Utopia ve Ful Mağazine Loncasından eminönünde şaşırtmayan hareketler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Utopia ve Ful Mağazine Loncasından eminönünde şaşırtmayan hareketler

Mesaj gönderen makmeden »

Vehuu yazdı: 08 Mar 2018 13:26 Birazdan senide gelir pohpohlar işte bu lodos neferi boyle olur diye ama baskasinada klan savasi demek savas demek der anlamadim bu iki loncanin baskani sanirim bu sahis
Öncelikle kimsenin poh polamasına gerek yok. Gerek Meran gerek Eminönü sunucusunda ben bu adamla savaştım. Eminönü sunucusunda daha çok değil 2 gün önce ben bu adamlarla savaşırken yanımdan geçip giden ve vurmayan korkak sürüsü mevcuttu. Herkes burada asıyor, kesiyor, patron kestirmiyor vs. Kardeşim bunları buradan değil oyundan gösterin. Benim kestiğim patronu kaçıranın patronunu kaçırmak için elimden geleni yaparım. Kaçar veya kaçmaz o yeteneğe bağlı bir durum. Sonuç olarak oyun klanlar arası savaş üzerine kurulu. Eğer farklı bir Lodos lonca bu patronu kaçırsaydı ciddi bir şekilde tepkimi zaten ortaya koyardım. Senin patron kestiğini gören Arz afedersin ama neden sana yardımcı olacak? Düşürdüğün eşyalar ile ona daha rahat üstünlük kur diye mi?
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen zeynel55 »

DERSIMLII yazdı: 08 Mar 2018 14:23
zeynel55 yazdı: 08 Mar 2018 09:35 Böyle çirkeflikler yapmak için klandan,bölgeden lonca alımlarımız başlamıştır,loncamıza gelin diye ağlamaya bile başladılar. ':)
Bencede böyle cirkeflikler yapabilmek için alımlarını başlatmışlar yazık
Klanlar savaşmak için vs. vardır diye bir ton şey söylüyor ama savaş anında aralarındaki üç beş kişi dışında diğerlerinin bileklerinden çok çeneleri çalışıyor nedense. Bunuda bize karşı çaresiz duruma düşmelerine,yenilgiyi hazmemedemelerine bağlıyorum. İstediği kadar alım yapsın,Lodos neferlerinden tokadı yiyip,pılını pırtını toplayıp gidecektir.
Resim
Kullanıcı avatarı
KILICoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KILICoglu »

zeynel55 yazdı: 08 Mar 2018 14:35
zeynel55 yazdı: 08 Mar 2018 09:35 Böyle çirkeflikler yapmak için klandan,bölgeden lonca alımlarımız başlamıştır,loncamıza gelin diye ağlamaya bile başladılar. ':)
Klanlar savaşmak için vs. vardır diye bir ton şey söylüyor ama savaş anında aralarındaki üç beş kişi dışında diğerlerinin bileklerinden çok çeneleri çalışıyor nedense. Bunuda bize karşı çaresiz duruma düşmelerine,yenilgiyi hazmemedemelerine bağlıyorum. İstediği kadar alım yapsın,Lodos neferlerinden tokadı yiyip,pılını pırtını toplayıp gidecektir.
Zaten lodoslarda 2 bilemedin 3 lonca var başta da sizin lonca eyvallah etmeyen görüyorum oyuncuların bazılarını. . Resmen bana karışmayında ne yaparsanız yapın diyor :')
Winter is coming te olmasa lodoslar resmen sömürge altına girecek :') :') :')
Kullanıcı avatarı
Vehuu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Vehuu »

makmeden yazdı: 08 Mar 2018 14:27
Vehuu yazdı: 08 Mar 2018 13:26 Birazdan senide gelir pohpohlar işte bu lodos neferi boyle olur diye ama baskasinada klan savasi demek savas demek der anlamadim bu iki loncanin baskani sanirim bu sahis
Öncelikle kimsenin poh polamasına gerek yok. Gerek Meran gerek Eminönü sunucusunda ben bu adamla savaştım. Eminönü sunucusunda daha çok değil 2 gün önce ben bu adamlarla savaşırken yanımdan geçip giden ve vurmayan korkak sürüsü mevcuttu. Herkes burada asıyor, kesiyor, patron kestirmiyor vs. Kardeşim bunları buradan değil oyundan gösterin. Benim kestiğim patronu kaçıranın patronunu kaçırmak için elimden geleni yaparım. Kaçar veya kaçmaz o yeteneğe bağlı bir durum. Sonuç olarak oyun klanlar arası savaş üzerine kurulu. Eğer farklı bir Lodos lonca bu patronu kaçırsaydı ciddi bir şekilde tepkimi zaten ortaya koyardım. Senin patron kestiğini gören Arz afedersin ama neden sana yardımcı olacak? Düşürdüğün eşyalar ile ona daha rahat üstünlük kur diye mi?
Kardesim olay klan savasi degil hicmi izlemedin videoyu 2 klansiz tank 1 arz buyucu var arz buyucu kutup aciyor lodos tanklara diger 2 klansizda kacirmaya calisiyor bu en adi serefsizlik degilde ne 30 kisinin emegine yazik orda bu sahiste olayi klan savasina carpitmaya calisiyor ama beceremiyor ort bas edemiyor bu yaptiklari terbiyesizligi
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

