Tüm itemler dükkanda satılmalı
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Tüm itemler dükkanda satılmalı
plus ile, parlatma ( artırıcı ) ile itemi bir tutan var. Dünyada ki hiç bir oyunda item satılmaz. İtem düşürülür, yükseltmesi parlatması dükkandan para ile alınır. Bilmiyorsunuz ama anlatıyorsunuz ne ala.
Böyle bir uygulama gelmesi oyunun sistemine aykırı olur.
Oyunda item çeşidinin ve yetenek sisteminin oyuncuları birbirinden ayıran bir tarafı yok. Full halley itemlerine sahip iki büyücünün birbiri ile savaşmasında ezici bir üstünlük sağlayabilen taraf olmuyor. E herkesin böyle olduğunu düşününce, oyunbirbirinin kopyası olan onlarca oyundan oluşacak.
Benim önerim, sunucuların level sınırına göre düzenlenmesi ardından ise sadece bosslara gidebilecek kadar yeterlilikte itemlerin satılması. Mesela sadece karaköye girebilen karakterlerin üretebildiği silahlar gibi itemler olabilir.
Oyun tek bir oyuncuya göre aşırı zor ve yeniden başlamış birisi, ne sağlam bir loncaya girebiliyor ne de kimseden yardım alabiliyor. Oyun yönetimi bu açıdan bakabilse yeni oyuncuları çekebilir belki.
Oyunda item çeşidinin ve yetenek sisteminin oyuncuları birbirinden ayıran bir tarafı yok. Full halley itemlerine sahip iki büyücünün birbiri ile savaşmasında ezici bir üstünlük sağlayabilen taraf olmuyor. E herkesin böyle olduğunu düşününce, oyunbirbirinin kopyası olan onlarca oyundan oluşacak.
Benim önerim, sunucuların level sınırına göre düzenlenmesi ardından ise sadece bosslara gidebilecek kadar yeterlilikte itemlerin satılması. Mesela sadece karaköye girebilen karakterlerin üretebildiği silahlar gibi itemler olabilir.
Oyun tek bir oyuncuya göre aşırı zor ve yeniden başlamış birisi, ne sağlam bir loncaya girebiliyor ne de kimseden yardım alabiliyor. Oyun yönetimi bu açıdan bakabilse yeni oyuncuları çekebilir belki.
Hocam seni anlıyorum oyun oynamak istiyorsun ama bu şekilde oyunun hiç bir zevki kalmaz. Tamam senin için çok zevkli olabilir. Oyunda parası olan belli başlı kişiler hiç emek harcamadan parasını verip üstünü dizebilir. Ancak geri kalanların yıllarca verdiği emekleri çöp olur gider. İkv gibi oyunlar oyuncuların kendi karakterlerini geliştirmesi ile emek üzerine kurulu bir oyun. Eğer gerçekten bu oyunu seviyorsanız diğer insanların da emeklerine de saygı duymalısınız. Belki bazı kolaylıkla elbette olabilir ama ithemlerin mağazada satılması oyunu tamamen çöpe çevirir.
-
- FareAdam Düşmanı
Yok usta o kadar yazının içinde anlatıldı ama anlaşılmıyor.ksamet yazdı: ↑27 Eki 2020 09:34 Hocam seni anlıyorum oyun oynamak istiyorsun ama bu şekilde oyunun hiç bir zevki kalmaz. Tamam senin için çok zevkli olabilir. Oyunda parası olan belli başlı kişiler hiç emek harcamadan parasını verip üstünü dizebilir. Ancak geri kalanların yıllarca verdiği emekleri çöp olur gider. İkv gibi oyunlar oyuncuların kendi karakterlerini geliştirmesi ile emek üzerine kurulu bir oyun. Eğer gerçekten bu oyunu seviyorsanız diğer insanların da emeklerine de saygı duymalısınız. Belki bazı kolaylıkla elbette olabilir ama ithemlerin mağazada satılması oyunu tamamen çöpe çevirir.
Israrla bir de hâlâ parlatmadan plusdan bahsediliyor. E gelirse ki inşallah gelmez ama oldu da geldi çok büyük fiyatlar ile satılması için de uğraşırız.
-
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar ben anlatacağımı anlattım anlamak niyetinde olan önce ki mesajları okuyabilir, dönüp dönüp aynı şeyleri anlatmanın lüzumu yok.herkese iyi bir oyun deneyimi temennisi ile. 
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Boyle birseyin gerçekleştirilmesi mümkin değil...
Sırf oyunda bir kac kişi başarısız itemi yok vs diye parayla satilcak hali yok herseyin..
13 yildir bu oyunu oynuyorum ve gelen her güncelleme paketinde hemen en iyisi olmak için çaba gostermisimdir ne para ne akçe harcayarak doğru takimla doğru yerde olarak oyunda zaman geçirerek.
Oyunun amaci budur zaten herzaman zirvede kalmaya devam ediyorum...
Sırf oyunda bir kac kişi başarısız itemi yok vs diye parayla satilcak hali yok herseyin..
13 yildir bu oyunu oynuyorum ve gelen her güncelleme paketinde hemen en iyisi olmak için çaba gostermisimdir ne para ne akçe harcayarak doğru takimla doğru yerde olarak oyunda zaman geçirerek.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Equalero yazdı: ↑27 Eki 2020 12:26 Boyle birseyin gerçekleştirilmesi mümkin değil...
Kardeş,bu egoyu hangi bölgede kasıyorsun?Equalero yazdı: ↑27 Eki 2020 12:26 Boyle birseyin gerçekleştirilmesi mümkin değil...
Equalero nickli arkadaşın egosuna şaşırmıyorum normal bir şey. Üstünlük iddia edebilir. Asıl X sunucusunu sahiplenip yeni oyuncuların başlamasına karşıyız deyip düşman loncalara ajan gönderenlerin egosuna gülmek lazımejedrogl yazdı: ↑27 Eki 2020 14:26Kardeş,bu egoyu hangi bölgede kasıyorsun?Equalero yazdı: ↑27 Eki 2020 12:26 Boyle birseyin gerçekleştirilmesi mümkin değil...
-
- FareAdam Düşmanı
Konuyu ne kadar desteklemesem de tartışılır ve de dikkate alınır öğe içeriyor.Sonne yazdı: ↑27 Eki 2020 14:32Equalero nickli arkadaşın egosuna şaşırmıyorum normal bir şey. Üstünlük iddia edebilir. Asıl X sunucusunu sahiplenip yeni oyuncuların başlamasına karşıyız deyip düşman loncalara ajan gönderenlerin egosuna gülmek lazımejedrogl yazdı: ↑27 Eki 2020 14:26Kardeş,bu egoyu hangi bölgede kasıyorsun?Equalero yazdı: ↑27 Eki 2020 12:26 Boyle birseyin gerçekleştirilmesi mümkin değil...
Oyunun amaci budur zaten herzaman zirvede kalmaya devam ediyorum...![]()
Kişisel tartışmalar için konun kilitlenmesine yol açmayalım.
En büyük efelik efendiliktir...