Bu 8 kombinasyondan bende desem ki acaba 8 eşya seti yapıp kaydedip tek tıkla değişebilcez mi üstümüzdekileri acabaturkoxHAMSTER yazdı: ↑20 Eyl 2017 01:38 Sanırım bu kısmı biraz kurtarabildim. Eğer daha toplu fotoğraflar paylaşabilirsen diğer kısımları da birleştirebilirim.
Bu kısımda gördüğümüz gibi 8 ayrı bölme var. Bu bölmeler ne işe yarayacak bunu çözemedim. Oyunumuzun oynanışında büyük değişiklikler yaşanabilir. Resmin üst kısmındaki butonlarda "Ana Menü" butonu bariz şekilde gözüküyor. Bunun anlamı ESC menüsünün geliştirilip kullanıcı arayüzüzünde karakter köprüsü oluşabileceği. Yani oyundan çıkmadan karakter değiştirmek yahut karakterler arası işlem yapabilmek gibi. Gözüken diğer kısımlarda da oyunda şuan mevcut olmayan kısımlar mevcut fakat tam olarak toparlayamadım.
Şimdilik bu kadar.
Yoksa yeni arayüz mü geliyor?
Re: Yoksa yeni arayüz mü geliyor?
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Elimden geldiğinde görselleri birleştirmeye çalıştım ama olmadı. Ha bu arada useringface dosyasının adını useringface2 , useringface2 dosyasının adını da useringface yapınca gene değişimler oluyor. Şuan görüntüleri düzelttim eskisi gibi oynuyorum artık oyunu.
- Twingo
- Cin Avcısı
- Lonca: Academy Of War
Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum. 
Edit: Gm ve yaratıkların kullandığı yeteneklerde olabilir tabii bunlar.

- w1con2
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Hobaaaaa. Yukarıda menzilli bir savaşçı yeteneği görüyorum sanki.Twingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
![]()
- Twingo
- Cin Avcısı
Yeteneklerden çok karakterler üzerinde bıraktığı etkileri simgeliyor bunlar. Küçük simgelerde var tabi ama yükselmek istemiyorum çok. Hüsran olabiliyor sonra. Her neyse dediğim gibi hatırlayamadım ama;w1con2 yazdı: ↑20 Eyl 2017 15:23Hobaaaaa. Yukarıda menzilli bir savaşçı yeteneği görüyorum sanki.Twingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
![]()
Eğer bu yetenekler yeni güncelleme ile ilgisi ise yeni leveller geldi demektir. Bkz: her bir sınıf için 18 yetenek var burada. +3 yetenek var. Bunların önceki sürümlerle veya yaratıklarla bir ilgisi var mı bilmiyorum, böyle şeyler hatırlayamadım açıkçası.
Ya yeni yeteneklerin etkileri ya da yaratıkların falan etkileri.

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Göster
Twingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
![]()
- Twingo
- Cin Avcısı
Photoshop ile açtım. Fakat Nvidia'nın eklentisi yüklü olmalı.CHAPPIE yazdı: ↑20 Eyl 2017 15:52Dosyayı hangi programla açtın?GösterTwingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
![]()

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bunu daha önce @Serinplay adlı arkadaşımız da açtı. Yani evvelce olan bir şey. Güncelleme faslından da önce.Twingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
![]()
- Twingo
- Cin Avcısı
Elbette biliyorum, fakat bu sefer bana daha farklı geldi. Başka bir konu araştırdığım için detaylı incelemesini yapamadım, aynı mı değil mi diye. Dediğim gibi hatırlamıyorum da merak edenler için tekrar gündeme getireyim dedim.Retaliation yazdı: ↑20 Eyl 2017 16:45Bunu daha önce @Serinplay adlı arkadaşımız da açtı. Yani evvelce olan bir şey. Güncelleme faslından da önce.Twingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
![]()

Yıllar öncede vardı hatta Çemberlitaş yokken bile vardı ama tabi bu simgeler yoktu.Retaliation yazdı: ↑20 Eyl 2017 16:45Bunu daha önce @Serinplay adlı arkadaşımız da açtı. Yani evvelce olan bir şey. Güncelleme faslından da önce.Twingo yazdı: ↑20 Eyl 2017 14:41 Tekrardan paylaşalım şu dosyayı. Daha önce bakmıştım ama galiba bu sefer bir kaç fazla yetenek var. Bilmiyorum önceden de olabilir hatırlamıyorum ama bu denli olsaydı hatırlardım diye düşünüyorum.
![]()