Kuklacı'nın En İyi şifacısı Kim?...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kuklacı'nın En İyi şifacısı Kim?...

Mesaj gönderen kaBocNn »

şifacıyı kuLLanabıLen qüçLüdür ;)
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

sokan28 yazdı:Hunxemrehan kardeşim dediklerin doğrudur.Ama şimdi yazacaklarımı kesinlikle kendimi üstün gördüğüm için değil veya artistlik olsun diye değil sadece doğru olduğu için yazıyorum.

Benim savaşçım yani Sarılarınsülo suana kadar vs yaptığım savaşçılardan hiç birine yenilmedim.Kestim diyen varsa kanıtnı koysun veya isteyenler vs yaparım.

Büyücüm Sarılarınpert onlada hiç bir büyücüye yenilmedim.Aynı şekilde kanıtı olan varsa koysun veya isteyenle vs yaparım.

Bunlar gerçekten hava olsun diye yazmadım arkadaşlar.Yani yazmışsınız en güçlü yoktur diye ama böylede bi durum var...

Yazdıklarımı okuyup cevap vermene sevindim kardeşim ben hala sölediklerimin arkasındayım ve şunu anlatmaya çalıştım.Elinizdeki Savaşçı,büyücü,şifacı her ne olursa olsun üzerindeki itemler ne olursa olsun Onu kullanmayı bilmiyorsan Ws de 1- 0 malup başlarsın, 2. si dediğim gibi 40 lwl savaşçının 49 lwl savaşçıyı kestiğini gördüm dediğim işte buna örnekti

Herkes kendi çapında iyidir ve şu ana kadar yenilmemiş olabilirsin fakat şunu unutma bugün yada yarın olmadı 1 hafta olmadı 1 ay sonra elbet ws de kaybedeceksin...Neden diye sorarsan...ws olayı dikkat meselesidir özellikle ağır ve sert vuruş geldikten sonra ws olayı 5 - 10 saniye sürüyo bu zaman zarfında en ufak bi dikkatsizliğin yapacağın hamleyi zamanında yapamaman yada şanssızlık o ya ıskalayacağın tutar ve rakibin hiç ıskalamazsa kaybedersin

yazacaklarım bu kadar iyi forumlar...
Resim ATİLLA
Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan

Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Hunxemrehan yazdı:
sokan28 yazdı:Hunxemrehan kardeşim dediklerin doğrudur.Ama şimdi yazacaklarımı kesinlikle kendimi üstün gördüğüm için değil veya artistlik olsun diye değil sadece doğru olduğu için yazıyorum.

Benim savaşçım yani Sarılarınsülo suana kadar vs yaptığım savaşçılardan hiç birine yenilmedim.Kestim diyen varsa kanıtnı koysun veya isteyenler vs yaparım.

Büyücüm Sarılarınpert onlada hiç bir büyücüye yenilmedim.Aynı şekilde kanıtı olan varsa koysun veya isteyenle vs yaparım.

Bunlar gerçekten hava olsun diye yazmadım arkadaşlar.Yani yazmışsınız en güçlü yoktur diye ama böylede bi durum var...

Yazdıklarımı okuyup cevap vermene sevindim kardeşim ben hala sölediklerimin arkasındayım ve şunu anlatmaya çalıştım.Elinizdeki Savaşçı,büyücü,şifacı her ne olursa olsun üzerindeki itemler ne olursa olsun Onu kullanmayı bilmiyorsan Ws de 1- 0 malup başlarsın, 2. si dediğim gibi 40 lwl savaşçının 49 lwl savaşçıyı kestiğini gördüm dediğim işte buna örnekti

Herkes kendi çapında iyidir ve şu ana kadar yenilmemiş olabilirsin fakat şunu unutma bugün yada yarın olmadı 1 hafta olmadı 1 ay sonra elbet ws de kaybedeceksin...Neden diye sorarsan...ws olayı dikkat meselesidir özellikle ağır ve sert vuruş geldikten sonra ws olayı 5 - 10 saniye sürüyo bu zaman zarfında en ufak bi dikkatsizliğin yapacağın hamleyi zamanında yapamaman yada şanssızlık o ya ıskalayacağın tutar ve rakibin hiç ıskalamazsa kaybedersin

yazacaklarım bu kadar iyi forumlar...
Sonuna kadar haklısın kardeşim zaten bende hiç yenilmem demiyorum şuana kadar hiç yenilmedim diyorum illaki birisi çıkar keser.Fakat bende savaşçı büyücü ve şifacı karakterlerini çok iyi bildiğime inanıyorum 3.5senedir oynuyorum zaten büyücü zaten zeka işi çırıp çıplak kestiğim büyücüler var mesela.Savaşçı vs sine gelelim.Sert ağır işin içine girdi vsler gerçekten bozuldu ama onun özelliklerini nezaman ne kullanacağımıda bulmak zor olmadı dostum.Neyse yorumlar ı saygı ve ahlak kuralları çerçevesi içinde yaptığın için teşekkürler.Herkese iyi oyunlar...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

benimle ws edicek şifacı varsa yazsın
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

off batu her yerDe cocukSUn unutma 39 leveLde kankax bıLmem neyle senı 2 ye tek Talanın gozu onunde kesmıstım kocum
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

sen 39 da kal 49lardayız biz
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GhostRider »

herkes kafasına gore bısey soyluo kımse ben kotuyum dmez bosuna cabalamayın ama sunucumuzda bulunan İYİ diyebılcemız şifacılar bellı kımse kımseye camur atmasın kım ıyı kım kotu zmanla anlasılır zten...

İyi Forumlar...
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
marazizmir
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen marazizmir »

bennn
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Evet Kimse ben kötüyüm demez. Herkez kendi çapına qöre iyidir ..

Haa Bu arada Batuhangs şifacı Hazır heR Zaman bekLeRim ;))
Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GhostRider »

Nedense bu Batuhan ı kımse TakMyor aMa O kenDInı hep BSEy saNıo x))
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com

“Genel Sohbet” sayfasına dön