Hadi hayırlı olsun. İlk önce sunucular daha sonra forum yeniliği başarılı olmuş.
İKV BELEDİYESİ hizmet vermeye başlamış.
Umutları yeşerten koca yürekli geliştirme ve düzenleme ekibine tebrikler bunu fırsat bilip 1 yıl daha biz oyuncuları geçiştirmeyin.
Şuanlık İKV BELEDİYESİ ateş ediyor.
Forum hk.
Re: Forum hk.
+1Seven yazdı: ↑31 Mar 2017 14:35 Hadi hayırlı olsun. İlk önce sunucular daha sonra forum yeniliği başarılı olmuş.
İKV BELEDİYESİ hizmet vermeye başlamış.
Umutları yeşerten koca yürekli geliştirme ve düzenleme ekibine tebrikler bunu fırsat bilip 1 yıl daha biz oyuncuları geçiştirmeyin.
Şuanlık İKV BELEDİYESİ ateş ediyor.
- Lucenzo
- Banega
Foruma bir yenilik daha getirseydiniz bari HİKAYE paylaşırdık.
:lol:
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar kervanı
Oyunu tekrardan indiriyorum.Sana Güveniyoruz Nerull baba.
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
-
- Cin Avcısı
Hayırlı uğurlu olsun ama alışmak biraz zaman alacak gözlerim için 
5 yıl sonra
5 yıl sonra ilk defa bir yenilik mi degişiklik mi diyelim, forum kanalı iyi olmuş,tebrikler.Oyun içinde zamanında ilgilenilseydi tüm sunucular kalabalıkdı şuan
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
-
- Cin Avcısı
Bende diyorum ..
Son günlerde PHP Warning hatası alan bir ben miyim diye düşünüyordum meğerse yenilik'den dolayı imiş 
Oyuna şu sıralar pek giriş sağlayamasak da forumu çok sık ziyaret eden bir oyuncu olarak yeni arayüzün değişikliği beni çok şaşırttı ve umutlandırdı..Öncelikle emeği geçen tüm ekibin ellerine sağlık muazzam bir çalışma olmuş, bu gibi yeniliklerin ardı arkası kesilmeden devam etmesi dileğiyle

.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar kervanı
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska