Çanta2 Öneri HK. (2 Dakikanızı Ayırın!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Çanta2 Öneri HK. (2 Dakikanızı Ayırın!)

Mesaj gönderen KraToSs »

MrDexter1 yazdı: 07 Ağu 2017 01:40
KraToSs yazdı: 06 Ağu 2017 17:26
MrDexter1 yazdı: 06 Ağu 2017 16:48 Fiziksel Bilgi III, Elektrik Bilgisi III gibi tılsımlarını 600m üretip, tılsımlarınızı 350m'den dahi satamayan insanlar var ise,
Süpürme 2 tılsımlarını 350mye üretip, çöpe atmaya düşünenler var ise,
Zehirleme 2 III, Asit Bilgisi 2 III, Asit Bilgisi 1 III gibi tılsımlarını 500mye üretip, 250m ye dahi satamayan var ise ;
(Bu liste sabaha kadar çöp tılsımların listesi ile uzar gider)

Hala daha tılsım buğunun kaldırılmasına sevinmeye devam mı? Yapmış olduğunuz zararlar yüzde %100 oranına kadar çıktı. Size dediğim gibi Buluşma, Epe fiyatları artacak. Arttı da , artmaya da devam ediyor. Sizlere vaad ediyorum ki, desteğe şu konuya 2 dakika ayırarak, atacak olduğunuz bir mail sizi bir adım daha arttıracaktır. Mail atmak ücretli bir şey değil, hiç bir şey kaybetmeyiz. Geleceği belirleriz en azından bu oyunda, keyif almamızı arttırırız. Bu sözlerim, oyunculara ve oyunu oynamakta olan bütün FDA lara :) Sizinde güncellemeler ile bir haberiniz yok, bunu neden birlikte karar veremiyoruz?

Adı üstü bug kullanımı bu düzeltilmesi gerekliydi düzeltildi emin ol böyle daha iyi paçayı yırttınız başka bir oyunda öyle bir yaptırım varki bug kullanımı direk banned.

ha geçen sene düzeltildi ha önceki sene adı üstü Bug ve bug kullanımı kullanıyorsan hiçbirşey bunu mesşrulaştıramaz.

boşa kürek çekeceksiniz mail atmakla.
Adını üstü bug kullanımı değil mi? Şuana kadar buğ var iken, buğ yapıp kullandığına adım gibi eminim ki. Bunu meşrulaştırmak için mi açmışım bu konuyu? Sen daha eminim ki , konuyu okumadan bu iletiyi yaptın. Ben meşrulaştırmadan 4 kırmızı soket, 4 mavi soket olması için açmışım. İyi paçayı mı yırtmışız? İyi o zaman kardeş, bu oyunda 7 sinden 70ine herkes bug kullanımı yaptı. Herkesi banlasınlar oyundaki , bak bakalım oyunda oyunu oynayan olacak mı? Kim kalacak oyunda o zaman çok merak ettim, kimin karakteri ceza almayacak merak içerisindeyim gerçekten :)
Denemek parayla değil, inanmak başarmanın yarısıdır :)
Burada yönetiminde hata payı var zaten başta uygulansa belkide kimse cesaret edemez ama bunu takip edemiyorlar sanırım.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zouka

Re: Çanta2 Öneri HK. (2 Dakikanızı Ayırın!)

Mesaj gönderen MrDexter1 »

Mailleri sallayın, rez alın.
MrdexteR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön