İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Bir grafiker olarak 2d olduklarını ve daha gölge doku detayını yapmadıklarını görmediysen boşa grafikerlik yapıyorsun bir markette kasiyer olarak işe başla sen.

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Facebook yorumlarına bakarsak yandık.Onların çoğu oyunu oynamayıp sayfayı takibi de bırakmayıp , sayfa her bir şey paylaştığında altına "hala oynayan kaldı mı ?" yorumunu yapmayı görev edinmiş kişiler.
Zaten ben daha iyi bir videonun geleceğini düşünüyorum çünkü videodaki yerler tamamlanmamış.
Zaten ben daha iyi bir videonun geleceğini düşünüyorum çünkü videodaki yerler tamamlanmamış.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Farklı tiplerde yeni büyücü görünümleri gördüm bu çok güzel demek ki çeşitlilik artmış , tasarımlar on numara açıkçası hayran kaldım
asaların boyları çok daha uzun hale getirilmiş (ya da bana öle geldi 4 yıldır oyunda yokum
) bomba efektli slot çok hoş olmuş kuru kuruya tabanca sıkan efektsiz slotlar sıkıcı olmaya başlamıştı. Map biraz soguk ve terkedilmiş boş gibi görünüyor ama bu durumun biraz da foruma ara sıra baktığımda oyuncuların ağır baskısından dolayı aceleyle çıkartılmasından dolayı olduğunu düşünüyorum . Yaz zamanı çıkarılırsa o zamana kadar bu tasarımların üstüne eklendiği vakıt gayet tatmın edıcı bır guncelleme bızı beklıyor bana göre 
Videonun arka plan sesleri arasında "çok yakında" gibi sözler duydum. Bunları net olarak anlayabilen var mıdır?
Günlerdir anlatmaya çalıştığım şey
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Bu nasıl Laftır?
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
ben beğenmedim kardeşim eleştirmeye hakkım yokmu ?
Herkes herkesin düşüncesine saygı göstermeli uzun soluklu bir tanıtımın böle olmasını beğenmedim o kadar.
Eleştirilere saygı duyulması gerek bu oyun eleştirilmiyicekse hiç oynanmasın.
Grafikerim ve mezun oldum grafiker olmasam mezun etmezlerdi heralde
Herkes herkesin düşüncesine saygı göstermeli uzun soluklu bir tanıtımın böle olmasını beğenmedim o kadar.
Eleştirilere saygı duyulması gerek bu oyun eleştirilmiyicekse hiç oynanmasın.
Grafikerim ve mezun oldum grafiker olmasam mezun etmezlerdi heralde
Aklımda birkaç şey var, ilerleyen saatlerde konu açmayı düşünüyorum 
Konularım
retorik bir söz içi boş.
Everything is about math just math