Efeler Takımı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Efeler Takımı

Mesaj gönderen Servane »

Öncelikle şaşkınlık içerisinde olduğumu belirtmek isterim :) Eminönü sunucusu ikv nin ilk ve en eski oyuncularını barındıran en özel sunucusudur.Ben ve kimisi betadan bugüne kadar oynayan, kimisi 2-3 yıllık bütün arkadaşlarım eminönü sunucusunda ve Eminönü EFELERİ isimli bi loncanın çatısı altında çok büyük işlere imza attık.Halende aktif bir şekilde eminönü sunucusunda oyunu oynamaktayız.Resmi web sitemiz 1 seneden fazladır yürürlükte.Ve web sitemizdeki bütün dökümanlar 1 seneden fazladır orda mevcut.Hasan kardeşimin (Urukay) bahsettiği gibi ismimiz adı altında başka bir serverde lonca kuruyorsunuz.Lonca kurmanıza kimsenin bişey dediği yok saygı duyarız hatta başarılarda dileriz.Ama bu lonca ismi bizim ismimizde benzer ise derizki;''BÜYÜKLER TAKLİT EDİLİR.''

Kalkmış bide ismimizi kullandığınız yetmiyo gibi resmi web sitemizdeki bütün dökümanların neredeyse aynısını kendi oluşumunuzda kullanmışsınız.Bunun adıda hırsızlıktan başka bişey değildir. Sakın Eminönü sunucusunda bir Eminönü EFELERİ loncası olduğunu bilmiyoduk demeyin.Lodos ve arz konularındaki konu başlıklarını takip ediyosanız eğer ki illaki biriniz takip etmiştir İkv dünyasında HANDAN ı ilk kesenin kimler olduğunu görürsünüz.kayıtlarda mevcut biraz geçmişe bakarsanız görürsünüz.Umarım düştüğünüz bu hatadan bi an önce çıkarsınız.İKV yi seven ve ona yıllardır gönül veren biz Eminönü EFELERİ eğer yardım lazımsa herdaim her konuda yardım ederiz ama bu şekilde bi yapılaşma yapmanız çok saçma.Bizim namımız yürümüş yürüyeceği kadar reklamada gerek yok. ama siz büyüyemezsiniz onuda belirteyim:)

Herşeye eywallahımız vardır ama yaptığınız kolaycılığa asla. bizim web sitemizdeki dökümanlarla bi oluşum içine girmek tanımamış olsamda lonca kuracak kadar biribirine bağlı bir topluluğada yakışmaz.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Servane »

Yaaa 2. kez okudum ve hala şok içindeyim.Bakın güzel arkadaşlarım Biz İKV nin ilk ve en özel sunucusu olan eminönü sunucusunda faaliyet göstermek için biraraya geldik.Diğer sunucularda şubeler açmayı hiç düşünmedik.Fakat madem bukadar rağbet gösterdiniz bukadar özendiniz imrendiniz gelirdiniz bizimle irtibat kurardınız belki bir ihtimal biz kendi içimizde değerlendirir uygun görürsek bizde size sancak sunucusu EFELER temsilciliğini BELKİ verebilirdik.Ama böyle düşüncesizce bütün emeklerimizin dökümanlarımızın alınıp sorgusuz sualsiz ve son derece saygısızca kullanılması ister istemez bizide kızdırmıştır.Kızgınlığımızdan dolayı anlayış göstermenizi ve yaptığınız bu hatayı bir an önce düzeltmenizi öneririm.Zaten Lideriniz ve yönetim kadronuz eğer birazcık mantıklıysa bu rezaleti bir an önce düzeltir die düşünüyorum.Malum sizde emek vereceksiniz nam salacaksınız ama unutmayın bu şekilde asla nam salamazsınız SAYGI toplayamazsınız.Saygılar.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
NeSRiNxEMEF
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen NeSRiNxEMEF »

Öncelikle selamlar Sancak Sunucusu...

Bu konuyu arkadaşım bana bildirdiğinde öncelikle ilk tepkim "nasıl ya" oldu. Konuyu okudum hayretim bir kat daha arttı. Gülsek mi kızsak mı ne desek bilmiyorum. Ama şu var ki ortada bir emek hırsızlığı var.

Eminönü Sunucusu'nda Urukay yani Hasan kardeşimin kurmuş olduğu EMEF(EMİNÖNÜ EFELERİ LONCASI)'in yönetim kurulu üyesiyim. Yıllardır var olan loncamızın ayrıca bir seneyi aşkın süredir yayında olan sitesi de mevcuttur(www.eminönüefeleri.com). Bunu bilmeyen çok az insan olabilir ki onlar da oyuna yeni başlayan kişilerdir.

