oyunun geleceği açısından , doğru olan neyse o yapılması gerekli ben anketle falan bu işe güvenmiyorum oyunu tüketecek birşey bu yeterince nadiden sıkıldık olaki şaheserlerden de sıkıldık ki getirmemişler bu iyi
Gorgar karıncanın beli incinmesin diye yumuşatmışda yumuşatmış olayı
Kara Köy İtemleri Hakkında
Re: Kara Köy İtemleri Hakkında
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SeTh
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis i Ayan
Zaten İKV tarihine bakarsak grup bölgeleri haricinden şahaser silahlar her zaman üretim eseri olmuştur. Bu güncelleme paketi ile birlikte aynı şekilde olmasını temenni ediyorum.
Şef yaratıkları keserken bir tane ödül itemi verilmesi ve reçeteler ile üretim olması heyecanı ve emeği ön plana çıkarır ki buda oyunun zevkini tam anlamı ile almamızı sağlar.
Şef yaratıkları keserken bir tane ödül itemi verilmesi ve reçeteler ile üretim olması heyecanı ve emeği ön plana çıkarır ki buda oyunun zevkini tam anlamı ile almamızı sağlar.
SeTh, ExelanSs, Keops ®
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
++++++1SeTh yazdı: ↑02 Mar 2018 11:51 Zaten İKV tarihine bakarsak grup bölgeleri haricinden şahaser silahlar her zaman üretim eseri olmuştur. Bu güncelleme paketi ile birlikte aynı şekilde olmasını temenni ediyorum.
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Sarı efsunlu itemler çember itemlerinden daha güzel. Şeflerin lvllerine gelmeden kessekde item atmaması çok yerinde bir karar olmuş. Zaten lvl yükselince hasar dusecek o sarı efsunlara ihtiyacımız olacak. Ticarette yerinin olacağını düsünüyorum. Mor itemlerin düşmesi çok çarı olanlar için güzel ama silahların düşmemesi üretilmesi çok yerinde bir karar olmuş. Biz 2 kişi oynuyoruz 3 büyü 2 savaş 2 şifamız var ful. Şifacıların birini zehr birini asit büyüleri fizik buz-elek çember diye 1 sınıf yapmayı düsünüyorum. Bunlar ne kadar zamanımızı alır bilmiyorum ama sonuçta oyun oynuyoruz acelesi yok 
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 12:13Gorgar yazdı: ↑28 Şub 2018 19:35 Arkadaşlar bu konuda o kadar çok talep aldık ki, böyle bir anket yapma lüzumunu hissettik.
Anket sonuçları birbirine oldukça yakın.
Bazı geçersiz oy kullanan oyuncuları (yeni açılmış hesaplarla birden fazla oy kullanma gibi) elediğimizde oy kullanan oyuncuların %55'i birinci seçeneği işaretlediler.
Ancak oy kullananların %45'i ise, eşyaların şeflerden düşmemeleri yerine üretimin canlanmasını istiyor, bu da görmezden gelinemeyecek bir rakam.
Açıkçası eşyalar şeflerden düşse dahi 1 ayda seti tamamlama gibi düşünceler biraz fantezi ürünü. Matematiksel hesaplara göre oyunun bu kadar çabuk tüketilebilmesi mümkün değil. Ama oyuncuların bütün bu "şeflerden eşya düşürme kargaşası"na girmeden gene de rekabetçi bir ürün ortaya koyabilme isteklerini de kabul edilebilir buluyorum.
Bu noktada siz oyuncuların görüşlerini de dikkate alarak verdiğimiz karara göre nadide silah ve nadide zırh'ların sadece üretim ile elde edilmesine, diğer nadide eşyaların ise oyuncularımızın %55'inin istediği şekilde şeflerden düşmesine karar verdik (Tabii ki bu eşyalar için de üretim seçenekleri olacak) Böylece iki tarafın isteklerini gerçekleştirmeye çalıştık.
Ankete katıldığınız için teşekkürler, herkese iyi oyunlar....

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