bbswinq yazdı:Adam BıLıp bıLmeden konusuuyoR okusn Cevabıda Öle knossun o sende Onun biR kÖlesısın Rowxkoamndoyuda göRdük .. Chucky saan bı Lafım yok .. Polemık yaratma lutfen aykutla bıızm kednı aramızdaki olan sorun .. Ve kendı kendıne tekrardan kasınıyor .. bakaLım nereye kadaR qıdıcek bu SoRun.. hayıRLısı.. CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq
Gelecekte Bir Gün Gelecek ...
kamıL sana tek keLıme qm - yonetıcı ' ler senın konus basLıkLarı harıc butun konusmaLarını nıye sıLdıler ???
biz bu listeyi birlikte hazırladık.İsterdik ki bu listeyi listedekilerle birlikte hazırlamak.Fakat oyunda herkesi dostumuz sanmışız.Aslında herşey bir rüyaymış.Biz kalanlar olarak gidenleri unutmadık.Unutmayız
Teşekkür ederim Arkadaşlar sizler gibi dostlar tarafından hatırlanmak güzel Önemli olan Hatırlanırken güzel olanı hatırlamaktır Unutmayanlar unutulmazlar Sunygzl;Blackfalcon
biz bu listeyi birlikte hazırladık.İsterdik ki bu listeyi listedekilerle birlikte hazırlamak.Fakat oyunda herkesi dostumuz sanmışız.Aslında herşey bir rüyaymış.Biz kalanlar olarak gidenleri unutmadık.Unutmayız
EMRE SAKIN YUZUME BAKMA OLUM BENIM HARBI COK KIRILDIM SANA. DAHA GECEN GUN KANKA DIYE PM ATIYORDUN BANA. YURU GIT LAN KANKAYMIS. HANI BNIM ISMIM ORDA. ADAM KANKASININ ISMINI YAZMAYI UNUTURMU. HARBI KIRILDIM BAK SIMDI...
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Adonis yazdı:ve arkadaslar benım o kadar kisi dusundum su oyunda en sevdigim asırı derecede cok sevdigim 2 kisiyi unuttum :S ALLAH belamı verecek:S valla ne derseler haklılar :S her turlu yardımıma kosan bu iki ikisiy nasıl unuttum yaw :S ALLAH belamı vercek
Class Bydevil (emrah su oyunda muhabbetı en zevkli kisilerden birisi ) Lazoglu (kotü gun dostu hemserim)
sizi nasıl unuttum qq :S lan seviyom lan sizi orda yazdıgım isimlerin cogundan daha cok seviyom muahh
TUFAN COK SAHTEKARSIN LAN YURU GIT ISINE. NE MSNDEN NE FACEDEN YAZARIM DAHA SANA. TELDEN DE SILIYORUM. HIH KUSTUM ISTE...
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Adonis yazdı:ve arkadaslar benım o kadar kisi dusundum su oyunda en sevdigim asırı derecede cok sevdigim 2 kisiyi unuttum :S ALLAH belamı verecek:S valla ne derseler haklılar :S her turlu yardımıma kosan bu iki ikisiy nasıl unuttum yaw :S ALLAH belamı vercek
Class Bydevil (emrah su oyunda muhabbetı en zevkli kisilerden birisi ) Lazoglu (kotü gun dostu hemserim)
sizi nasıl unuttum qq :S lan seviyom lan sizi orda yazdıgım isimlerin cogundan daha cok seviyom muahh
TUFAN COK SAHTEKARSIN LAN YURU GIT ISINE. NE MSNDEN NE FACEDEN YAZARIM DAHA SANA. TELDEN DE SILIYORUM. HIH KUSTUM ISTE...
LAZOGLU...
laaaaaannnnnnnnn :S la biz lonca lonca isimleri yazdık o yüzden aklıma gelmedın valla :S yoksa senın adını unuturmuyum ya :S walla billa yaw:S affet... keske listeyi hazırlamasaydım. :S seni unutmamam gereken en basta isimlerden birisini unuttum :S AFFETTTTTTTt