Fazla söze gerek yok her şey ortada. Arkadaşlarımın tüm sözlerine katılmakla birlikte bu rezilliğe bir son vermeniz gerektiğini belirtmek isterim. Yaptığımız faaliyetlerimizden ötürü imrenip loncamızın isminden esinlenerek loncanıza böyle bir isim vermiş olabilirsiniz. Hadi bunu bir nebze hoş karşılayabiliriz. Ancak iş sitemizdeki arkadaşlarımızın titizlikle çalışarak oluşturmuş oldukları kurallarımız, vizyon ve misyonumuzla ilgili tüm bilgileri aynen alıp, kopyala-yapıştır yaparak kendi emeğiniz gibi göstermeniz hiç hoş değil.

Bir an önce bu hatanızı düzeltip başta loncamızın kurucusu, başkanımız Hasan'dan(Urukay) sonra da tüm EMEF Loncası üyelerinden özür dilemenizi temenni ediyorum. Saygılarımla...

Eminönü Sunucusu / Lodos Klanı / EMEF(EMİNÖNÜ EFELERİ) LONCASI / EMEF Yönetim / Nesrin
Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen olcaytoo »

Evet sancak sunucusu Efeler loncasından bir emek hırsızlığı daha, bende düşünüyordum bu kuralları yazacak kadar kapasite bunlarda varmıydı ama bunun kokusuda çıktı Eminönü Efeleri loncasının Wep sitesinden kopyala yapıştır yapmışta kendisine kural bilmem neyin oluşturmuş sizdende ancak böle şeyler beklenir Tılsım sunucusundan ne halt yemeye gelmişseler onun kokusuda yakında çıkar bekleyin Sancak sunucusu...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

Nerde küfürbaz biri varsa anlıyoruzki sonradan efeler loncası üyesi çıkıyor ( bu konuda bile 1 sayfa geri gidin kendi lonca üyeleri küfürü savunuyor)
Nerde bir emek hırsızı varsa sonradan anlıyoruzki efeler loncası üyesi çıkıyor (hatta kendi içlerinde bile bir dünya hırsızlık oldu lonca başkanının kardeşi kendi çarını soymuş :D )
Nerde bir bölücü varsa sonradan anlıyoruzki efeler loncası üyesi çıkıyor (bakınız egitlerle olan diyalogları, Efelerxapoabi adlı çarın 16 lvl olması ve bunu lonca üyelerinin kasması)
Son olarakta eminönündeki saygın bir loncasının sitesindeki kuralları (ç)almışlar, eminönündeki arkadaşalarında dediği gibi (ç)alıyosunuz bari alıntı yazın :)

Eminönündeki arkadaşlar siz zaten yazılarınızla kalitenizi belli etmişsiniz ancak bunlar anlayacak kapasitede değiller
Gittikleri her sunucuda sadece pislik yapıyolar, Tılsım sunucu forumuna bakın orda duman loncası adı altında ne pislikleri var bütün sunucu bir olup bunları tılsımdan kovdular, bunlarda geldi sancağa dadandı.
Ancak bizde sancak sunucusu olarak el birliğiyle bunları temizlemeye çalışıyoruz
Dumansız hava sahasına tam destek :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Efelerx Loncasının Geçmişi adı altında bir konu açılmıştı bende orada bu adamalrın geçmişi hakkında uzun uzadıya yazılar yazmıştım sizlere yardımcı olabilmek için bununlada yetinmeyip bahsi geçen konunun link'ini tılsım genel sohbetede taşımıştım sunucumuzda ki dier arkadaşlarında bu karaktersizlerin ne olduğunu sizlere göstermesi için ( lafım hepsine deil bunlar bilinçsiz oyuncuları loncalarına alıp kullanan kişiler lafım bu oluşumu kuran ve yöneten önde gelenkerine ) o konuda Efelerx susmuştu çünkü başkalarının faaliyetlerini kullanarak prim yapmaya çalışırken çalıların arkasıda ki pislik dolu gerçek geçmişleri yakalarına bindi ve gerçekler karşısında susmaktan başka birşey yapamadılar verebilecek cevaplarıda yoktu zaten siz Sancak sunucusuda bu ekibin nasıl insanlar olduğunu görerek iyi anlamış ve gerekeni iyi yapıyorsunuz anlaşılan olması gerekende budur bunun gibi çirkefliğin karşısında duranlar hep olmuştur yine oluyor tebrik ederim fakat anlayamadığım ve baya şaşırdığım bazı noktalar var el birliği ile bu adamalrın gerçek yüzünü herkese göstermiş iken bunlar bu kadar geniş bir üye listesi yayınlamaları garip kimse bile bile pisliğe girmez malumunuz ki ikv oyuncularından çok azı düzenli forum takibi yapıyor bunların kandırdığı kişiler büyük ihtimalle 13-15 yaş arası genç çocuk yaşta ki arkadaşlarımızdır bunlar forumu takip etmedikleri için ve basit şeylerin etkisinde kalarak bunlara inanabilicekleri için hala daha nasıl insanlarla beraber olduklarının farkında deiller bu duruma müdehale etmekte yine siz Sancak oyuncularına düşüyor eğer ki bu pisliği Sancaktan atmak istiyorsanız tüm üyeleriyle gerekirse tek tek konuşup bunların nasıl insanlar olduklarını göstermeniz gerekiyor o zaman daha hızlı bir şekilde sonuca ulaşabiliceğinizi düşünüyorum ben her halikarda yardım etmek isterim sizlere gerek duyarsanız bunların geçmişi hakkında foto ve benzeri bir çok dökümanı sizlere iletir yardımcı olmaya çalışırım yeter ki bu emek hırsızları başkalarınında emeklerini gasp edemesinler huzur bozamasınlar konu hakkında konuşmak isteyen herhangi bir Sancak oyuncusu yada Efelerx üyesi varsa bana Tılsım genel sohbet Kurt Loncası sayfasından yada yine forum üzerinden özel msn ile ulaşırsa yardımcı olurum

