İşiniz çok zor olucak ( bol tartısmalı
KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ
- mukavemet
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Eminönü Efeleri
Re: KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ
Ben malesef eşlik edemıyeceğim . Ama gonlum sızlerle
D ) diye hissediyorum 

EMEF
mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon - KALITE
aşıklar buluşuyor he hasret kalmışfiratli yazdı:Güzel ve anlamlı yorumları için Freedommaker ve Dorss kardeşime teşekkür ediyorum ..
İnşallah her zaman olduğu gibi gelen herkesin görevi yapılacak ...
Ben kadimsiz kadim bensizdi uzun zamandır hasretimizi yarın sonlandıracağız inşallah![]()
![]()
![]()

Siyahgece
DOST Loncası olarak iştirak edeceğiz.
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo
paslansakta kadimde ölmeyi özlemiştirUrukhai yazdı:Ne zamandır kadim yapmıyorduk paslanıp paslanmadığımızı sınayalım bakalım
- İSTANBOLUTIBBİPENİSİLİN MEXİCOFugutive
Bak doğru söyledin muratım 

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Bir kaç günlük aradan sonra konuya yeniden baktım. Freedoom kardesımın sozlerı gerçekten çok hoşuma gitti. Yürekden selam ederim kendisine. Farkımızı fark edendedir fark !
ReFik !
ReFik !
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
dün belirtilen saatte oradaydım ama burada olan kimse yoktu ne zaman olacak bu etkinlik ?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Biz saat 23 :00 te toplantıkda gittikte 6 kere kestikte..
Bazıları farklı saatte toplanıp kendi kafasından iş yapmış sorumluluk alıp yüzüne gözüne bulaştırmış heralde orasını bilemem artık..Bir Doors kardeşim gelmedi onun görevide ilerli zamanlarda yapılacak.
Bazıları farklı saatte toplanıp kendi kafasından iş yapmış sorumluluk alıp yüzüne gözüne bulaştırmış heralde orasını bilemem artık..Bir Doors kardeşim gelmedi onun görevide ilerli zamanlarda yapılacak.

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Urukhai yazdı:Biz saat 23 :00 te toplantıkda gittikte 6 kere kestikte..
Bir emef klasigi daha ... Urukhai kardesime teşekkurlerımı sunuyorum herzaman ki gibi bizi yanıltmadı. Ve söz verdiği gibi operasyonuda başarıya defalarca kez ulaştırdı.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

- firatli
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: A L P
Siyahgece yazdı:aşıklar buluşuyor he hasret kalmışfiratli yazdı:Güzel ve anlamlı yorumları için Freedommaker ve Dorss kardeşime teşekkür ediyorum ..
İnşallah her zaman olduğu gibi gelen herkesin görevi yapılacak ...
Ben kadimsiz kadim bensizdi uzun zamandır hasretimizi yarın sonlandıracağız inşallah![]()
![]()
![]()
Hastasıyım o taratığın ya dün iyi buluştuk ama benim ciğerler yine ilk seferdeki gibi pert