Arkadaşların zoruna gidiyormuşJudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12scorper yazdı: ↑12 Mar 2018 15:00Sana sorucak değilim yorum yapıp yapmayacağımı babanın yeri değil burası tüm oyuncuların ortak etkileşim alanı bıraktım buraya yazmıyıcam diye bir şey yok. Sen bol bol çek madenini bakalım bakalım ne kadar böyle gidebileceksin. Devam et .JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 14:05Oyunu bırakıyorsanız ve siliyorsanız lütfen yorum yapmayı da bırakabilir misiniz?bboy yazdı: ↑12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak. 1 sene 6 ay sonra oyun kapanacak. Türk telekom böyle bir kayba ve düşüşe izin verecek bir şirket hiç olmadı olmayacakBunun sorumlusu da başta GM'ler ardından da her önünüze konulana amin yarabbi şükür dediğiniz için sizler olacaksınız. Hakediyorsunuz, hakediyorlar. Türkiyede oyun yapılır, yapanlarda böyle olur, hakedilir. Sözlerim bu kadar. Oyunu siliyorum şuan. OYUNU ben de BIRAKIYORUM.
Arkadaş son derece haklı şu an nadide eşyalar o kadar zor düşüyor ki gerçekten nadide olduğunu gösteriyor.Oyun size nadideleri dizme şartı da sunmuyor bu eklentide ayrıca.Sarı efsunlu ideal eşyaların nadidelerden çokta kötü olmadığını söylemem gerek.turkoxHAMSTER yazdı: ↑12 Mar 2018 06:00 Asa ve zırh dışında üretim yapmak zaten çok saçma. Sen hakirden 10 tane kara barut düşürene kadar 2-3 ceket dusuruyorsun zaten. Martıan Lara gelince oyun parasıyla da alabilirsin. P2W'i savunacak değilim tabi ki fakat işler abarttiginiz düzeyde değil. Ayrıca hiç bir oyunda herkeste her set olmaz. Sunucunun en güçlü bir kaç kişisi olur. Çemberlitas gibi 1 senede herkesin aynı kıyafetleri giymesi saçma olurdu. Zor olması bence iyi oldu.
Karaköy geldikten sonra tüm sunucular aktifleşmiş durumdadır eskisine göre.Hatta Sancak sunucusu akşamları artık kalabalık yazmaktadır girişte.Aradan 2 3 emek vererek oynamayı sevmeyen sabırsız oyuncu oyunu bırakabilir belki ciddi manada.Ama bu başlığa yazan kişiler değildir onlar.Bu başlığa siliyorum sildim diye entry girenler şu an oyunda maden çekiyorlardır bence.Provakasyon yapmasın kimse.
Bir insan bıraktığı veya silip kaldırdığı bir şey hakkında niye foruma gidip boş boş yorumlar yapıp diğer oynayanları olumsuz yönde etkilemeye çalışır? Oyun bitti diyorsunuz fakat saat 4 ten sonra kesecek slot bulamıyoruz hiç bir sunucuda.Bu nasıl bir bitiştir kardeşim söylesenize?Bu nasıl bir bitiştir ki tüm sunucular aktif hale geldi?
Oyunu Bıraktım.
Re: Oyunu Bıraktım.
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Şu forumda atışmak, konu okumak bile oyunu oynamaktan heyecanlı gerisini siz düşünün. 
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
- hayrabat
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: winter is coming
Bu düşüncelere sahip bir kişinin oyunu bırakmasına çok sevindim bidaha dönmeme umuduyla
güle güle
güle güle
- JudgmentDay
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İnstructive
ikomanche yazdı: ↑12 Mar 2018 16:02Boş boş yorum değil, gerçekleri söylüyor. Ayrıca böyle düşünen sadece o değil. Onu geçtim burası forum, illa oyunu oynamak gerekmiyor.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bir insan bıraktığı veya silip kaldırdığı bir şey hakkında niye foruma gidip boş boş yorumlar yapıp diğer oynayanları olumsuz yönde etkilemeye çalışır?
Zaten kaç slot var ki yahuJudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Oyun bitti diyorsunuz fakat saat 4 ten sonra kesecek slot bulamıyoruz hiç bir sunucuda.Tünel koymuşlar bir tane içinde toplasan 10-15 fare adam var bunları da ikişer üçer ayırmışlar. Tünele 1 grup girince zaten kesecek slot bulamazsın. Devasa bölge dedikleri yere o kadar az düşman koymuşlar ki millet görev yapamıyor, buna yoğunluk diyorsunuz. 3-5 çeşit fare adamı kopyalamışlar her yere buna da "Genişleme Paketi" demişler (Yedik bizde). Oyun ks yarışına dönmüş. Yakında Bombacı görevi olan, iyi ks atan sağlam y2 büyü aranıyor lafları görürsünüz belki görmeye başlanmıştır bile
![]()
An itibariyle oyunda 8 sunucu var ve 2 tanesi "Kalabalık" yazıyor. Daha güncelleme geleli 1 ay bile olmamış bir oyun için süper aktiflik haklısın.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bu nasıl bir bitiştir kardeşim söylesenize?Bu nasıl bir bitiştir ki tüm sunucular aktif hale geldi?![]()
Hatta bekleyin bir 3-4 ay sonra sadece Eminönü'nde "Kalabalık" yazısını göreceksiniz. O da Cuma akşamları falan olur. Diğer günler "Tenha"
Siz körseniz yapacak bir şey yok.