İyi Forumlar ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

kurtreis yazdı:Efelerx Loncasının Geçmişi adı altında bir konu açılmıştı bende orada bu adamalrın geçmişi hakkında uzun uzadıya yazılar yazmıştım sizlere yardımcı olabilmek için bununlada yetinmeyip bahsi geçen konunun link'ini tılsım genel sohbetede taşımıştım sunucumuzda ki dier arkadaşlarında bu karaktersizlerin ne olduğunu sizlere göstermesi için ( lafım hepsine deil bunlar bilinçsiz oyuncuları loncalarına alıp kullanan kişiler lafım bu oluşumu kuran ve yöneten önde gelenkerine ) o konuda Efelerx susmuştu çünkü başkalarının faaliyetlerini kullanarak prim yapmaya çalışırken çalıların arkasıda ki pislik dolu gerçek geçmişleri yakalarına bindi ve gerçekler karşısında susmaktan başka birşey yapamadılar verebilecek cevaplarıda yoktu zaten siz Sancak sunucusuda bu ekibin nasıl insanlar olduğunu görerek iyi anlamış ve gerekeni iyi yapıyorsunuz anlaşılan olması gerekende budur bunun gibi çirkefliğin karşısında duranlar hep olmuştur yine oluyor tebrik ederim fakat anlayamadığım ve baya şaşırdığım bazı noktalar var el birliği ile bu adamalrın gerçek yüzünü herkese göstermiş iken bunlar bu kadar geniş bir üye listesi yayınlamaları garip kimse bile bile pisliğe girmez malumunuz ki ikv oyuncularından çok azı düzenli forum takibi yapıyor bunların kandırdığı kişiler büyük ihtimalle 13-15 yaş arası genç çocuk yaşta ki arkadaşlarımızdır bunlar forumu takip etmedikleri için ve basit şeylerin etkisinde kalarak bunlara inanabilicekleri için hala daha nasıl insanlarla beraber olduklarının farkında deiller bu duruma müdehale etmekte yine siz Sancak oyuncularına düşüyor eğer ki bu pisliği Sancaktan atmak istiyorsanız tüm üyeleriyle gerekirse tek tek konuşup bunların nasıl insanlar olduklarını göstermeniz gerekiyor o zaman daha hızlı bir şekilde sonuca ulaşabiliceğinizi düşünüyorum ben her halikarda yardım etmek isterim sizlere gerek duyarsanız bunların geçmişi hakkında foto ve benzeri bir çok dökümanı sizlere iletir yardımcı olmaya çalışırım yeter ki bu emek hırsızları başkalarınında emeklerini gasp edemesinler huzur bozamasınlar konu hakkında konuşmak isteyen herhangi bir Sancak oyuncusu yada Efelerx üyesi varsa bana Tılsım genel sohbet Kurt Loncası sayfasından yada yine forum üzerinden özel msn ile ulaşırsa yardımcı olurum

İyi Forumlar ...

