Burak Özer.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tugraxsancaktar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Burak Özer.

Mesaj gönderen Tugraxsancaktar »

yav boş verin adiyi arkadaşlar her kese ne mal olduğunu kanıtlamaktan başka bişey yapmadı ancak hata bizim kimsenin suçu değil adam sandık yanımıza aldık kardeşimizdir dedik şifreyi verdik suç bizim başka kimsenin değil bırakın adiyi ne halt ederse etsin oyunda bakalım kimin yanına yanaşıp kandıracak yine ama acıdığım tek şey var yaklaşık 2 buçuk yıldır oynadığım bu oyunda sadece insan lara güvenimiz yüzünden kazık yemek bu koydu giden ler item olsun çok şükür biz tuğrax ler olarak burdayız itemler gelir geçer ama adamlık desen o zor bulunan bir özelliktir ki oyunda bir çok kişide bulunmayan bir özellik tıpkı burakta olmadığı gibi

bizim sevenimizin ne kadar çok olduğunu öğren miş olduk bu sayede kime güvenip kime güvenmeyeceğimizide ama şu nu unutmayın artık eski tuğralar olmayacak

ha unutmadan burak abi dediğin bizlerede bunu yaptın ya sen yakında kendi ailenede bunu yaparsan hiç şaşırmam !!!!!!!

Tuğraxsancaktar,orhanteber,Tuğraxgaraoğlan;bagdeniz;Tuğraxsafran
Kullanıcı avatarı
Orhanteber005
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Orhanteber005 »

Tugraxsancaktar yazdı:yav boş verin adiyi arkadaşlar her kese ne mal olduğunu kanıtlamaktan başka bişey yapmadı ancak hata bizim kimsenin suçu değil adam sandık yanımıza aldık kardeşimizdir dedik şifreyi verdik suç bizim başka kimsenin değil bırakın adiyi ne halt ederse etsin oyunda bakalım kimin yanına yanaşıp kandıracak yine ama acıdığım tek şey var yaklaşık 2 buçuk yıldır oynadığım bu oyunda sadece insan lara güvenimiz yüzünden kazık yemek bu koydu giden ler item olsun çok şükür biz tuğrax ler olarak burdayız itemler gelir geçer ama adamlık desen o zor bulunan bir özelliktir ki oyunda bir çok kişide bulunmayan bir özellik tıpkı burakta olmadığı gibi

bizim sevenimizin ne kadar çok olduğunu öğren miş olduk bu sayede kime güvenip kime güvenmeyeceğimizide ama şu nu unutmayın artık eski tuğralar olmayacak

ha unutmadan burak abi dediğin bizlerede bunu yaptın ya sen yakında kendi ailenede bunu yaparsan hiç şaşırmam !!!!!!!

Tuğraxsancaktar,orhanteber,Tuğraxgaraoğlan;bagdeniz;Tuğraxsafran
Harun ben oyuna başlayalı 1 sene 7 veya 8 ay oldu :D sen nasıl 2 bucuk senedir oynuyon :DAramızda ilk ben tanıştım bu oyunla unutma gülüm :D Siz daha soyulma olayında mısınız qq sizin kafanıza tükürüyüm..! Bu konuya devam edip uzatanın ebesiyle tepegözler fantaziye geçsin.. Uzatmanın bi manası yok qq..!!
antepl27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen antepl27 »

bu sunucunun en çakal ve hırsızı sanalkorkundur sizin bütün itemlerinizde ondadır sanalkorkun ramcanmıdır nedir bide bu burak 3 ü bölüşecek itemleri neden sanalkorkun tepki göstermedi sanıyrsunz bu çakal planladı herşeyi beynini siktimin veledi emek hırsızlığına giriyor.Senin buraya gelmendeki en büyük etken tam bir hırsız olmandır sanalkorkun ben bu suncu açıldı açılalı oynuyrum senin böyle şeyler yapacak gücün yoktu ık bir an önce tövbe etde ver itemleri çakal herif kul hakkına giriyorsun.Burakmısın nesin seninde #@!? koyim çetmei kurdunuz qq yawşakları 3 nüzün de Allah belasını versin item bi oyun için hırsızlık yapıyorlar qq veletleri
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Üst te yazan #@!? senin ananı bacının şimdi sövdürtme lan beni dündük :@
Laf ile konusursun ancak #@!? oglu burak'ın yürüttükleri bende degilse senin ananı bacını sülaleni tek yastıkta..
Burak benm itemlerimide aldı sgoLsn...Haddini bilerek kons skmim sratını
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
antepl27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

lan siktirde git senin sülaleni #@!? #@!? hoşafı çakal olmadan adammı kerizlemeye çalışıyon siktiğimin götü
antepl27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

anca anaya bacıya küfür edersin sülaleni s2kerim senin yawşak g4toş
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Drowxminatour »

Sizcede çok Uzamadımı Bu konu. :geek:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Konuya bak küfürden geçiLmiyo ne adamLarsınız :lol: :lol:
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
Orhanteber005
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Orhanteber005 »

Çalan arkadaşlar bizim vebalimizi üstlenmeyi göze almışlarsa arkadaşlar fazla konuşmaya gerek yok..! Hele hele benim hakkımı bilinçli bir şekilde yemiş bir insanın benden helallik alması imkansızdır..! Allah büyük güllerim. Her şeyin yeri ve zamanı var.. Bize öteki tarafta sevap çok lazım olacak.. Kul hakkı yiyen insan karşılığında sevaplarını verir bilginiz vardır az çok..! Böyle şerefsizler haksızca çalıp çırptıkça bizim sevaplarımız artıyor merak etmeyin..! ;)
Kullanıcı avatarı
Infaz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Infaz »

Orhanteber adını bilmem seninle konuşmuşlugum yok ama 2 seneden fazladır bu oyunu oynuyorum ve en çok gördüğüm çarlardan biride sensin ... İyi biri olduğunuda biliyorum...Bu haberi okuyunca gerçekten üzüldüm...Bende Başka sebeplerden dolayı oyundan soğudum İstersen sana yardımcı olabilirim item ve para konusunda ... Para ve item istemediğinide biliyorum ama onlar artık pek işime yaramayacak Bari senin İşine yarasın bir yardımım dokunsun sana !

:arrow:

Emrekg (eski çar )

Gökxinfaz

Gökxmusallat

Korkusuzxbaşkan
Gökxİnfaz GökxMusallat >>İnfaz Memuru>>
Alem Durur İnfaz Vurur İnfaz Adamı Uçurur ! >>Karizmatik Serseri>>
Resim
http://www.ikvgok.tr.gg/

“Genel Sohbet” sayfasına dön