Yeni Bölgede İşe Yarayacak Büyü Elektriktir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Re: Yeni Bölgede İşe Yarayacak Büyü Elektriktir

Mesaj gönderen kandemir »

yeni tılsım gelmez eldekileri aktifleştirmeye çalışırlar
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

Bakın beyler onu bunu bilmem önemini kaybetmeyen tek tılsım dk3 kalır diyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

arifemredemir29 yazdı: 04 Oca 2018 22:02 Bakın beyler onu bunu bilmem önemini kaybetmeyen tek tılsım dk3 kalır diyorum.
dk'3 mü :) önemini kaybetmeyen tılsım kalcaksa oda Yıldırım 2'dir. Ve BüyüBozma III'tür her zaman
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 22:03
arifemredemir29 yazdı: 04 Oca 2018 22:02 Bakın beyler onu bunu bilmem önemini kaybetmeyen tek tılsım dk3 kalır diyorum.
dk'3 mü :) önemini kaybetmeyen tılsım kalcaksa oda Yıldırım 2'dir. Ve BüyüBozma III'tür her zaman
dk3 önemli bir tılsım. bölgelere fiziksel gidildiği için şu anda yabana atılıyor. Fiziksel işlemediği zaman bak nasıl değerleniyor. bb3 de çok kolay gereksiz bir tılsım olabilir en azından pve için. Zaten iki slot var bb3 gerektirecek bir şey yoksa yeni bölgede kimse yüzüne bakmaz bb3 tılsımının.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

Yeni gelicek bölge hakkında konuşuyoruz ve yıldırım 2 diyosun senin hiç aklın aliyomu 55 56 lvl npc leri toplayabileceğin bu oyunu batıran birşeyler varsa onlardan biride y2 dir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Farklılığa gidilip yeni bölge buz yapılır diye düşünüyorum. Zaten fragmanda dikkat ettiyseniz Büyücü makinaya buz atıyor.
Buzun önü açılacak artık diye umuyorum kullanmayı çok sevdiğim bir yetenektir :D

Savaşçılarda ise max hasar yerine diğer hasar çeşitleri işleyecek diye tahmin ediyorum.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

arifemredemir29 yazdı: 04 Oca 2018 23:11
Yeni gelicek bölge hakkında konuşuyoruz ve yıldırım 2 diyosun senin hiç aklın aliyomu 55 56 lvl npc leri toplayabileceğin bu oyunu batıran birşeyler varsa onlardan biride y2 dir.
bilader 49 levelleri nasıl topluyorsan 59 levelleride toplarsın merak etme. zamanında kimse kenanda slot toplayamıyordu şimdi adam gözü kapalı topluyor.

Doğru kötü bir tılsım yani kolaylaştırma amaçlı kötü bir tılsım ama yapıcak birşey yok bunlar gerçekler.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Herşey için sadece zaman gerekiyor elbet herşeyin kolaylığını bulduk.

Sadece zaman.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Oyundaki kuklacı karakterinin yarattığı tüm yaratıkların elemente direnci vardır.

Eminönündeki fareadamlar
Holdeki gizit fareleri
Sivri adadaki fareadamlar
Sivri adadaki tetikçi
Sivri adadaki taşkanatlar.

Elemen büyüsünde usta olan kuklacı ve akabindeki talabelerini gaffar bey azat efendi ve beyaz buyuculerin ellerinin degdigi herseyin elemente direnci var. Cemberlitasta gordugumuz gibi. Bundan sonra hikayeyide goz onunde bulundurmak gerekirse yeni bolgedeki etkili efsunlar fiziksel olacaktir peki neden ?
Bazı arkadaslar oyunda sadece buyuculerin var oldugunu dusunuyorlar. Acik bolgede hicbir zaman element hukum surmez. Eger surecekse savascilarin eline asa vermek gerekir. Oyun dengesi acisindan fizikselin her daim ise yaramasi gerekir. Oyunu biraktim fakat hikaye gorev metinlerine epey hakimim.

Buradan süperman çizgi romanlarından esinlenerek video hazırlayan yönetimede tebriklerimi sunuyorum. Hadi yine 2 3 sene ekmek elden su gölden devam edeceniz peki ya sonra ?

İyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

tavsiyem tılsım alacaklar şimdi almasınlar. Karaköy bölgesi geldiğinde zaten millet yeni bölgede lwl, item, maden kasmaktan kimse gidipte tılsım üretmek için holde kasmayacak. tılsım fabrikatörlerinin elinde zaten depolanmış tonlarca tılsım, ellerinden çıkarılmayı bekliyor. hemen hemen bütün tılsımlar tane 100m gibi bir fiyattan satılacak. o da müşteri bulunursa tabi. tılsımlar tabiki de çöp olmayacak lakin fiyat bakımından oldukça dibe vuracaklardır. geliştirici ekip grup bölgeleri yüzünden yaşanan oyuncu kayıplarını, tılsımlara olan ihtiyacı düşürerek oyunu daha canlı ve aktif tutmayı planlıyor olabilir. bu yüzden sabırla beklemekte fayda var. bir arkadaşında bahsettiği gibi reelden tılsım satmak için gerekli olmadıklarını bildikleri halde çembere m1, m23, m3 gibi tılsımları güya çok çok gerekliymiş gibi gösterip insanları sömürme içerisinde oldukları bir gerçek. bu tür oyunlara gelmemenizi tavsiye ederim. şimdi tılsım satıcıları gelip bana kızacaklar belki ama gerçekler bunlardan ibarettir yani. :D iyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön