Adama Klanda değiştirdir Etekde giydiririz
Sadece 5 dakikanız var mı ?
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sadece 5 dakikanız var mı ?
Kendi sorunları akıllı olucaklar iftira atmıcaklar kendi yaptıklarını saklamıcaklar çakallar
.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
-
- Acemi Savaşçı
Majisyen yazdı:Şunu belirtmek isterim Loncaya aldığım Göktürkxwayne yani Umut...Örgülüxhakann deildir....ama lonca ile ilişkiisi kesildikten sonra çarı almışsa söyleyebilceğim bir şey yok...Örgülüxhakan çarının Stallonexxx die bi çarı vardı...şu anda Stallonecunruly die çar var....örgülüxhakan büyük ihtimal budur...sokağa çıkmayan adam loncaya girmiş....
Göktürkxjöntürk
ben kendı carımı Kazım yane Ganqstaxunruly verdım oyle bn oyunu artık pek oynamıyorum dıe..
Örgülüxhakannn'ın Stallonexxx die carı vardı fakar bu 3 tane X harfi var unruly loncasında olanın ıse aynı ısıme benzer Stallonexxxx boyle carı vardı ve hakan asla ve asla o loncayada gıremes oynadıgı carıda bıLmıorum bıLsem o carı onun anasına. ...... bunu bıL bır daha tartısma yaratacak şeyler yazmayın
-
- Acemi Savaşçı
Gelelim sonuçlara
Gangsxunruly = Örgülüxhakannn = Göktürkxvayne
Kızıldereli=Asılseytan=Uqalaxurunly ( Bunuda bilmenizde fayda var
)
Grupxseksendört bunların ortak çarları
1. Ganqstaxunruly Kazım'dır
2. Örgülüxhakannn yani hırsız bızım mahhelden bırıdi kenrı aramızda onu dışladıgımız ıcın artık slmını bıLe almıyoruz onun
3. Göktürkxwayne benım carda ve oyunu bıraktıgım ıcın artık kendı carım yhoq yane artık Göktürkxwayne carı Kazım'dadır
4. Kızıldereli=Asılseytan=Uqalaxurunly (Kızıldereli bıLmem ama asıLseytan ıLe uqhalaxunruly aynı kısı doqrudur)
5.Grubxseksendört bızım burda oturuyor ayda yıLda bır görürüm kendısını yoksa okuldan eve evden okula gıdıor gormuyorum hıc ama unruly loncası ıle hıc bır alakası yoq en ufak bır ayrıntı yada foto flan gorursen geL kat foruma o zaman gorusuruz ortakmıyız deqıLmıyız die
Gangsxunruly = Örgülüxhakannn = Göktürkxvayne
Kızıldereli=Asılseytan=Uqalaxurunly ( Bunuda bilmenizde fayda var
Grupxseksendört bunların ortak çarları
1. Ganqstaxunruly Kazım'dır
2. Örgülüxhakannn yani hırsız bızım mahhelden bırıdi kenrı aramızda onu dışladıgımız ıcın artık slmını bıLe almıyoruz onun
3. Göktürkxwayne benım carda ve oyunu bıraktıgım ıcın artık kendı carım yhoq yane artık Göktürkxwayne carı Kazım'dadır
4. Kızıldereli=Asılseytan=Uqalaxurunly (Kızıldereli bıLmem ama asıLseytan ıLe uqhalaxunruly aynı kısı doqrudur)
5.Grubxseksendört bızım burda oturuyor ayda yıLda bır görürüm kendısını yoksa okuldan eve evden okula gıdıor gormuyorum hıc ama unruly loncası ıle hıc bır alakası yoq en ufak bır ayrıntı yada foto flan gorursen geL kat foruma o zaman gorusuruz ortakmıyız deqıLmıyız die
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
Kendi ağzın ile soylemıssın bazı şeyleri zaten wayne seni tanımam etmem iyi birisin göründüğü kadarı ile ama ele veriyor bazı şeyler
Aynı mah. adam sonuçta sizinle bir ilişki içindedir ayrıca ondan çıkarlarınızda vardir . Herkes artık kimin ne olduğunu bilmekte içim rahat
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
Konu gidişhatı sebebi ile kilitlenmiştir.