Ben dostlarıma öz kardeşim gibi güveniyorum . Onların öyle birşey yapacagını sanmıyorum , deseleer bile inanmam . Şimdi akıllı ol aşikar Adam ol biraz oqe . Kendi çarımı soyduysam neden foruma yazayım ? Mal insan sor herkeze , şimdiye kadar hırsızlıgımı görmüşlermi #@!? herif . Ben buzaman kadar emegimle oynasdım ve hala emegimle oynamaya devam ediyorum .. !!titanxic yazdı:Sethxlyder yazdı:Sen malmsıın yha ? ataxilterin çarına falan girdigim yok üye adıın şifresini bile bilmiyorum sen nediyosn lan iftiracı haysiyetsiz . Hadi işine.. başkarlına ifitra atCcabbbxgao yazdı:Ben Ataxılterın carını caldın dıye bısey demedm sadece onun carına gırıp benden sıfremı uyelık adımı ıstedın bu 1 2. olarak benım senle tartısdıgım zaman plusım yoktu plusım olmadan senı bolgeden nasıl rezıl edebılırım ?
İNANMAYINN BUNAA SİZİ YUTTURUYOR ŞERRO DÜŞÜNÜNN SAKSIYI ÇALIŞTIRINN NEDEN ORKUNUN RAMCANIN ORHANTEBER ÇARLARI ÇALINMIYOR ÇALINSA BİLE KENDİ KENDİLERİNİ SOYUORLAR :d ŞU SAAT OLMUŞ BEN HALA MADEN BAŞINDAYIM NİE AMAN PARA KAZANIIM DİĞEE ASIL EMEK BU BU PC LER NE YAPIOR BEN KASARIM SİZ KASARSINIZ SONRADA CUUUP ÇALARLAR İNANMYAIN BUNLARA YAZIKK BİDE YARDIM FALAN ETMEYİNN TAMAM KÜFÜRBAZIMM AMA BUNN GİBİ KOÇ LARAA :d:d:
Byböceq-Bloodxswinqxşifa Çalınmıştır
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Byböceq-Bloodxswinqxşifa Çalınmıştır
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Byböceq-Bloodxswinqxşifa Çalınmıştır
ORHANBEY yazdı:Geçmiş Olsun ... :evil:
Saol orhan usta ..
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !