Sobee GameX 2017 ye KATILMIYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Sobee GameX 2017 ye KATILMIYOR

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Lahza yazdı: 09 Eyl 2017 12:03 Güncellemenin daha yapım aşamasında olduğu düşüncesindeyim bende , kader mühürleri için katılabilirler diyordum ama demekki onu da daha tamamlayamadılar, dolayısıyla bu güncellemenin aralık ayında da geleceğini düşünmüyorum , 2018 nisan bir ihtimal çünkü anca yetiştirirler, kaldı ki tek işleri ikv değil ilgilenmeleri gereken bir oyun daha var (keşke olmasaydı)
Eskiden guzeldi yaw 😄
Kader mühürleride yoktu
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

SERDARBEY yazdı: 09 Eyl 2017 12:05
Eskiden guzeldi yaw 😄
Kader mühürleride yoktu
Olmaz olaydı reis olmaz olaydı ;)
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

SERDARBEY yazdı: 09 Eyl 2017 12:04
SkyBlue yazdı: 09 Eyl 2017 11:34 Şimdi Sobee ekibini her ne kadar sevmesemde, güvenmesem de onların yerinde bende olsam bende GameX'e katılmazdım. Geçen sene gittim yemin ederim gittiğime bin pişman olmuştum. Oyun Fuarı havasından çok Youtuber fuarıydı. Çoğu firma -ki oyun firması olmayanlar bile vardı- standına 1 tane youtuber kiralamıştı (hakikatten parasını basıp kiralamış) ve öyle reklam yapmaya çalışıyordu. Tabii kendi ürününün mü yoksa youtuberin mi bilemem.

Önümüzde bi Gist 2018 var. O daha çok oyunlar ile alakalı. GameX gibi cıvımadı henüz. Oyununu daha iyi tanıtabilir, daha yapıcı eleştiriler, daha güzel iltifatlar alabilir. Güncellemede, oyunda herhangi bir problem varsa onu çözmek içinde yeterli zamanı bulabilirler. Gist 2018'in kitlesiyle GameX'in kitlesi bir değil çünkü.

Demem o ki dostlarım İKV'nin GameX'e katılması kötü değil. Önümüzde Gist var.
Enes senmisin?
Nein.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön