden birisi düştü, o peri sizin kazanmanız saçma olmaz mı? gayet normal bir kural. bu kural herkes tarafından kabul edilen bir kural.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:01
-1. Kuralı olsa da biz bunu hep saçma olarak kayda aldık. Bizden düşen olursa biz o peri kaybederiz. Sizden düşen olursa siz kaybedersiniz.
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
dostum ilk defa ciddi olarak iddialı er meydanı atacağınız çok bariz. normalde bu kuralın tartışılmaması gerekiyor. bu kadar uzatmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum, atacak adam her zaman atılan kuralda er meydanını atar, 6 tılsım için bu kadar tantanaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:23Konuyu açan kişi olarak aşırı ofansif davrandığını düşünmeye başladım benshowmaster yazdı: ↑20 Oca 2022 23:20dostum dışardan şöyle bir yorum yapayım yıllardır er meydanının baş kuralıdır birilerinin kendi tarafına çekemeyeceği bir kural olduğu için değişmez kuraldır. siz önde olduğunuz er meydanı karşılaşmasında karşıdan biri düşerse siz mantıken devam edelim kararını verip devam ettirirsiniz fakat önde olduğunuz halde sizden biri düşerse emi tekrarlayacak olanda sizlersiniz bunu hiçbir takım hiçbir şekilde kendi lehine kullanamaz. em atmyacaksanız bunları bahane etmeyin benceEmoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:14Önde olan takım karar verir kuralı her takımın kendi lehine çevirebileceği sonuçlar içerir. Bunu göze almaya gerek yok. Maç 20 dakika 20 dakika sonunda ki sonuç kimin kazandığını ortaya çıkarır.. Az önce de yukarıda bu tarz bir durum söyledin. Kişisel tartışmaya dönmemesi adına ben arkadaşın kendisi ile konuşmayı tercih edeceğim forumdan değil farklı bir yerden de konuşulabilir. Her türlü bir takımın kendi lehine çekebileceği bir durum mevcuttur o kuralda bu bariz bellidir. Er meydanı bittiğinde ortada ki sonuç kazanan takımı belirleyecektir çok basit. Atmamak için bir bahane değil ekibimiz hazır bir şekilde Salı gününü bekliyoruz.
- APRICITAS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Salvatore Brothers
Söylediğin kuralda fazlasıyla açık var. Önde olan takım bilerek oyuncu düşürtüp ondan sonra "kazandım" diyebilir. Bu da tartışmalara yol açar, en doğrusu düşme gibi bir durumda savaşın devam etmesidir. Bu iki taraf içinde daha hayırlı olacaktır. Çünkü onun haricinde tartışmaların sonu gelmez. Er meydanı içerisinde tartışmanın en düşük seviyede olacağı kuralları seçmemiz daha uygun olur.cagriuc yazdı: ↑20 Oca 2022 23:39dostum ilk defa ciddi olarak iddialı er meydanı atacağınız çok bariz. normalde bu kuralın tartışılmaması gerekiyor. bu kadar uzatmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum, atacak adam her zaman atılan kuralda er meydanını atar, 6 tılsım için bu kadar tantanaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Emoscann yazdı: ↑20 Oca 2022 23:23Konuyu açan kişi olarak aşırı ofansif davrandığını düşünmeye başladım benshowmaster yazdı: ↑20 Oca 2022 23:20dostum dışardan şöyle bir yorum yapayım yıllardır er meydanının baş kuralıdır birilerinin kendi tarafına çekemeyeceği bir kural olduğu için değişmez kuraldır. siz önde olduğunuz er meydanı karşılaşmasında karşıdan biri düşerse siz mantıken devam edelim kararını verip devam ettirirsiniz fakat önde olduğunuz halde sizden biri düşerse emi tekrarlayacak olanda sizlersiniz bunu hiçbir takım hiçbir şekilde kendi lehine kullanamaz. em atmyacaksanız bunları bahane etmeyin bence. Az önce de yukarıda bu tarz bir durum söyledin. Kişisel tartışmaya dönmemesi adına ben arkadaşın kendisi ile konuşmayı tercih edeceğim forumdan değil farklı bir yerden de konuşulabilir. Her türlü bir takımın kendi lehine çekebileceği bir durum mevcuttur o kuralda bu bariz bellidir. Er meydanı bittiğinde ortada ki sonuç kazanan takımı belirleyecektir çok basit. Atmamak için bir bahane değil ekibimiz hazır bir şekilde Salı gününü bekliyoruz.
- APRICITAS
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
ya anlaşılmak istenmiyor ya da em atmak istenmiyor
önde olan takım er meydanı devam etsin der veya tekrarlansın der er meydanını kazandık diyemez ki kimsenin ağzından böyle bişey çıkmadı isterseniz er meydanı atan arkadaşınız eşiniz dostunuz varsa sorup soruşturup öyle gelin daha fazlada uzatmamanızı tavsiye ediyorum. oylamanın devam ettiğini hatırlatmak istiyorum
- APRICITAS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Atmak istemeyen kişi zaman vermez. Siz forumda show yapma peşindesiniz, bizim zamanımız değerli öyle tekrarlanacak bir er meydanı atmak istemiyoruz. Oyuncusu düşen kişi ya savaşa devam eder ya da /kac yaparak pes eder bu kadar basit. Sonuçta oyun esnasında bizde düşebiliriz bu duruma bizde maruz kalabiliriz. Forumda show yapmanın anlamı yok. Er meydanı atıyorsanız zaman verdik, kuralları söyledik daha fazla laga luga yapmanın anlamı yok arkadaşlar.showmaster yazdı: ↑21 Oca 2022 00:00 ya anlaşılmak istenmiyor ya da em atmak istenmiyorönde olan takım er meydanı devam etsin der veya tekrarlansın der er meydanını kazandık diyemez ki kimsenin ağzından böyle bişey çıkmadı isterseniz er meydanı atan arkadaşınız eşiniz dostunuz varsa sorup soruşturup öyle gelin daha fazlada uzatmamanızı tavsiye ediyorum. oylamanın devam ettiğini hatırlatmak istiyorum
- APRICITAS
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Tartışma yaratmayın arkadaşlar adam gibi em atın videoya çekip atın youtbeye izleyelim karşılıklı saygıya saygı.Ayrıca bir hanfendiye böyle bir mizaç yakışmıyor zehriniz bol olsun
- APRICITAS
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Saygı konusunda haklısın, saygı gösterene saygı gösterme taraftarıyım. Her şey saygılı bir şekilde olduğu sürece bizden ofansif bir tavır gösterilmez.markovnikov yazdı: ↑21 Oca 2022 00:23 Tartışma yaratmayın arkadaşlar adam gibi em atın videoya çekip atın youtbeye izleyelim karşılıklı saygıya saygı.Ayrıca bir hanfendiye böyle bir mizaç yakışmıyor zehriniz bol olsun
Son sözün içinde şunu söyleyebilirim ki bu oyunda birazcık nezaket, hoş niyet gösterdiğin an tepene çıkmaya çalışıyorlar. Sağolsun bu oyun bize bunu da öğretti, mizacımızda oyunun bu yapısına göre değişti.
- APRICITAS