Boss kaçırma olayları her ne kadar tatsız gözükse bile klanlar savaşmak ve rekabet ortamını sağlamak için var bu konuda arzların haklı olduğunu düşünüyorum. Savaşın ortasında oyun oynamaya çalışmaktansa, ortalık sakinleşinceye kadar mola vermelerini öneriyorum.
BORNVOARD
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

hahaha başlık tam oturmuş, videoyu izledim ve hiç şaşırmadım. bu loncadaki armutları şikayet etmek istediğimizde de maraşlı "yetkili benim buyur" diyor. hahahah, klavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz dememişler boşuna. al birini vur ötekine.
DERSIMLII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Yüreğim

Mesaj gönderen DERSIMLII »

zeynel55 yazdı: 08 Mar 2018 14:35
Benimde umduğum odur ki şimdiden içlerinde ayrışmalar başlamış heleki ful mağazine loncasında bugün baya kaçak gördüm ama herkes ettiyle karşılık bulur akşam 10'dan güncellemeye kadar boş kestirmeyeceğim.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ha bu arada alımlarımız devam etmektedir. 10 kişi ile 100 kişiyi rehin alabiliyorsak, 100 kişi olduğumuzdaki heyecanı tahmin bile edemiyoruz. Eli silah tutan yeni ekip arkadaşlarımıza hoş geldiniz partisi yapacağız. Masrafların tamamı da bize aittir. B-)

Bu arada aşağıdaki video tam olarak neler yaşanılacağının fragmanıdır. Alt yazıyı açmayı unutmayın :relieved:

xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Konuyla çok alakalı olmasa da çokta bağımsız olmadığı için paylaşmak istedim. Karşı tarafın savunması anladığım kadarıyla şu;
Lodos ve Arz Klanı iki düşman klan ve el ele sevgi pıtırcığı olsunlar diye getirilmedi. Kimse buna karşı değil, bu iki karşı klan birbiriyle savaşılabilir tüm bölgelerde savaşır. Bunda hiçbir problem yok, hatta Boss kesiyorlar diye onlara da saldırabilirsiniz bunda da problem yok ama eğer klansız bir tankla Büyük Büyücü'ye nara atarak kaçırmaya çalışırsanız orada kendinizle çelişirsiniz. Savaş haktır ama her şeyde olduğu gibi savaşta da etik davranmak gerekir. Etik kuralı oturmamış insanlar olduğu belli bahsi geçen lonca ve bireylerinin. Allah sabır versin, kalın sağlıcakla.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Yazmayayım diyordum,ama kendimi tutamadım herkes gerçekleri öğrensin.Öncelikle sunucu aktarmasıyla gelenleri pistten alalım .Dön git arkadaş sunucuna ne burda kafa ütülüyorsun.Onu da geç daha düne kadar burda kader mühürleri diye ağlayan tiplerdiniz.Yok kader mühürleri çok iyimiş,bizim aklımız ona ermezmiş."Ne bu forumu halen kirletiyorsun densiz ?" demezlermi adama.Bak kirletiyosun gerçekten ama ha.He bir de bu arkadaş sanırım ağır hakaretten anlıyor,çünkü sosyal medyada forumdaki kullanıcılara hitap şekli öyleydi.Kendisi daha iyi biliyordur neyse.

Şu loncalarıda biraz tanıtayım size.
"Winter İs Coming" denen lonca saati babasının malıymış gibi kullanıyordu,saatte türlü şebekliklerle beni eğlendirmeye başladılar baktım böyle olmuyor,hepsine daldım.Tabi bunlar saatte "GENJORI" denen bir adama yaranmaya çalışıyolar aynı zamanda.Defalarca bu adamları kestim bölgeden "JanusZ" denen keko ailme küfretmeye başladı ağzımı açıp tek kelime etmedim,oyunuma baktım.Daha sonra "GENJORI" bunlara bilendi.Hepsine dalıyor olacaktıki sonra "OBSERVER" nickli arkadaş kimse bana "GENJORI" demeye başladı düşünün adamı şizofreni yapmışım aylar sonra bana "GENJORI" diyor.

"Ütopia" loncası ise bana dalana dalarım modunda ama kendi çıkarlarına iş biraz dokununca hemen kuduruyolar.Oyuna girince bana abi densin,hoşgeldin kral densin modunda ego kasarak dolanıyolar.Sözlerine asla sadık degiller,burda italik yazarak oluşturmaya çalıştığı imajlara bakmayın.Gene bunlarda holdeki çatışmadan sonra hemen bel altı çalışmaya başlamışlardı hemde ailevi değerleri katarak,eee Murat efendi italik yazmayla olmuyor demekki bu işler.Ama Allah affetsin güldüm,iyi kaçırmışlar boss'u.

"Full Magazine" loncasınıda ütopianın alt loncası olarak düşünebilirsiniz.Zaten daha önce aralarından su sızmıyordu.Adam bölgede ben olmazsam bir hiçsiniz diyerek,bak çıkarım bak şimdi çıkacam diye sünnetçi korkusu veriyordu."Full Ego" yapsalar loncalarının adını cuk diye otururmuş.

Takdir sizin artık.

Karaköyde birbirinizi yiyip bitirmeniz temennisiyle yazımı sonladırıyorum.

Son olarak.

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön