Ayıp vesselam!
Re: Ayıp vesselam!
Yönetimin yaptığı şey net bir şekilde "SAYGISIZLIK"...
Yorum yok
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
ReBeLLioNs yazdı: ↑26 Ara 2017 21:41
Herkes tek taraflı düşünüp, kolay yargılıyor. Hatta bazı arkadaşlar haddini bile aşıyor. Bu arkadaşların, beklediklerini aldıkları zaman da aynı düşünce ve tutumda olmayacaklarından eminim. Muhattap olmak istediğiniz şahısların buradaki herkes gibi İNSAN olduğunu unutmadan ve peşin hüküm yargılamadan önce bir oturup aklıselim düşünmenizi temenni ederim. İyi oyunlar.
- DygGvn
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Gök Tengri
Geldi, bugün saat 20:00'da yayınlanıyor tanıtın videosu
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Reta ve yönetim ekibi yanlısı olup,birşeyler isteyen oyunculara hani o kadar laf söylediniz diyen arkadaşlar, ben sadece birşeyler söylenmemesine kızdım,hiç olmazsa iki kelime birşey yazılabilirdi. Güncellemeye sevinmek sizin kadar benimde hakkım çünkü dün verdiğim mücadele bunun içindi. Sizde bozuk plak gibi şu lafı söyleyip durmayın:Retaliation yazdı: ↑27 Ara 2017 16:35ReBeLLioNs yazdı: ↑26 Ara 2017 21:41
Herkes tek taraflı düşünüp, kolay yargılıyor. Hatta bazı arkadaşlar haddini bile aşıyor. Bu arkadaşların, beklediklerini aldıkları zaman da aynı düşünce ve tutumda olmayacaklarından eminim. Muhattap olmak istediğiniz şahısların buradaki herkes gibi İNSAN olduğunu unutmadan ve peşin hüküm yargılamadan önce bir oturup aklıselim düşünmenizi temenni ederim. İyi oyunlar.![]()
Dün kızanlar laf söyleyenler bugün çok şükür olley naraları atıyorlar,diyorsunuz.
Tek bir kişiye söylemiyorum ama bu kişilerin isimleri bende kalsın o kitle kendini biliyor ve sende onlar gibi davrandın hiç hoş olmadı retacım.
Özet geçeyim dün hakaret etmeden hakkını arayan çok kişi vardı bende onlardan biriydim. Bu insanlarında hakkı sevinmek ve verilen mücadele bunun içindi onlara laf söylemeniz doğru değil bence saygılar..
(benim yönetim ekibiyle herhangi bir problemim yok, olmazda.)
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia