Kuklacı'nın En İyi şifacısı Kim?...
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuklacı'nın En İyi şifacısı Kim?...
şifacıyı kuLLanabıLen qüçLüdür
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
sokan28 yazdı:Hunxemrehan kardeşim dediklerin doğrudur.Ama şimdi yazacaklarımı kesinlikle kendimi üstün gördüğüm için değil veya artistlik olsun diye değil sadece doğru olduğu için yazıyorum.
Benim savaşçım yani Sarılarınsülo suana kadar vs yaptığım savaşçılardan hiç birine yenilmedim.Kestim diyen varsa kanıtnı koysun veya isteyenler vs yaparım.
Büyücüm Sarılarınpert onlada hiç bir büyücüye yenilmedim.Aynı şekilde kanıtı olan varsa koysun veya isteyenle vs yaparım.
Bunlar gerçekten hava olsun diye yazmadım arkadaşlar.Yani yazmışsınız en güçlü yoktur diye ama böylede bi durum var...
Yazdıklarımı okuyup cevap vermene sevindim kardeşim ben hala sölediklerimin arkasındayım ve şunu anlatmaya çalıştım.Elinizdeki Savaşçı,büyücü,şifacı her ne olursa olsun üzerindeki itemler ne olursa olsun Onu kullanmayı bilmiyorsan Ws de 1- 0 malup başlarsın, 2. si dediğim gibi 40 lwl savaşçının 49 lwl savaşçıyı kestiğini gördüm dediğim işte buna örnekti
Herkes kendi çapında iyidir ve şu ana kadar yenilmemiş olabilirsin fakat şunu unutma bugün yada yarın olmadı 1 hafta olmadı 1 ay sonra elbet ws de kaybedeceksin...Neden diye sorarsan...ws olayı dikkat meselesidir özellikle ağır ve sert vuruş geldikten sonra ws olayı 5 - 10 saniye sürüyo bu zaman zarfında en ufak bi dikkatsizliğin yapacağın hamleyi zamanında yapamaman yada şanssızlık o ya ıskalayacağın tutar ve rakibin hiç ıskalamazsa kaybedersin
yazacaklarım bu kadar iyi forumlar...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Sonuna kadar haklısın kardeşim zaten bende hiç yenilmem demiyorum şuana kadar hiç yenilmedim diyorum illaki birisi çıkar keser.Fakat bende savaşçı büyücü ve şifacı karakterlerini çok iyi bildiğime inanıyorum 3.5senedir oynuyorum zaten büyücü zaten zeka işi çırıp çıplak kestiğim büyücüler var mesela.Savaşçı vs sine gelelim.Sert ağır işin içine girdi vsler gerçekten bozuldu ama onun özelliklerini nezaman ne kullanacağımıda bulmak zor olmadı dostum.Neyse yorumlar ı saygı ve ahlak kuralları çerçevesi içinde yaptığın için teşekkürler.Herkese iyi oyunlar...Hunxemrehan yazdı:sokan28 yazdı:Hunxemrehan kardeşim dediklerin doğrudur.Ama şimdi yazacaklarımı kesinlikle kendimi üstün gördüğüm için değil veya artistlik olsun diye değil sadece doğru olduğu için yazıyorum.
Benim savaşçım yani Sarılarınsülo suana kadar vs yaptığım savaşçılardan hiç birine yenilmedim.Kestim diyen varsa kanıtnı koysun veya isteyenler vs yaparım.
Büyücüm Sarılarınpert onlada hiç bir büyücüye yenilmedim.Aynı şekilde kanıtı olan varsa koysun veya isteyenle vs yaparım.
Bunlar gerçekten hava olsun diye yazmadım arkadaşlar.Yani yazmışsınız en güçlü yoktur diye ama böylede bi durum var...
Yazdıklarımı okuyup cevap vermene sevindim kardeşim ben hala sölediklerimin arkasındayım ve şunu anlatmaya çalıştım.Elinizdeki Savaşçı,büyücü,şifacı her ne olursa olsun üzerindeki itemler ne olursa olsun Onu kullanmayı bilmiyorsan Ws de 1- 0 malup başlarsın, 2. si dediğim gibi 40 lwl savaşçının 49 lwl savaşçıyı kestiğini gördüm dediğim işte buna örnekti
Herkes kendi çapında iyidir ve şu ana kadar yenilmemiş olabilirsin fakat şunu unutma bugün yada yarın olmadı 1 hafta olmadı 1 ay sonra elbet ws de kaybedeceksin...Neden diye sorarsan...ws olayı dikkat meselesidir özellikle ağır ve sert vuruş geldikten sonra ws olayı 5 - 10 saniye sürüyo bu zaman zarfında en ufak bi dikkatsizliğin yapacağın hamleyi zamanında yapamaman yada şanssızlık o ya ıskalayacağın tutar ve rakibin hiç ıskalamazsa kaybedersin
yazacaklarım bu kadar iyi forumlar...
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
benimle ws edicek şifacı varsa yazsın
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
off batu her yerDe cocukSUn unutma 39 leveLde kankax bıLmem neyle senı 2 ye tek Talanın gozu onunde kesmıstım kocum

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
sen 39 da kal 49lardayız biz
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
- GhostRider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
herkes kafasına gore bısey soyluo kımse ben kotuyum dmez bosuna cabalamayın ama sunucumuzda bulunan İYİ diyebılcemız şifacılar bellı kımse kımseye camur atmasın kım ıyı kım kotu zmanla anlasılır zten...
İyi Forumlar...
İyi Forumlar...
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Uniquetürk / KatiLBamya
Raiders of Anatolia
www.raidersofanatolia.com
- marazizmir
- Cin Avcısı
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Evet Kimse ben kötüyüm demez. Herkez kendi çapına qöre iyidir ..
Haa Bu arada Batuhangs şifacı Hazır heR Zaman bekLeRim
)
Haa Bu arada Batuhangs şifacı Hazır heR Zaman bekLeRim
- GhostRider
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Nedense bu Batuhan ı kımse TakMyor aMa O kenDInı hep BSEy saNıo x))
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Uniquetürk / KatiLBamya
Raiders of Anatolia