Güncelleme hakkındaki düşüncelerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Güncelleme hakkındaki düşüncelerim

Mesaj gönderen theanstar »

smartenes yazdı: 04 Nis 2017 17:33
SalurBeyi yazdı: 04 Nis 2017 09:03 Hikayenin tıkanmış olmasına ihtimal bile vermiyorum. Tıkanmış olsa bile forumda hikayeyi devam ettirebilecek pek çok kişi var. Sorun güncelleme, yeni bölge. Onun da sebebinin bu olduğunu düşünüyorum;

Resim
Nerull bu tweet'i ne zaman attı?
15 Ocak tarihinde atılmış bir gönderidir.

Resim

Buda sabah atmış olduğu bir gönderi. Ne çalışması olabilir ki bakım felan mi :upside_down_face:
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Cinbul supra iksirin tabelasini degistirecekler guncelleme dedikleri odur. O yuzden boyle seyler oluyor. Guncelleme olayini olumsuzluk anlamda anladiklari icin Guncellemiyorlar hic birseyi. Forum konusunda ise gercekten sasirdim yanlislikla fln yapmislardir.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Aramızda Actor kullanmayı bilen varsa el atsın. Hayır duamızı alır. :)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

Üzülerek ve büyük hayal kırıklığıyla söylüyorum ki Nerull'un attığı tweet, bütün umutlarımızın sona ermesi gerektiğinin ispatıdır. Olabilecek en kötü senaryoyla oyunu bırakmış biri olarak, ikv için hazırda bekleyen -Kader Mühürleri'nin patlaması durumunda yedekte tutulan- bir adet genişleme paketinin olduğunu düşünüyordum. Bu genişleme paketinin tamamlanıp; oyunun kemik kadro Developer ekibinin dağıldığını(2012) düşünenlerdendim. Ama Nerull'un attığı tweet'ten sonra anlaşılması gereken şey: Sobee'nin mevcut geliştirici ekibinde Actor'ü kullanmayı bilen bir çalışanın olmaması. Şimdi sorabilirsiniz "e o zaman bu ekip nasıl Kader Mühürleri'ni yaptı?" K.m.'nin geliştirilmesinde kullanılan oyun motoru Actor değil. Çalışanlar muhteşem kod yazmayı bilse bile oyun motorunu kullanmayı bilmediği sürece oyun gelişmez. Son günlerde gelen minimal iyileştirmelerin, oyalama bir nevi gaz alma olduğunu düşünüyorum. Nakit akışını devam ettirip Kader Mühürleri'ne gelecek olan Hybanda genişleme paketi için kaynak yaratmak olduğu aşikar.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

smartenes yazdı: 05 Nis 2017 13:20 Üzülerek ve büyük hayal kırıklığıyla söylüyorum ki Nerull'un attığı tweet, bütün umutlarımızın sona ermesi gerektiğinin ispatıdır. Olabilecek en kötü senaryoyla oyunu bırakmış biri olarak, ikv için hazırda bekleyen -Kader Mühürleri'nin patlaması durumunda yedekte tutulan- bir adet genişleme paketinin olduğunu düşünüyordum. Bu genişleme paketinin tamamlanıp; oyunun kemik kadro Developer ekibinin dağıldığını(2012) düşünenlerdendim. Ama Nerull'un attığı tweet'ten sonra anlaşılması gereken şey: Sobee'nin mevcut geliştirici ekibinde Actor'ü kullanmayı bilen bir çalışanın olmaması. Şimdi sorabilirsiniz "e o zaman bu ekip nasıl Kader Mühürleri'ni yaptı?" K.m.'nin geliştirilmesinde kullanılan oyun motoru Actor değil. Çalışanlar muhteşem kod yazmayı bilse bile oyun motorunu kullanmayı bilmediği sürece oyun gelişmez. Son günlerde gelen minimal iyileştirmelerin, oyalama bir nevi gaz alma olduğunu düşünüyorum. Nakit akışını devam ettirip Kader Mühürleri'ne gelecek olan Hybanda genişleme paketi için kaynak yaratmak olduğu aşikar.
Gorgar hala ekipte ve onun dışında bu güncelleme kararlaştırıldıysa kod yazacak adam bulmak koskoca bir şirket için zor bir iş değil. Ayrıca bu tür güncellemelerin kaynakları daha plan halindeyken ayrılır allaha emanet hareket edemezler.

Şunu da buraya bırakayım bu güncelleme gelecek.

https://twitter.com/nozpay/status/849515043901276162
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

uzunyillarsonra yazdı: 05 Nis 2017 13:37
smartenes yazdı: 05 Nis 2017 13:20 Üzülerek ve büyük hayal kırıklığıyla söylüyorum ki Nerull'un attığı tweet, bütün umutlarımızın sona ermesi gerektiğinin ispatıdır. Olabilecek en kötü senaryoyla oyunu bırakmış biri olarak, ikv için hazırda bekleyen -Kader Mühürleri'nin patlaması durumunda yedekte tutulan- bir adet genişleme paketinin olduğunu düşünüyordum. Bu genişleme paketinin tamamlanıp; oyunun kemik kadro Developer ekibinin dağıldığını(2012) düşünenlerdendim. Ama Nerull'un attığı tweet'ten sonra anlaşılması gereken şey: Sobee'nin mevcut geliştirici ekibinde Actor'ü kullanmayı bilen bir çalışanın olmaması. Şimdi sorabilirsiniz "e o zaman bu ekip nasıl Kader Mühürleri'ni yaptı?" K.m.'nin geliştirilmesinde kullanılan oyun motoru Actor değil. Çalışanlar muhteşem kod yazmayı bilse bile oyun motorunu kullanmayı bilmediği sürece oyun gelişmez. Son günlerde gelen minimal iyileştirmelerin, oyalama bir nevi gaz alma olduğunu düşünüyorum. Nakit akışını devam ettirip Kader Mühürleri'ne gelecek olan Hybanda genişleme paketi için kaynak yaratmak olduğu aşikar.
Gorgar hala ekipte ve onun dışında bu güncelleme kararlaştırıldıysa kod yazacak adam bulmak koskoca bir şirket için zor bir iş değil. Ayrıca bu tür güncellemelerin kaynakları daha plan halindeyken ayrılır allaha emanet hareket edemezler.

5 gündür sürekli boşuna beklemeyin diye forumda bas bas bağıran ben bile pes ettim galiba bişeyler geliyor beyler :D 4 yılın ardından umutlarım yeniden yeşerdi , nerull bize göz kırpıyor :D
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

uzunyillarsonra yazdı: 05 Nis 2017 13:37 Gorgar hala ekipte ve onun dışında bu güncelleme kararlaştırıldıysa kod yazacak adam bulmak koskoca bir şirket için zor bir iş değil. Ayrıca bu tür güncellemelerin kaynakları daha plan halindeyken ayrılır allaha emanet hareket edemezler.

Yazdığım hiçbir şeyi okuduğunu düşünmüyorum. Hala gelip Nerull'un umut aşılayan yazılarını paylaşıyorsunuz. O Tweet'i attıktan bir kaç dakika sonra görmüştüm. Verdiğim tepki "şimdi forumda biri bunu paylaşıp insanları umutlandıracak" oldu.
Aynı şeylere daha kaç kere kanacaksınız.?
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

mesajı atmam 10 saat surdu garıp olmus
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Her şey için bir umut var.Bakacağız...
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Hayaller hayaller..
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön