Kimin ?Serinplay yazdı:Bu mesajlar ve yazı tarzı tanıdık geldi ama neyse.
NİHAT BEY BUYRUN
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: NİHAT BEY BUYRUN
DrBuLuT«Eminönü»

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Varsa özelden bende isterimOstankino yazdı:Buraya ciddi kanıt koyarım ama ban yerim. Ban yemeyeceğim bir kanıt; 2 Gün önce Yerebatan 2017 başlığında konu açtım, 3 dakika geçmeden konu silindi. Silen forum yetkilisi gelsin, evet sildim desin sebebinide söylesinOstankino yazdı:mpowers yazdı:Kanıtın varsa koy görelim.Ostankino yazdı:Sora yazdı:Abi adam dalga geçiyor ciddiye alıyosunuz ya yok artık
Sen dalga olarak algılaİnandırma zorunluluğum yok, yakında görürsünüz
DrBuLuT«Eminönü»

oyunun ifşasımı çıkıyor yoksa kenks :shock: agustos 2013 de oyunun boyutunda ciddi degisim olmadı sanırım
Arkadaş oyun dosyalarını okumuş sanırım. Orada 2013 yılının ağutos ayında güncellenen dosyalar var. Oralarda yeni şeyler yazıyor olabilir. Ama nasıl şifrelemişler ise bir türlü okuyamadım. Çok yakında orayı okuyup herşeyi paylaşacağım :twisted:
Eksik olan tılsımlar geldi sadece.Topkapı eklentisiyle oyunun boyutunda ciddi miktarda artış oldugu söyleniyordu hayırlı haçkler arkadaşlar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bu Yerebatan Sarnıcı hipotezi nerede geldi yahu.Fikirlere açığım ama herkes dereyi görmeden paçayı sıvıyor.He bir de Kabus 22'de geçmişti Yerebatan Sarnıcı,oradan mı ilham aldınız?
Yerebatan ve pereyi bekliyoruz 
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Merhaba nerull bey