Bu oyunun babası dedi ki İKV' den artık çok birşey beklemeyin. Yetinin dedi neden? Çünkü miladını doldurdu. 20 kişi bir yere gir o lag o kasma şekli varya seni bile pc'ni pencereden aşağı atmana neden olur. Oyunu oynayamıyorsunuz düşünün iki gram zevk yok şu oyunda yahu yeni yetenek yok! Dur bak bi daha yazayım o çok meşhur devasa üzerinde çok çalışılmış paketde yeni YETENEK bile yok!JudgmentDay yazdı: ↑13 Mar 2018 06:20ikomanche yazdı: ↑12 Mar 2018 16:02Boş boş yorum değil, gerçekleri söylüyor. Ayrıca böyle düşünen sadece o değil. Onu geçtim burası forum, illa oyunu oynamak gerekmiyor.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bir insan bıraktığı veya silip kaldırdığı bir şey hakkında niye foruma gidip boş boş yorumlar yapıp diğer oynayanları olumsuz yönde etkilemeye çalışır?
Zaten kaç slot var ki yahuJudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Oyun bitti diyorsunuz fakat saat 4 ten sonra kesecek slot bulamıyoruz hiç bir sunucuda.Tünel koymuşlar bir tane içinde toplasan 10-15 fare adam var bunları da ikişer üçer ayırmışlar. Tünele 1 grup girince zaten kesecek slot bulamazsın. Devasa bölge dedikleri yere o kadar az düşman koymuşlar ki millet görev yapamıyor, buna yoğunluk diyorsunuz. 3-5 çeşit fare adamı kopyalamışlar her yere buna da "Genişleme Paketi" demişler (Yedik bizde). Oyun ks yarışına dönmüş. Yakında Bombacı görevi olan, iyi ks atan sağlam y2 büyü aranıyor lafları görürsünüz belki görmeye başlanmıştır bile
![]()
An itibariyle oyunda 8 sunucu var ve 2 tanesi "Kalabalık" yazıyor. Daha güncelleme geleli 1 ay bile olmamış bir oyun için süper aktiflik haklısın.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bu nasıl bir bitiştir kardeşim söylesenize?Bu nasıl bir bitiştir ki tüm sunucular aktif hale geldi?![]()
Hatta bekleyin bir 3-4 ay sonra sadece Eminönü'nde "Kalabalık" yazısını göreceksiniz. O da Cuma akşamları falan olur. Diğer günler "Tenha"
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Lonca: City Of Death
KraToSs yazdı: ↑13 Mar 2018 08:38Bu oyunun babası dedi ki İKV' den artık çok birşey beklemeyin. Yetinin dedi neden? Çünkü miladını doldurdu. 20 kişi bir yere gir o lag o kasma şekli varya seni bile pc'ni pencereden aşağı atmana neden olur. Oyunu oynayamıyorsunuz düşünün iki gram zevk yok şu oyunda yahu yeni yetenek yok! Dur bak bi daha yazayım o çok meşhur devasa üzerinde çok çalışılmış paketde yeni YETENEK bile yok!JudgmentDay yazdı: ↑13 Mar 2018 06:20ikomanche yazdı: ↑12 Mar 2018 16:02Boş boş yorum değil, gerçekleri söylüyor. Ayrıca böyle düşünen sadece o değil. Onu geçtim burası forum, illa oyunu oynamak gerekmiyor.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bir insan bıraktığı veya silip kaldırdığı bir şey hakkında niye foruma gidip boş boş yorumlar yapıp diğer oynayanları olumsuz yönde etkilemeye çalışır?
![]()
Level atlıyorsun yetenek seviyen artmıyor o başlı başına bi saçma zaten
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Sanki zorla yapmışlar da yetenek sistemini vermiyoruz diyorlar gibi bir his veriyor bu güncellemeRamazanBey yazdı: ↑13 Mar 2018 10:45KraToSs yazdı: ↑13 Mar 2018 08:38Bu oyunun babası dedi ki İKV' den artık çok birşey beklemeyin. Yetinin dedi neden? Çünkü miladını doldurdu. 20 kişi bir yere gir o lag o kasma şekli varya seni bile pc'ni pencereden aşağı atmana neden olur. Oyunu oynayamıyorsunuz düşünün iki gram zevk yok şu oyunda yahu yeni yetenek yok! Dur bak bi daha yazayım o çok meşhur devasa üzerinde çok çalışılmış paketde yeni YETENEK bile yok!JudgmentDay yazdı: ↑13 Mar 2018 06:20ikomanche yazdı: ↑12 Mar 2018 16:02Boş boş yorum değil, gerçekleri söylüyor. Ayrıca böyle düşünen sadece o değil. Onu geçtim burası forum, illa oyunu oynamak gerekmiyor.JudgmentDay yazdı: ↑12 Mar 2018 15:12 Bir insan bıraktığı veya silip kaldırdığı bir şey hakkında niye foruma gidip boş boş yorumlar yapıp diğer oynayanları olumsuz yönde etkilemeye çalışır?
![]()
Level atlıyorsun yetenek seviyen artmıyor o başlı başına bi saçma zaten
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Lonca: City Of Death
Aynen kardeşim.Yeni Yetenek gelseydi iyi olurdu ama maalesef...
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا