Kapalı Beta
Re: Kapalı Beta
Güzel bir gelişme. Daha önce ki güncelleme de Kapalı Beta testinden 10 gün geçmeden güncelleme yayınlanmıştı. Bu sefer daha uzun sürebilir diye düşünüyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
+++++
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
-
- İskele Babası
Sunu bi anlamak lazim
Yeni gelecek bölge eminonu tarzı buyuk bi bolge olacak.
Yeni gorevler materyaller gelecek ama.ne kadar büyük olacak sonucta 10 level alimi olcak ve nerull dedigi gibi grup bolgelerijde isi olmayacak peki biz ne yapacağız? Yani döngü nereye kadar gidecek bence yine bi bolge tarzi ek paketler getirilebilir yoksa level demek bayagi seyin degismesi demek
Yeni gelecek bölge eminonu tarzı buyuk bi bolge olacak.
Yeni gorevler materyaller gelecek ama.ne kadar büyük olacak sonucta 10 level alimi olcak ve nerull dedigi gibi grup bolgelerijde isi olmayacak peki biz ne yapacağız? Yani döngü nereye kadar gidecek bence yine bi bolge tarzi ek paketler getirilebilir yoksa level demek bayagi seyin degismesi demek
Devrimciler çıkıp , YEEE-Nİİİİ BÖLLLL-GEEEE ENGELLEEEENEEEMEZZZZZ diyecek sakin aman
Yıl 2018 Elon Musk herşeye imzasını attı.
Az öncede kendi teslasını marsa yolladı. Biz daha burada 5 yılda gelecek olan genişleme paketine seviniyoruz.
Abi adam çok iyi ya mükemmel fikir. Attığı roketlerin 2 si geri döndü.
Az öncede kendi teslasını marsa yolladı. Biz daha burada 5 yılda gelecek olan genişleme paketine seviniyoruz.
Abi adam çok iyi ya mükemmel fikir. Attığı roketlerin 2 si geri döndü.
-
- İskele Babası
Benim yazdığım yoruma mi yoksa neruulun mu 
-
- İskele Babası
Demek istediğim sey şu oluyo;AgahEfendi yazdı: ↑07 Şub 2018 00:01Bu kadar saçma bir yorumlama görmemiştim, gördüm.yunus19077 yazdı: ↑06 Şub 2018 23:52 yeni gelicek bölge.pek iyi olmayacak sanki
Çünkü bölgeye gore dukkan urunleri gelmeyecekmiş.
https://i.hizliresim.com/gOX0mQ.png
Bir oyuna yeni bir guncelleme geliyorsa gelecek güncellemede elbet yeni dükkan ürünleri olmak zorunda.
Demek ki anladigim kadariyla gelecek bölge hol gibi olacak ki yeni ürün getirmiyorlar yahut uğraşmıyorlar nede olsa silaha koyarlar.bi kondrit gibi bi maden cekmek istemeyen akce ile alir sonra 1 ay sonra 59 level olup yapacak bisey olmadığında silersiniz oyunu tamamen.