!...:::... Drowx Loncası ...:::...!
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Re: !...:::... Drowx Loncası ...:::...!
Eğer saklanıcak bişeyi olan varsa kimliğini saklar. Bu diyceklerimi diğer lonca üyeleri dikkate almasın zaten kimliğiniz benim pek umrumdada değil ama Drowxcorellon gözüm üstünde umarım tahmin ettiğim kişi çıkmazsın. Zaten tahmin ettiğim kişisinde kanıt için açığını bekliyorum bulduğum an sunucuda sevdiğim bi arkadaşımı daha silmek için hiç düşünmüycem. Loncanız hayırlı olsun..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Ben şaka yaptığımı sanmıyorum.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
ama ben yapıyorum snde farkına var alp ve snde şaka olarak algıla yoksa çekilmez sen anladın snde kalsın, başka çare kalmadı en kestirme yol bu
Drowxdadawa
- sananeLenxD
- İskele Babası
Zuhaha
bunu anLamayacak KadaR saLak SanmıŞLar miLLeti
oLum bi keRe bu Loncanın KurucuSu Yeniçerixdadava (Davut öz) denen karakterdir
siz kendiNizi akıLLı sanıyonuz
öyLe sanmaya dewam edin
yok canım neymis ben dadawanın kankasıyım sie
çakaL seni sen bu yoLLardan qiderKen biz Tur bindiriyoduk asLanım
Aksini idda ediyoRsan Dadawa qeL Namus şeref üstüne yemin et bizde anLayaLım sen oLmadığını waRmı o kadar töt sende
Bir dost 
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
TeşkKler !....nuriali68 yazdı:Loncanız hayırlı olsun...
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll
bak sen biri namus ve şerefden söz ediyor sen önce bana verdiğin NAMUS ve ŞEREF sözünü tut ondan sonra gel bnden bunu iste namussuz herif dediğini yaptım sözümü tuttum sen hala tutmadın gelmiş burada iftiralar atıyorsun bana ben rom oynuyorum inanmayan gelsin göstereyim daha dün rahibimi 14 level yaptım ikvde oynayan başka bir arkadaşım ile oraya geçtik ayrıca bn samimi olduğum çoğu insanlara kanka die hitab ederim sen bunu bilemezsin sen önce bi şerefli insan olda çevrende sana değer verecek insanlar olsun ondan sonra insanları yargıla eleştride bulun bnm yorum yaptığım hiç bir konuya yorum yapma ve muhattabım deilsin istediğini yap küfür dahi et sana cwp vermicem kimse vermesin

________________________________________________________________________________
Bence kim olduğunuzu açıklamadığınız sürece bu tür konuşmalar devam edecek ve oyunda olan hırsızlık vb şeyler üzerinize kalabilir çünkü birşeyler saklayan kişinin geçmişi temiz değildir... En yakın sürede kimliğinizi açıklamanız dileğiyle...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- sananeLenxD
- İskele Babası
1- Ben o ortaLıkda KsK diye doLanan weLet deqıLım. o Benm uyeLıqın benzerını acmıstır bunu sana uyeLık acıLıs tarıhınden we HesapLar arası ısım farKLıLıqından İspatLarımikvm yazdı:bak sen biri namus ve şerefden söz ediyor sen önce bana verdiğin NAMUS ve ŞEREF sözünü tut ondan sonra gel bnden bunu iste namussuz herif dediğini yaptım sözümü tuttum sen hala tutmadın gelmiş burada iftiralar atıyorsun bana ben rom oynuyorum inanmayan gelsin göstereyim daha dün rahibimi 14 level yaptım ikvde oynayan başka bir arkadaşım ile oraya geçtik ayrıca bn samimi olduğum çoğu insanlara kanka die hitab ederim sen bunu bilemezsin sen önce bi şerefli insan olda çevrende sana değer verecek insanlar olsun ondan sonra insanları yargıla eleştride bulun bnm yorum yaptığım hiç bir konuya yorum yapma ve muhattabım deilsin istediğini yap küfür dahi et sana cwp vermicem kimse vermesin
2-Drow denen ezme LoncaLarının baskanı sensın ve uyeLer arasında vıktorıa merwe LeyLe buse topLarıda waR
3- SonmaqenesLi senin sewqLnde item köpeqi oLmuskı kızLarn tötnde doLanmandan rahatsız oLmuyor deqiL
4- Daha fazLa konusturmada azcık deLıkanLı oL o yanındakı topLara benzemıssın
5- HaLa bnm o ksk maLı dıye qezınen forum soytarısı oLduqumu dusunuyorsan sana söyLe bısey yapayım doqum tarıhınden tut fotoqrafına kadar cıkdıqın kızLarın Lısdesıne kadar önüne koyarım
6-Ksk iLe özeLden qörsdqne qöre onLa iş birLiqi yapdıqını kendın ortaya koydun bunu ben sozumu tuttum sende tut qıbısınden anLadıqımza qöre sendede o kadar namus seref oLduqnu bızzat qösdersn
7-KonuLara cewap wermeyeceqın bu Loncanın sana aıt oLduqunun ortaya cıkarmamak ıcın yaptıqın bır kompLo yemezLer
8-Tekrar dıyorum aksını ıdda edıyorsan dedqım yemını et Konu kapansın
Bir dost 
sayın drow yetkileri ben loncanıza katılmık istiyorum bu konuda ozan (rowxsecret)onlarla konustum dedi beide loncanıza alablrmsnz????? 

ByManyaq