Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Bayram harçlığımla akçe alıcam sırf bu açıklama için.
Adamsın Gorgar kardeş
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Peki arkadaşlar sonunda verdiği ipucu nedir? Onu çözmeyele çalışalım biraz güncelleme var ki bir ipucu vermiş :)
O ipek falan nerelerde geçiyor görevlerde mi acaba çıkaramadım ben baya oldu bırakalı oyunu :(
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

YemeLik yazdı: 25 Haz 2017 13:03 2013 den beri forumda sürekli aktifim,farklı hesaplarla sürekli gelecek haberi bekliyordum,hol bölgesi beni tatmin etmemişti.Her gün birisi çıkıp bir şey ortaya atıyordu yıllar geçti yıllar sonunda en yetkili ağızdan bir bilgi alabildik.Çifte bayram yaşıyor ikv oyuncuları!Biliyordum hikayene sahip çıkacağını,bu vesileyle kader mühürleri kardeş oyunumuzdur.
Geçiştirme gibi bir şey gelmiyor sözlerinden bunu anlıyorum,zaten ikvyede bu yakışır,umarım güncellemeyle birlikte eski dostlarda geri döner şu heyecan bile yetti gerçekten umarım farklı kombinasyonlar yapacagımız her karakterin birbirinin kopyası olmadıgı bir ikvde buluşuruz.
+1 karakterler arası dengenin yeniden sağlanması lazım
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Emoscann yazdı: 25 Haz 2017 13:45 Peki arkadaşlar sonunda verdiği ipucu nedir? Onu çözmeyele çalışalım biraz güncelleme var ki bir ipucu vermiş :)
O ipek falan nerelerde geçiyor görevlerde mi acaba çıkaramadım ben baya oldu bırakalı oyunu :(

İpek lazım atmayın diyor bende toplam 10 tane var. :grin:
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Emoscann yazdı: 25 Haz 2017 13:45 Peki arkadaşlar sonunda verdiği ipucu nedir? Onu çözmeyele çalışalım biraz güncelleme var ki bir ipucu vermiş :)

Mor duman %100 erg. Bildiğimiz gibi Çemberlitaş'a hakimdi bu mor dumanlar. Daha önceki görevlerden bir metin olma ihtimali var tam hatırlayamıyorum. Uğruna az daha can vereceğimiz bu ufak yonga gezgin şehirin anahtar parçalarından biri olabilir. Çünkü daha önce gördüğümüz bir şey.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Umut ettik,inandık,sonunda geliyor.Tesekkurler Gorgar!
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

Güncelleme gelcek diye millet coşuyor heryerde :D inşallah bekliyoruz :) cok güzel birşeyler

Resim
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

Gorgar yazdı: 25 Haz 2017 10:57 Öncelikle bütün oyuncularımızın Ramazan Bayramı’nı kutlarım.
Dikkatli olanlarınız bazı ipuçlarını yakaladılar, ancak bayram bayram biraz daha açık seçik konuşmanın vakti geldi sanırım :slightly_smiling_face:
Yaşadığımız çeşitli sıkıntılar sebebi ile, daima planlarımız içerisinde yer almasına rağmen çok uzun bir süre İKV için içerik yayınlayamadık. Bütün oyuncularımızdan özür diliyoruz.

Sobee olarak İKV’ye hiçbir zaman “yapmış olmak için” genişleme paketi yapmadık. Yeni paketlerin İKV oyuncusunu doyuracak, beklentilerini karşılayacak içeriğe sahip olması bizim için önemliydi. Aksi hali içimize sinmezdi. Bu sebeple bazı şeyleri sürekli ertelemek zorunda kaldık.

Şimdi ise bulutlar dağıldı. Çok yakında sizlere İKV’nin yeni genişleme paketi ile ilgili güzel haberler vermeyi ümit ediyoruz, biraz daha sabır…

Ayrıca henüz açık betada olan Kader Mühürleri projemizin de geliştirilmesine bütün hızımızla devam ediyoruz. Aranızdaki Kader Mühürleri oyuncularına da bu haberi vermiş olalım.

Yeni güncellemede görüşmek umuduyla…

Kürşad “Gorgar” Karamahmutoğlu

"Mor duman bütün cildinde karıncalanıyor, soludukça, muktedirliğinin sınırları artıyordu.

Sentetik ipeği cebinden çıkarırken, ceplerinin neredeyse ters yüz olduğuna dikkat ettin. Bu ipekten bir kesik almak için neredeyse tahtalı köyü boyluyordun, önemsiz bir şey gibi dikkatsizce cebe sıkıştırmak da neydi, kibir mi? Ya düşseydi? Yoksa kader kibirlileri kollar mıydı?

İpeğin kesitini gözüne yaklaştırdın, dumandan yeterli bir miktarda soludun, göz bebeklerin iyice kısıldı, incecik yonga büyüdü ve büyüdü. Kesikteki örüntü netleşti, benzerini daha önce biryerlerde görmüştün, düşündün. Neydi bu; neydi bu çok tanıdık? Derin bir soluk daha aldın, gözlerini kapadın, aklında belirmeye başladı, hatırladın!"
Bundan daha güzel bi bayram hediyesi olamaz muhteşem bi haber bu ya
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

resp0nse yazdı: 23 Haz 2017 18:43 Bize bayramı yaşatcak güncellemeler lazım..
@Nerull

Yazmıştım bayram indirimleri konusuna

Ve sen Gorgar! Bize bunu yaşattığınız için çok teşekkür ederim.Gözlerim doldu şerefsizim
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

ÇILDIRIYORUM EVDE UÇUYORUM ALLAAAH
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön