GBM 0 Teknik Servis
Re: GBM 0 Teknik Servis
Umarım beklediği desteği alabilir
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Sistemim gayet iyi derece de ve oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum. Çok oyuncunun bulunduğu karaköy savaşlarında bu fps değerini alamıyorum.benibanladilar yazdı: ↑08 May 2021 01:27hocam normalde nasıl 570 fps alıyorsunuz?combatfatigue yazdı: ↑07 May 2021 19:01Güzel işler başarıyor gerçekten değer görmesi gerekli..cehennemsogugu yazdı: ↑07 May 2021 17:50 yeni videosu geldi linki aşağıda. bu kez fps sorununu tamamiyle çözmüş.
Yaptığım test sonucunda 570 fps alıyorken uygulamayla girdiğimde 450 gördüm ve bu durumdan memnun kalmadım ama bu sorunu eminim çözecektir.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Arkadaş uğraşıp iyi bir şey yapmış. Bu kadar uç noktalardaki detaylara takılmaya gerek yok.zorsavas5 yazdı: ↑07 May 2021 20:38Oyunu akıcı oynamak için 60fps yeterli. Eğer 144hz monitörün varsa senin için gerekli olan minimum fps değeri zaten 144 daha fazlası sadece fantezi bahsettiğin değerler için herhangi bir düzeltme gerekmiyor. İnsanların yaptığı güzel işleri boş yere eleştirmeyin.combatfatigue yazdı: ↑07 May 2021 19:01Güzel işler başarıyor gerçekten değer görmesi gerekli..cehennemsogugu yazdı: ↑07 May 2021 17:50 yeni videosu geldi linki aşağıda. bu kez fps sorununu tamamiyle çözmüş.
Yaptığım test sonucunda 570 fps alıyorken uygulamayla girdiğimde 450 gördüm ve bu durumdan memnun kalmadım ama bu sorunu eminim çözecektir.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
F9 tuşuna basınca kilit kalkıyormuş onu sormuştum.combatfatigue yazdı: ↑08 May 2021 15:44Sistemim gayet iyi derece de ve oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum. Çok oyuncunun bulunduğu karaköy savaşlarında bu fps değerini alamıyorum.benibanladilar yazdı: ↑08 May 2021 01:27hocam normalde nasıl 570 fps alıyorsunuz?combatfatigue yazdı: ↑07 May 2021 19:01Güzel işler başarıyor gerçekten değer görmesi gerekli..cehennemsogugu yazdı: ↑07 May 2021 17:50 yeni videosu geldi linki aşağıda. bu kez fps sorununu tamamiyle çözmüş.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Sorunun çözümünü anlatmamış, direkt uygulamasını indirilmesini istemiş. Yakında forumda "çarım çarındı yardım edin" gibi konuları görebiliriz.
Yönetim bu başlığı, videoyu görüp kaldırmadığına göre sorun olduğunu sanmıyorum. Normalde uygulama indirtme amaçlı yönlendirmeleri direkt kaldırırlardı.
-
- Acemi Savaşçı
Ülkede yöneticilerin elleriyle o kadar yolsuzluk ve hırsızlık oldu ki, iyi niyeti videolarının her saniyesinden belli olan birisinden bile şüphe duyulur hale geldik. Merak etme hocam, olmaz öyle bir şey.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Kendi çabasıyla oyunu düzeltmeye çalışan birini bile kötülemişsiniz siz kimsede heves bırakmazsınız.
o yazan forum kullanıcısının tüm iletilerini inceleyin sürekli bir olumsuzlama var. Çocuğun hayatı negatiflik üzerine kurulu. Sıkıntıları olabilir çevreye karşı böyleysehyigitokur yazdı: ↑09 May 2021 11:48 Kendi çabasıyla oyunu düzeltmeye çalışan birini bile kötülemişsiniz siz kimsede heves bırakmazsınız.