SalurBeyi yazdı: ↑04 Nis 2017 09:03Hikayenin tıkanmış olmasına ihtimal bile vermiyorum. Tıkanmış olsa bile forumda hikayeyi devam ettirebilecek pek çok kişi var. Sorun güncelleme, yeni bölge. Onun da sebebinin bu olduğunu düşünüyorum;
Nerull bu tweet'i ne zaman attı?
15 Ocak tarihinde atılmış bir gönderidir.
Buda sabah atmış olduğu bir gönderi. Ne çalışması olabilir ki bakım felan mi
Cinbul supra iksirin tabelasini degistirecekler guncelleme dedikleri odur. O yuzden boyle seyler oluyor. Guncelleme olayini olumsuzluk anlamda anladiklari icin Guncellemiyorlar hic birseyi. Forum konusunda ise gercekten sasirdim yanlislikla fln yapmislardir.
Üzülerek ve büyük hayal kırıklığıyla söylüyorum ki Nerull'un attığı tweet, bütün umutlarımızın sona ermesi gerektiğinin ispatıdır. Olabilecek en kötü senaryoyla oyunu bırakmış biri olarak, ikv için hazırda bekleyen -Kader Mühürleri'nin patlaması durumunda yedekte tutulan- bir adet genişleme paketinin olduğunu düşünüyordum. Bu genişleme paketinin tamamlanıp; oyunun kemik kadro Developer ekibinin dağıldığını(2012) düşünenlerdendim. Ama Nerull'un attığı tweet'ten sonra anlaşılması gereken şey: Sobee'nin mevcut geliştirici ekibinde Actor'ü kullanmayı bilen bir çalışanın olmaması. Şimdi sorabilirsiniz "e o zaman bu ekip nasıl Kader Mühürleri'ni yaptı?" K.m.'nin geliştirilmesinde kullanılan oyun motoru Actor değil. Çalışanlar muhteşem kod yazmayı bilse bile oyun motorunu kullanmayı bilmediği sürece oyun gelişmez. Son günlerde gelen minimal iyileştirmelerin, oyalama bir nevi gaz alma olduğunu düşünüyorum. Nakit akışını devam ettirip Kader Mühürleri'ne gelecek olan Hybanda genişleme paketi için kaynak yaratmak olduğu aşikar.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes yazdı: ↑05 Nis 2017 13:20
Üzülerek ve büyük hayal kırıklığıyla söylüyorum ki Nerull'un attığı tweet, bütün umutlarımızın sona ermesi gerektiğinin ispatıdır. Olabilecek en kötü senaryoyla oyunu bırakmış biri olarak, ikv için hazırda bekleyen -Kader Mühürleri'nin patlaması durumunda yedekte tutulan- bir adet genişleme paketinin olduğunu düşünüyordum. Bu genişleme paketinin tamamlanıp; oyunun kemik kadro Developer ekibinin dağıldığını(2012) düşünenlerdendim. Ama Nerull'un attığı tweet'ten sonra anlaşılması gereken şey: Sobee'nin mevcut geliştirici ekibinde Actor'ü kullanmayı bilen bir çalışanın olmaması. Şimdi sorabilirsiniz "e o zaman bu ekip nasıl Kader Mühürleri'ni yaptı?" K.m.'nin geliştirilmesinde kullanılan oyun motoru Actor değil. Çalışanlar muhteşem kod yazmayı bilse bile oyun motorunu kullanmayı bilmediği sürece oyun gelişmez. Son günlerde gelen minimal iyileştirmelerin, oyalama bir nevi gaz alma olduğunu düşünüyorum. Nakit akışını devam ettirip Kader Mühürleri'ne gelecek olan Hybanda genişleme paketi için kaynak yaratmak olduğu aşikar.
Gorgar hala ekipte ve onun dışında bu güncelleme kararlaştırıldıysa kod yazacak adam bulmak koskoca bir şirket için zor bir iş değil. Ayrıca bu tür güncellemelerin kaynakları daha plan halindeyken ayrılır allaha emanet hareket edemezler.
smartenes yazdı: ↑05 Nis 2017 13:20
Gorgar hala ekipte ve onun dışında bu güncelleme kararlaştırıldıysa kod yazacak adam bulmak koskoca bir şirket için zor bir iş değil. Ayrıca bu tür güncellemelerin kaynakları daha plan halindeyken ayrılır allaha emanet hareket edemezler.
5 gündür sürekli boşuna beklemeyin diye forumda bas bas bağıran ben bile pes ettim galiba bişeyler geliyor beyler 4 yılın ardından umutlarım yeniden yeşerdi , nerull bize göz kırpıyor
uzunyillarsonra yazdı: ↑05 Nis 2017 13:37 Gorgar hala ekipte ve onun dışında bu güncelleme kararlaştırıldıysa kod yazacak adam bulmak koskoca bir şirket için zor bir iş değil. Ayrıca bu tür güncellemelerin kaynakları daha plan halindeyken ayrılır allaha emanet hareket edemezler.
Yazdığım hiçbir şeyi okuduğunu düşünmüyorum. Hala gelip Nerull'un umut aşılayan yazılarını paylaşıyorsunuz. O Tweet'i attıktan bir kaç dakika sonra görmüştüm. Verdiğim tepki "şimdi forumda biri bunu paylaşıp insanları umutlandıracak" oldu.
Aynı şeylere daha kaç kere kanacaksınız.?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006