G.R.C Afişindeki Şifreler Çözüldü!
- AnakinLandWalker
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Re: G.R.C Afişindeki Şifreler Çözüldü!
biraz şaçma olabilir beli ama beyoğlu gelirse çemberlitaş gibi karaköy bi grup bölgesi olur gibime geliyo bi tek ben mi bu yönde düşünüyorum.Bi absürd düşünce daha sigorta derken oyuna exp kaybetme sistemi gelebilir belki(çok zorlama oldu)
Konudaki tüm iletileri okudum, tek bir fotoğraftan bu kadar teori üretmelerinden oyuncuların nasıl bir heyecana sahip olduklarını görebiliyorum ancak biraz sakin olun, dakika dakika şifre verecek değiller herhalde.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Simdi beyoğlu Eminönü gibi buyuk bir bolge orayı grup bolgesi yapamazlar beyogluna gecmek icin Karaköy'ü kullancaz ve Karaköy fare adam istilasinda malum eger oyunda level artirimi olmayacaksa 49 da kalcaksa Karaköy bir grup bolgesi olarak karsimiza cikabilir. Tangriss konusuna gelirsek orasi ayri bir medeniyete acilan kapı büyük bir sehir karsimiza cikacak meran'dan da büyük.. herşey level artırımına bagli acikcasi eger level artirimi gelirse oyun gerçekten cok guzellesecektir ama ikv ekibi seviyeyi 49'a sabitlediyse malesef diyorum gelecek bolgeler Karaköy Grup bolgesi TAngriss ise hol gibi tilsim bolgesi olur..AnakinLandWalker yazdı: ↑12 Eki 2017 22:41 biraz şaçma olabilir beli ama beyoğlu gelirse çemberlitaş gibi karaköy bi grup bölgesi olur gibime geliyo bi tek ben mi bu yönde düşünüyorum.Bi absürd düşünce daha sigorta derken oyuna exp kaybetme sistemi gelebilir belki(çok zorlama oldu)
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PersPektiF
Gerçekten konuyu takip ederken düşünüyorum bazen
arkadaşım neler nasıl şifreler çözme bunlar
)

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Benim tezim zaten beyin yakıyor orası ayrı bi konu.
Biraz Saçma Gelecek Ama Şifre Adı Üstünde Kım Bılır Kımler Neler Düşünüyor Bu Paylaşım Hakkında Benim En Dikkatımı Çeken Nokta.
1.Bariz Bir Şekilde 25 Aralıkta Geleceğini Söylemişler.
2.Galata Demiş Karaköy Kesin.
3.En Şüpheli Şey 1941 den Evvel --->>>19+41=60 Evvelide 59.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
59 değil 69 gelecek. Afişte iki tarih var biri 2010 diğeri 1941. 2010-1941=69. DağılınJoule yazdı: ↑13 Eki 2017 16:06 Biraz Saçma Gelecek Ama Şifre Adı Üstünde Kım Bılır Kımler Neler Düşünüyor Bu Paylaşım Hakkında Benim En Dikkatımı Çeken Nokta.
Everything is about math just math
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Fotoğrafta sadece tarihi vermişlerdir diye düşünüyorum. Ama gerçekten dediğiniz mesajlar varsa oyun patlar 49 dönemine döner söyliyim 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Tarih olarak 25 aralık makul bi tarih geçmişe bakılırsa ama saat olarak akşam saatlerinde güncelleme yada bölge eklentisi yapıldığını hiç görmedim duymadım sabah saatlerinde oyuna erişim kesilir öğleden sonra millet girmeye başlar oyuna diye düşünüyorum.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
muhammetali395 yazdı: ↑15 Eki 2017 02:28 Tarih olarak 25 aralık makul bi tarih geçmişe bakılırsa ama saat olarak akşam saatlerinde güncelleme yada bölge eklentisi yapıldığını hiç görmedim duymadım sabah saatlerinde oyuna erişim kesilir öğleden sonra millet girmeye başlar oyuna diye düşünüyorum.
kedi