Kurtreis kardeşim biz Atax loncası olarak bunlar hep kaşısında durduk her zaman gerçek yüzlerini ortaya çıkarmaya çalıştık ama ne varki aldıkları çocukları item vaadiyle kandırarak loncalarına katıyorlar vede o listenin çoğusu yok oyunda kanımca orda 30 kişiden fazla gösteriyor ama biz oyunda üç beş tanesini zor görüyoruz bir nevi formdan şişirmede yapıyor...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Şimdi bayağı şaşırmışlardır. Bu adamlar nasıl kalkıp Sancak Sunucusu'nda bizim loncayı buldu diye.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

İlkönce ben şahsım adına yazayım ben eminünü sunucusunda efeler diye lonca olduğunu bilmiyordum.Ancak olsa nefarkederki biz sancaktayız ve hiçbirzaman eminönü sunucusundan geldik veya başka bişekilde bir görüşümüz olmadı ne yani birbenzerlik olamazmı yada benzerliği boşverinde (ben sonradan katıldım loncaya tam bilmiyorum) diyelimki bizden biri gördü ve beğenip burda boyle bi lonca açtı size ne kardeşim siz eminönü sunucunda oyununuzu oynayın kim engel oluyor.Ha derseniz (İSİM)telif haklarını satın aldık o başka :D .Yoksa eminönü sunucundan itemmi çalıp bu sunucuya aktardık :D(Hep hırsız derler bize daha ispatlayan çıkmadıda) .Şimdi ozaman başka sunucularda aynı nick le oynayan oyuncularda gelsin burdakilere ben önce açmıştım diye hesap sorsun :D .Hadi sevgili arkadaşlarım burdakiler yetiyor bide eminünü sunucusuyla uğraşmayalım.
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Urukhai »

efelerxyildiz yazdı:İlkönce ben şahsım adına yazayım ben eminünü sunucusunda efeler diye lonca olduğunu bilmiyordum.Ancak olsa nefarkederki biz sancaktayız ve hiçbirzaman eminönü sunucusundan geldik veya başka bişekilde bir görüşümüz olmadı ne yani birbenzerlik olamazmı yada benzerliği boşverinde (ben sonradan katıldım loncaya tam bilmiyorum) diyelimki bizden biri gördü ve beğenip burda boyle bi lonca açtı size ne kardeşim siz eminönü sunucunda oyununuzu oynayın kim engel oluyor.Ha derseniz (İSİM)telif haklarını satın aldık o başka :D .Yoksa eminönü sunucundan itemmi çalıp bu sunucuya aktardık :D(Hep hırsız derler bize daha ispatlayan çıkmadıda) .Şimdi ozaman başka sunucularda aynı nick le oynayan oyuncularda gelsin burdakilere ben önce açmıştım diye hesap sorsun :D .Hadi sevgili arkadaşlarım burdakiler yetiyor bide eminünü sunucusuyla uğraşmayalım.

Tekrardan selam olsun

Arkadaşım sen ortada hırsızlık yok diyorsun fakat emek hırsızlığından daha büyük bi hırsızlık yoktur ,olamaz da benim nazarımda.. Liderinizin ilk sayfada koyduğu kurallar ,misyon,vizyon vs içeriklerini tamamen ben ve 2 kurmayım kendi ellerimizle düzenleyip yazdık.. Sence senin liderinle bu yazıları tamamen ortak yazmamız tuhaf gelmezmi insana ? Birinci sayfada koyulan bütün içerikler tamamen şuanda www.eminönüefeleri.com adresinde bulunmaktadır bu sana bizlere karşı yapılan en büyük emek hırsızlığınında ıspatı olsun ..Bak ISPATI diyorum resmen..İsmimizi kullanmanızda bi sakınca görmediğimizi daha önceki yorumlarımdada belirtmiştim dikkat edersen fakat herşeyin farkında olup böylesine baştan salma ve sıvama kokan bi yorum yazmanada anlayış gösterebilirim o dereceye kadar hoşgörümü yükseltirim amenna.. Lakin .. Sözde kurmuş olduğunuz yapının bütün içerikleri tamamen bize aittir ve bizden çalınmıştır bunuda kabul edemeyecek erdemi içinde barındırmıyorsan şu saniyeden sonra seni muhatap almaktan vazgeçerim. Ayıptır ama ya gerçekten bu kadarda olmaz birde gülücük atıyorsun arkadaşım bu nasıl bi pişkinliktir her insanın bi sabrı vardır elimizden geldiğince insanca ve sakin yaklaşıyoruz.. Lideriniz gelip burada yaptığı hatayı kabul edip bizlerden özür dilemeli.. Yok onuda geçtim bari bile bile Doğruya Eğri demeyiniz.. Ve bakın Rica ile konuşuyorum siz baştan kaybetmişsiniz zaten bu loncanın dahada çukurlara düşmeden yol alabileceğine asla inancım yok.. Bize ait olana gözünü diken insanları oyun içerisinde barındırmayın bugün bize yarın size yapmacık insanlardan korkmayın ama mesafenizide bilin bu sadece bir tavsiye elbet canınızı yakacaktır çünkü..
Ben bu tatsız durumun en kısa zamanda çözülüp netleşmesi adına Bu loncanın lideri ile buradan görüşmek istiyorum..
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..

“Genel Sohbet” sayfasına dön